Stock
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.09.2018
- Poena
- 655
Ја сам само бекаповао, кад буде требало да се ристорује, биће куку леле 😁Kako ste bekapovali ConsentID?
I kako su iskustva kada se radi restore?![]()
Uloguješ se, dole ideš na ID, onda klik na nalog, pa gore na tri tačkice, onda backup.Kako ste bekapovali ConsentID?
I kako su iskustva kada se radi restore?![]()
Nema nikakvog kuku lele. Kupiš nov telefon, instaliraš ConsentID, restore backup, prosto ko pasulj.Ја сам само бекаповао, кад буде требало да се ристорује, биће куку леле 😁
Како могу апликацију ConsentID да пребацим на нови телефон? Активирана је на старом
телефону и нисам успела да је активирам и на новом?
Одговор: ConsentID апликација се користи искључиво на једном телефону. Уколико корисник жели
да је пребаци на нови телефон потребно је да уради backup апликације или да преузме нове
параметре на неком од шалтера наших регистрационих тела. Ако се одлучите за backup, молимо
Вас да нас контактирате путем следеће адресе електронске поште [email protected] и јавите који
оперативни систем користите на телефону – андроид или иос.
Ne nalazim. Poslao sam email podršci.Promenili su izgled i formu esandučeta, mislim da imas u opcijama arhivu svojih starih poruka
Isto pitanje.Istice mi vozacka na leto, citam na sajtu mup-a da se za one koji imaju ogranicenje (naocare) zdravstveno uverenje prilaze samo ako je prethodna dozvola izdata na period kraci od 10 godina ili ako lice ima vise od 65 godina. Posto nosim naocare ali nemam 65, a i vazeca vozacka mi je izdata na 10 god. da li je neophodno priloziti uverenje?
A meni rekli suprotno.. Lud zbunjenog..kako je ko ustao to jutro.Sad sam bio u policijskoj stanici, kaže seka na šalteru da mora lekarski...
Molim te, da li možeš da pitaš prijatelja da pogleda vozačku dozvolu na poleđini, kolona 12, tu se upisuje ako ima ograničenje, da li mu nešto piše ili samo crtica, nema ništa? Ako nosi naočare verovatno ima upisano 01, to je kod za naočare. Ako mu tako piše a preko euprave je podneo zahtev onda ću i ja tako, očigledno zavisi na kog službenika naletiš i ko kako protumači da li ti treba lekarski ili ne.A meni rekli suprotno.. Lud zbunjenog..kako je ko ustao to jutro.
Evo pitao i prijatelja koji isto nosi naocare, zavrsio preko euprave, nije mu trebao lekarski.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari