kada sam prije pola godine prvi pokrenuo pricu da stremio radi na lg pretrazivacu i tvrdio isto sto tvrdi i
@miler, kolega
@Antara je i tada ismijavao moju opciju za gledanje..
ne umanjujem nicim njegovo znanje niti entuzijazam u ovom hobiju ali jednostavno tvrdio sam i tvrdim da nije u pravu.. imam nvidiu , imam apple tv 4k ali slika ni na jednom boxu nije onakva kakva je u pretrazivacu tj direktno u tv-u, iako koristim najbolje hdmi kablove...potpisujem bukvalno sve sto kolega
@miler tvrdi..vidim isto sto i on ...znaci, direktno na mom lgtv slika je perverzija..ne kazem da je losa ni na nvidia ali ima razilke u korist tv-a...ni iptv nije isti ... npr imam i listu sa hdr kanalima od kojih neke nvidia uopste ne vidi kao hdr dok na tv preko smartiptv app sve radi besprjekorno..slika i na hd i sd kanalima je takodje osjetno bolja...pogotovo kad gledas sport...ja sam jednostavno prestao da bilo kome sta dokazujem..
hvala bogu imam oci i ne treba mi niko sugerisati sta je bolje...da je nvidia stvarno najbolji android box, a mnoge sam testirao, jeste... da je licno meni upotreba njegovog daljinskog i svega sto nudi na jednom mjestu lakse , jeste... ali da je slika bolja nije i u suprotno me niko ne moze ubijediti...