Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Evo da javno pohvalim @Globaltel Support još jednom 👌
Kredit mi je prebačen (iako nije bilo baš po protokolu i iako je ovo bila čista naša greška), svaka čast. Ne zbog 600 dindži, već zbog ljudskog odnosa i postupka. Hvala i još jednom bravo 👍
Hvala ti na lepim rečima! Smatramo da je jako važno graditi odnos sa korisnicima i zato se uvek trudimo da pronađemo adektvarno rešenje za svakog korisnika. :giggle:

Može li neko da mi pomogne kako da rešim navedeni problem? U drugim zemljama operateri daju isti broj kloniran. Zvao sam MTS da pitam rekli su - ne. Neću da zovem podršku jer oni pojma nemaju. Telenor?

Izvinjavam se što pišem u temi globaltel gde sam otvorio pitanje.

Kloniraj ga sam, ima alata. Proguglaj. E sad ne znam da li je legally, ili nije 🤣😂

@owim U Srbiji nije moguće imati više sim kartica sa istim brojem, naravno legalno. I nijedna mreža ti neće izdati takve sim kartice.

Kako da otvorim pa napisane su sve drzave...
A gde kupiti karticu?
Da li ima u celoj Srbiji. Kad pogledam "prodajna mesta" nisu svi gradovi upisani.

Prilozi

• Screenshot_2023-03-15-16-44-36-680.jpg
    Screenshot_2023-03-15-16-44-36-680.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 15
Мени у 21:30 стигло обавјештење да сам имао пропуштен позив од 18:30 :)
Па стварно...

Мислио сам да су с повратком ТВ канала још нешто средили,кад оно ни једно ни друго.

Salju o svom trosku jer oni ne ocekuju zaradu od same SIM kartice vec od usluga koje posle koristis.

Ništa se ne plaća, bar kod mene nije. Platio sam 300 din karticom prilikom naručivanja i to je to. Pri prijemu ništa nisam platio.

Ništa se ne plaća, bar kod mene nije. Platio sam 300 din karticom prilikom naručivanja i to je to. Pri prijemu ništa nisam platio.
Karticom sigurno da,ali kad je pouzecem onda ima povracaj novca,oko 80-100din je.
Nebitno sto kurir vraca samo 300din.
A preko koje sluzbe salju?

Vrh Dno