Šta je novo?

Diablo IV

Ovo je takav anti video za Diablo publiku što se može videti i po komentarima. Dva lika drkaju kontrolere na konzoli, D3 grafika, mobilni interfejs. Samo je još KFC falio.
Ne zaključujem ništa još uvek dok ne probam igru sutra.

1679001096168.png

Pa da vidimo to cudo sutra.
PS. Ako hocete da dodjete do beta kljuca, mozete preorderovati igru na amazon.de za PS5 ili Xbox. Nece vam biti nista naplaceno a kod ce vam polsati odma. Samo onda otkazete porudzbinu i reseno.

Pogledajte prilog 381237

PS. Ako hocete da dodjete do beta kljuca, mozete preorderovati igru na amazon.de za PS5 ili Xbox. Nece vam biti nista naplaceno a kod ce vam polsati odma. Samo onda otkazete porudzbinu i reseno.
Tako je isto i direktno u xbox shopu kad je preorder.
Samo ovo za cancel nisam siguran, nisam ništa cancel.

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 381237

Dzabe prazna kartica, nema kesa. Ako neko ima visak kljuc javljam se da ga iskoristim.

@Shimec napisi ukratko postupak.

Dzabe prazna kartica, nema kesa. Ako neko ima visak kljuc javljam se da ga iskoristim.

@Shimec napisi ukratko postupak.
Ne treba ti sredstva. Ne skidaju ni dolar.

Odes na preorder, popunis tamo adresu i nacin placanja i to je to.
Posle par minuta stize mail sa kodom.
Ja sam na nemackom amazonu uradio.
Posle samo otkazes porudzbinu

Kljuc koji dobijes mozes i za PC da iskoristis.

Ne treba ti sredstva. Ne skidaju ni dolar.

Odes na preorder, popunis tamo adresu i nacin placanja i to je to.
Posle par minuta stize mail sa kodom.
Ja sam na nemackom amazonu uradio.
Posle samo otkazes porudzbinu
Proslo, hvala za info

Shimec unistio si predstojeci vikend mnogim porodicama 👹

Au @Shimec sta uradi?

Mislio sam da cu da gledam tudje stremove ali ipak cu da igram.

Neki su se izjasnili da ce da igraju barba kao prvi run a ja se mislim da krenem sorceress a u open beti da krenem druida.

Ovaj vikend sa ženkom Rogue , sledeći vikend Necromancer.

Au @Shimec sta uradi?

Mislio sam da cu da gledam tudje stremove ali ipak cu da igram.

Neki su se izjasnili da ce da igraju barba kao prvi run a ja se mislim da krenem sorceress a u open beti da krenem druida.
Treba da se stidim? Mozda je bolje da nisam nista pisao? :D

Ja igram barba ali neću whirlwind kao svi, već još uvek pravim neki svoj build, staviću nick kad sve to krene

Konačno veliki dečak, a ne kao ove devojčice koje igraju Varvarina :)
to si već rekao u svakom svom postu, podseti me kad krene igra, ne mislim na betu, da ti otresem u pvp tog tvog lika koji igraju "veliki dečaci" sa mojim girly barbom :D

Oho, imamo i prvi pvp mec dogovoren. Ali morate borbu snimiti da i mi ostali vidimo jel gospodja sa sekirama pobedila i protiv koga je isla. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Poslednja izmena:
šestog šestog u šest sati :p

Bukvalno pre dve, tri strane niko nije hteo da preorderuje igru, sad evo već i preorderi i open bete, zakazuju se PVP dueli...

Hype train is running...
Pogledajte prilog 381307
Cuti ovo je ispalo odlicno, nisam kupio igru a imam pristup beti. Vec sam razmisljao koga da gledam jer velika vecina na twitchu mi idu na nerve sto stremuju D3, pogotovo sto su pojedini toliko digli nosine od kada vode onu stranicu Maxroll i prave kao neke bildove za razne igre.

U 17h

Trebalo je u 17h s obzirom na broj proracunatih preordera tj onih koji su kupili igru, a sad s'obzirom na širom sveta besplatne ključeve zahvaljujući "šimecima" biće verovatno sutra od 17h :)

O sudbo kleta pa ja danas ne mogu da igram D4...:(....moram da promenim GPU.....a sutra tek mogu popodne...kakav fail...

Vrh Dno