Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Narucio sam jedan, al sad kad sve ovo procita ne bi mi svejedno.. 🤷‍♂️
Opušteno, nema proizvoda na svetu kojim neko nije bio nezadovoljan. Drugi na temi rekoše da nemaju problema, a mene mrzi da se kačim i tamo da kažem to isto. Punio sam nekog starijeg Xiaomija, Fold4, S23U, laptop, Earbuds Pro i Garminov sat (preko USB-C adaptera), dakle, vrlo različiti potrošači, i sve super. 🙂
Kada stigne, samo ukači nešto drugo, čisto da ga probaš i ispoštuješ i kolegu redittora. 😄

Na koju foru bez učešća?
Evo ja sam uzeo u mts s23 apliciro dok je bio preorder.. nisu tražili učešće.. samo javili da je odobreno i potpisao ugovor kad je stigao sa uređajem.. inače usluge mts na moje ime koristim od 2010 nikad se nismo tuzakali.. a jedno 4 telefona preko mts sam uzeo i nikad nisu trazili ucesce.. bilo je samo par puta da mi iskljuce usluge ako zakasnim sa uplatom ali platim odmah pa me ponovo uključe

Stize mi email sa mobilefun sajta da dam feedback za narudzbinu whitestone dome stakla, koje naravno nije jos stiglo do mene :D
Jel stiglo nekome mozda u medjuvremenu?

Da da na staklo sam mislio. Kapiram da se to zaglavilo kod nas na carini.

Jeste bila lampa na slici makar.
Ne znam, videcu kako moze da se uradi refund, ne planiram ja to dugo jos da cekam i da prihvatam otvoreno i raskupusano.

Ja sam pisao support-u i bez pogovora su vratili novac. Poslao sam čak i fotke paketa, nisu pravili problem. Sačekaj još dan-dva, ako ne stigne, traži refund.

Jeste bila lampa na slici makar.
Ne znam, videcu kako moze da se uradi refund, ne planiram ja to dugo jos da cekam i da prihvatam otvoreno i raskupusano.
Ja sam poručio staklo 7 februara i stiglo mi je pre tri dana. Znači ceo mesec je prošao. Stigao je ceo paket bez falinki. Nikad ovoliko nisam čekao sa mobilefun paket, plafon je bilo 15 dana.

Stize mi email sa mobilefun sajta da dam feedback za narudzbinu whitestone dome stakla, koje naravno nije jos stiglo do mene :D
Jel stiglo nekome mozda u medjuvremenu?
Nije ni meni stiglo od 17. feb kada sam poručio. A stigli su mi čini mi se 2 takva mejla sa njihovog sajta, na jedan sam pokušao da kroz neki njihov korisnički servis dobijem neke informacije, ali samo su me prosledili do neke poruke na ekranu "ukoliko nije prošlo 25 radna dana od dana poručivanja, ne gubite nadu, stići će" il tako nešto... Obavezno ću i ja tražiti refund ako ne stigne sve lepo kako je poslato od tamo.
Definitivno je zaglavljeno negde na carini, samo što je pitanje kome se tu obratiti oko nekih informacija

A jel ima neke razlike između njega i regularnog ako ga ne kupujem za preduzetje nego za sebe?

Suštinski ne bi trebalo da ima bilo kakve razlike. Nešto slično kao što i Motorola radi sa svojom business edition linijom telefona i pre svega se odnosi na bezbednost i zaštitu podataka.

Konačno stigao. Moram da pohvalim A1 što su ispoštovali ceo dogovor. Tel. poručen još u preorderu, ali zbog natezanja sa sada prošlim operaterom oko prebacivanja broja u A1 tel. stigao danas. Inače verzija je 12/512 po ceni osnovne verzije.

Prilozi

• S23 Ultra.jpg
    S23 Ultra.jpg
    588.6 KB · Pregleda: 131
Šta je bilo na kraju? Da li su ti zalepili mat ili običnu ili si odustao?
Nepunih 48 sati nakon lepljenja ove sečene folije.
I mislio sam da tek to neće raditi jer je onako na sred, non-stop rukama kačim.
Ovo se odlepilo kad je skliznuo telefon sa jastuka na krevet. Da je folija cela, to se ne bi desilo jer bi išla do ivice, a ovako je baš na udaru.
Nemam pojma šta ću sad, je li postoji neka druga mat folija osim outfittersa?

Prilozi

• 20230313_124817.jpg
    20230313_124817.jpg
    85.3 KB · Pregleda: 120
Ovo se odlepilo kad je skliznuo telefon sa jastuka na krevet. Da je folija cela, to se ne bi desilo jer bi išla do ivice, a ovako je baš na udaru.
Bas bezveze. Pogledaj onaj brendion, možda oni imaju mat ili neku sličnu. To su praktično iste folije kao što prodaje dbrand. Kvalitetnijeg su dosta od mobile outfitters.

Znaci u sustini te mobile outfiters folije nisu bas nešto?Razmisljao sam da stavim sad od kada sam uzeo s23 ultra ali kako citam nisu bas toliko dobre obzirom da kostaju puno?

Bas bezveze. Pogledaj onaj brendion, možda oni imaju mat ili neku sličnu. To su praktično iste folije kao što prodaje dbrand. Kvalitetnijeg su dosta od mobile outfitters.
Probacu, samo cemo prvo jos da se mlatimo malo sa ovom folijom, dobar je lik sto radi te stvari, hoce i trecu foliju da mi zalepi pa ako ne da mi vrati pare.
Znaci u sustini te mobile outfiters folije nisu bas nešto?Razmisljao sam da stavim sad od kada sam uzeo s23 ultra ali kako citam nisu bas toliko dobre obzirom da kostaju puno?
Meni je bila super godinama i od kad sam presao na staklene telefone, od note 9, 10, s22u i sad s23, uvek sam imao mobile outfitters.
Problem sa s23 serijom je sto je drugaciji materijal stakla i drugacije je matirana od s22u i onda folija nece lepo da se zalepi. Ova mat folija doduse, obicna folija je dosta lepljivija i ne bi trebalo da bude problema.

Probacu, samo cemo prvo jos da se mlatimo malo sa ovom folijom, dobar je lik sto radi te stvari, hoce i trecu foliju da mi zalepi pa ako ne da mi vrati pare.

Meni je bila super godinama i od kad sam presao na staklene telefone, od note 9, 10, s22u i sad s23, uvek sam imao mobile outfitters.
Problem sa s23 serijom je sto je drugaciji materijal stakla i drugacije je matirana od s22u i onda folija nece lepo da se zalepi. Ova mat folija doduse, obicna folija je dosta lepljivija i ne bi trebalo da bude problema.
A cekaj posto si koristio folije,vidim da ima neka clear i neka fusion,doduse i ogromna razlika u ceni kontam da je ova druga bolja?

Sutra verovatno idem po svoj primerak S23U (preko KP). Da li ovi punjači kojih ima na KP od 45W (navodno original Samsung, Type C na Type C) pune super fast charging opcijom? Cena im je oko 2500rsd, ako neko ima da podeli iskustvo.

Pretraži temu, bilo je reči o tome...
Imaš više verzija 45W punjača ;)

Ukratko:
Novi 45W punjač je model EP-T4510 kod kabla stoji na krajevima 5A i dužine je 1.8m. Obe strane kabla su USB-C

Sa njim ti radi SFC 2.0

Screenshot-20230216-224522-One-UI-Home.png

Poslednja izmena:
A cekaj posto si koristio folije,vidim da ima neka clear i neka fusion,doduse i ogromna razlika u ceni kontam da je ova druga bolja?
Providna folija može biti obična i ta fusion, ona je jača, deblja, izdržljivija, šta već.
Mat je samo ta jeftinija, tanja varijanta.
Uglavnom sam nosio providnu fusion na ekranu a mat pozadi.
Mat nikako na ekran jer baš ubija boje, odvratno je, bukvalno me podseća kao ekran sa Simensa c60 😁

Idi reklamiraj, moraju da ti promene besplatno.

Sutra verovatno idem po svoj primerak S23U (preko KP). Da li ovi punjači kojih ima na KP od 45W (navodno original Samsung, Type C na Type C) pune super fast charging opcijom? Cena im je oko 2500rsd, ako neko ima da podeli iskustvo.
I ja sam postavio to isto pitanje pre, možeš preko mog nick-a u pretrazi da nađeš odgovore posle mog pitanja u ovoj temi. Da sumiram, nisu original ti punjači, ja sam jedan takav dobio besplatno uz telefon i radio je punih 10 minuta i onda crkao sam od sebe, srećom nije napravio nikakvu štetu uređaju. Posle sam uz cenkanje na sajtu BC group uzeo za 4550 din, mada je neko u odgovorima napisao da se iscenjkao i za 4300 din

Nazad
Vrh Dno