Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Uzeo sam 45 w punjac i mogu reci da brze puni. Kad zakacim tel sa oko 20% pise da ima manje do sata do punog. Nisam bas merio da li je to u min tacno ali na 25w mi prikazuje 1h 20+ min. Na displeju za 45w pise super fast charging 2.0, valjda da se razlikuje od 25w. Sve to na s23 plus.
Što se tiče tog vremena punjenja, jedno vreme mi je telefon bio podešen da se puni do 85%, rekoh da probam i tu funkciju pošto ni kad sam ga punio do 100 nisam trošio u proseku 85% baterije za jedan dan, pa rekoh ako će išta da pomogne u očuvanju kapaciteta kroz vreme, ništa mi ne znači da li počnem dan s 85 ili 100%. Kada priključim na 45W telefon sa 10% baterije koja se max puni do 85% piše mi oko 30-32 minuta do "pune" baterije. A kada sam to podešavanje isključio i kad je baterija počela opet da se puni do 100%, od 10% je pisalo 1 sat i 02 minuta do pune baterije. Dakle punjenje tih zadnjih 15% vremenski je duplo više (31 / 62 minuta), mali fun fact koga zanima

Screenshot_20230312_123041_Geekbench 6.jpg
Jedno pitanje, jel ima neko isti možda problem na geekbenchu 6 kada je u pitanju vulkan api?

Bilo bi dobro da nevedeš izvor ovog grafikona? :) Ovo je fin trend, mislim da će aprila doći na 1000€ kako kod njih, tako i kod nas. Kod domaćih operatera je vrednost telefona 1350-1700€ sa aktuelnom ponudom.
Aplikacija Idealo shoping koju koristim već duže vreme za kupovinu u Nemačkoj

Aplicirao u mts za s23 128gb, par dana sam cekao, i kazu, 43 hiljade ucesce, aj reko S22 256, bice jeftiniji, 57k ucesce, proverite i 13 lite, 35k.Mislio sam imam box 3, pa ce mi pre dati. Odoh danas sa klincem u Rodu, tamo u hodniku yettel ima neki stand, da klinac uzme nesto za sebe, i pitasmo za ajfon 14, imamo, slucajno pitah s23, i s23 ultra, imamo, rekoh nije valjda zelena, jeste, i uzeh mu bez ikakvog ucesca.

Ala lepo lezi Spigen posle ove dzombe koju sam imao, bas razlika.

I cena mu je kao doksa
ko što @euanknik reče, jeste. Stanje se promenilo od onog vremena kada smo se pre desetak godina potkusurivali punjačima i kada je bilo koji punio istom strujom.
Sada su i oni postali investicija, što cenom, što činjenicom da će verovatno nadživeti nekoliko telefona koje ćemo u vremenu uzeti i prodati onako kako su i došli, bez punjača. A uz to je jako lepo putovati samo sa jednim punjačem, pa napuniti i laptop, i telefon i slušalice. 🙂

I druge stvari od ranije su sada mnogi skuplje i biraju se znatno ozbiljnije. Jaki i kvalitetni kablovi, slušalice, maske, stakla za zaštitu.

U prilogu, dobar kabl sa Alija, brend Essager, može navodno isporučiti 100W, 7A, nisam ga još testirao na laptopu, a na S23U sam video da isporučuje do 30 i koji watt. Na jednom kraju ima displejčić koji pokazuje trenutnu snagu koju isporučuje uređaju.

Prilozi

• IMG-ad1e26b90b756ac063bbd8d4a11a4728-V.jpg
    IMG-ad1e26b90b756ac063bbd8d4a11a4728-V.jpg
    264.6 KB · Pregleda: 99
ko što @euanknik reče, jeste. Stanje se promenilo od onog vremena kada smo se pre desetak godina potkusurivali punjačima i kada je bilo koji punio istom strujom.
Sada su i oni postali investicija, što cenom, što činjenicom da će verovatno nadživeti nekoliko telefona koje ćemo u vremenu uzeti i prodati onako kako su i došli, bez punjača. A uz to je jako lepo putovati samo sa jednim punjačem, pa napuniti i laptop, i telefon i slušalice. 🙂

I druge stvari od ranije su sada mnogi skuplje i biraju se znatno ozbiljnije. Jaki i kvalitetni kablovi, slušalice, maske, stakla za zaštitu.

U prilogu, dobar kabl sa Alija, brend Essager, može navodno isporučiti 100W, 7A, nisam ga još testirao na laptopu, a na S23U sam video da isporučuje do 30 i koji watt. Na jednom kraju ima displejčić koji pokazuje trenutnu snagu koju isporučuje uređaju.
Od koliko metara je kabl?

Narucujem 2 kom, hvala.

Jesam se ja zeznuo ili na sajtu benchmarka videh neki post u vezi poboljsanja kamera na s23U ali posta vise nema.Ne stigoh da procitam brzo je obrisan.

^ Očekuje se krajem meseca da izađe veliki apdejt koji sređuje kameru

Izgleda da je ovo bio izolovan incident, niko se ne pridruži sa istim iskustvom.

Ali nije loša ideja uključiti prvo nešto jeftino da se proveri 😅

Probao sam sada i laptop, na drugom kraju je Bazeusov 65W punjač, sve ok.
20230312_232010.jpg

I meni je tada teta koja je lepila nacela. Nek ide zivot🤣🤣🤣.

Aplicirao u mts za s23 128gb, par dana sam cekao, i kazu, 43 hiljade ucesce, aj reko S22 256, bice jeftiniji, 57k ucesce, proverite i 13 lite, 35k.Mislio sam imam box 3, pa ce mi pre dati. Odoh danas sa klincem u Rodu, tamo u hodniku yettel ima neki stand, da klinac uzme nesto za sebe, i pitasmo za ajfon 14, imamo, slucajno pitah s23, i s23 ultra, imamo, rekoh nije valjda zelena, jeste, i uzeh mu bez ikakvog ucesca.
Na koju foru bez učešća?

Essager PD 100W USB Type C Cable to USB C 7A Fast Charging Charger Wire Cord For OPPO Realme Huawei Poco Samsung Display Cable

Ja sam uzeo ovaj prvi, sa četvrtastom glavom, ne onaj sa duguljastom.
Šta je Enterprise edition?

👇
Si uzeo preko firme?
Enterprise edition je za poslovne korisnike, trebalo bi da ima valjda godinu dana više security update-a i češće, jer nakon par godina valjda ide jednom u dva meseca ili kvartalno, a za Enterprise svaki mesec kao i u prve tri-četiri godine.

Od 05h do 15h 4g mreža
Od 15h do sada (00:00h) wifi

Urnisanje društvenih mreža.
Punih 4h priče preko messenger-a (doduše,jeste tada ekran bio ugašen prilikom audio poziva,ali svakako sama aplikacija crpi bateriju u pozadini - vidi sliku)

Može komotno da ide još sat vremena gore sot,ali ide zasluženo na punjač

Screenshot_20230312_235730_Device care.jpg

Screenshot_20230312_235738_Device care.jpg

Nazad
Vrh Dno