Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Meni aplikacija ne radi... Ne znam ni stanje racuna ni dokle vredi kartica... Mogu da pozivam i da primam pozive i to j eto... Imenik nemam...

Samsung Note 10. Najnoviji update. Android 12.
Globaltel app, je najnovija verzija za google play store za pripejd...
Obrisan kes od GT app.

Jutros se vratila SMS notifikacija od Postanke stedionice!

Opet nema TV ,nesto se desava ili vise nema

Prilozi

• viber_slika_2023-03-12_21-57-09-941.jpg
    viber_slika_2023-03-12_21-57-09-941.jpg
    57.9 KB · Pregleda: 23
Da li ikome na ios rade dolazni pozivi u aplikaciji ? Predao sam reklamaciju ali sam u inostranstvu i naravno ne radi ne mogu da me dobiju … niko ne može

Da li vam u protekla 2 dana radi TV preko aplikacije ?

App v.2.6.3 i 2.8.6 ( Android )

2.6.3 nema uopšte liste kanala.
Nisam ni primetio, tj. nisam ni uključivao dok nisi spomenuo

Edit:
Sad sam se igrao i ažurirao na 2.8.6 i nema ni tu

Gospođa mi uplati kredit i pogreši jednu cifru u broju 🙄

Sad jedino ako @Globaltel Support može da mi pomogne. Imam slip sa uplatnog mesta samo.

Imao sam ja dva prenesena broja na jednoj kartici. Procedura je bila da preneseš jedan, zatim drugi, dakle imaš dve sim kartice i onda tražiš da ti prebace broj sa jedne na drugu. Ono što ćeš morati, jeste da dokupiš još jedan njihov broj i postaviš kao primarni na tu karticu koja ostaje bez broja.
Hvala na savetu.

Meni je potrebno sledeće: imam Samsung mob koji podržava eSIM i pametni sat koji podržava eSIM i neću da nosim telefon kada idem na trčanje, plivanje, sport koji bilo -- jer mob podržava sve apps koje mi trebaju i pozive i poruke i mesindžere, Google Maps... E, tu je trik -- izgleda niko od operatera neće da mi izda kloniranu karticu da mogu da primam na svom jedinom broju pozive na mobu i na satu u isto vreme.
Nego druga kartica za pametni telefon. Što je cimanje. Svaki put pred sport morao bih da uključim presumeravanje brojeva na neki X broj koji ima malo neta i minuta (novi plan), da zovem druge sa nepoznatog broja, SMS ne bi stizao. I da se posle setim da isključim preusmeravanje poziva.

Ima li šanse ovo da rešim? Pisao sam Globaltel-u i na svaki moj email odgovore: morate imati povezan mobilni BT sa satom. Kako, ako mi je mobilni kod kuće? I onda mi opet isto odgovore. Takođe su mi napisali da moj mobilni nema eSIM (što je irelevantno), a ima.

Hvala svima unapred! :)

Vrh Dno