Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Meni je ovo pristojna cena.

Prilozi

• Screenshot 2023-03-06 at 18-21-59 4330.21RSD 29% OFF Amlogic S905x4 Android Tv Box Tvbox Amlog...png
    Screenshot 2023-03-06 at 18-21-59 4330.21RSD 29% OFF Amlogic S905x4 Android Tv Box Tvbox Amlog...png
    303.2 KB · Pregleda: 150
Super cena, bookmarkovao sam kad legne plata 😁

Radi li na njemu TV strim 50fps, pošto vidim da je android 11?

Po rewiew kaže da ja 63° temperatura znači mora i ventilator uz njega.

Poslednja izmena:
Do 95° gura na igrama, samo to je odlično ako se ne ruši na 95

Почело се поодавно код нас куповати бокс по принципу - јаааооо, види га како је леп, шарена кутија, има и RGB LED 🤗

Ljudi kupuju tako laptopove da neće boks :)

Radi li na njemu TV strim 50fps, pošto vidim da je android 11?

Po rewiew kaže da ja 63° temperatura znači mora i ventilator uz njega.
63 stepena je super cool temperatura za amlogic s905x4
Ako je tako stvarno ne treba mu nikakv ventilator jer taj CPU obično bude na 80 stepeni i ništa mu ne fali.

Cena je i više nego povoljna

Jurim taj još jedan uređaj da imam kad odem na selo i da ga tamo ostavim mojima, za Kodi, Netflix i IPTV liste, pa jel po vašem mišljenju Transpeed vredi da ga pazarim odmah ili ne vredi?

Samo mi je bitno da je jeftin, da pokreće te osnovne stvari i da se ne greje... A kako vidim od Bakare, jedna stavka zadovoljava - ne greje se. I druga je okej - jeftin je.

Jurim taj još jedan uređaj da imam kad odem na selo i da ga tamo ostavim mojima, za Kodi, Netflix i IPTV liste, pa jel po vašem mišljenju Transpeed vredi da ga pazarim odmah ili ne vredi?

Samo mi je bitno da je jeftin, da pokreće te osnovne stvari i da se ne greje... A kako vidim od Bakare, jedna stavka zadovoljava - ne greje se.
javim ti sutra kad ga dobijem i montiram drugu, ako ti nije kasno...imam amazon FS, Xiaomi Box S, X88 pro pa ti poredim s ta 3 uredjaja

Znam da to ništa ne znači i da sam možda u zabludi, ali njegov izgled mi kaže da nije za mene.

Na stranu izgled, sad ne mogu ni da nađem taj za četiri soma i trista. Najeftiniji koji meni izleće je više od 7k.

Možda je istekao popust ili ga ja ne vidim. A ne kupuje mi se taj od sedam soma, već samo ako ima ona varijanta koja je ovde okačena. Ako ga neko vidi, zamolio bih ga za link u PP.

Kucaš na aliju transpeed official store. Lično služi za gledanje TV strim i sporta a u listama preko tivimate ako ne rade 50FPS kanali u takvim box a u većini ne rade, onda nisu za razmatranje, verujem ni nekim drugima, druga stvar je temperatura box na takvim kanalima, ostalo je meni nebitno kao ni izgled nešto preterano jer ako se ne greje ide iza TV a ni gb lan jer ionako preko lan i ne gledam. Dodavanje u box ide preko wifi ne trebaju ni usb osim jednog za daljinski G20s pro bt. Ali s obzirom na cenu nije loša kupovina uz konstataciju da taj box je i sa rooted podrškom u amlogic x4

Odakle vam to da na atv 11 ne radi 50fps iptv?

Na većini s905x4 ne rade ili rade ali zalede sliku ili je baci u sivo, ne izbori se sa 50fps da li zbog listi izlaza sa servera ili a11 niko ne piše ili ne zna rešenje za to u vezi strim TV kanala, ne pričamo da ne rade yt 60 ili primer 60fps na strim TV canadski i USA. Neki problem je tu sa grafičkim tim delom na a11 na svakom a 10 i niže rade ali na 11 pod tim čipsetom retko koji box

Samo da javim, uzeo sam Tanix TX4 Pro 4GB/64G S905X4 WiFi 2.4/5GHz Android 11. Pod haubom je sve kao u opisu. Sami sistem radi vrlo dobro i brzo. Uređaj je stigao rutovan sa nekoliko instaliranih aplikacija, a jedna od njih je Kodi. E sad, situacija je što gugl plej stor je u v.27 i neće da se apdejtuje, a nije hteo ni Kodi, Chrom, Opera nije htela da se instalira itd. Chrom, Kodi i sl sam deinstalirao, pa sam Operu i druge stvari ubaci preko APKMirror i za sada sve radi. Što se tiče Kodia tu je bila muka, Live TV Serbia malo radi, malo ne, pa sam onda ubacio Phoenix reborn build koji super izgleda ali skoro ništa od programa uživo ne radi, ista situacija je sa Balkan green wizard, na kraju sam ubacio Zadar build i tu mi je konačno sve proradilo od domaćih, pa do stranih. Ima tu još posla da se radi ali za sad je to, to.
Da li si kupio uredjaj preko kp kod dragana. Sa ovim instaliranim aplikacijama. Kako ti se pokazao do sada ,greje li isuvise.

Na većini s905x4 ne rade ili rade ali zalede sliku ili je baci u sivo, ne izbori se sa 50fps da li zbog listi izlaza sa servera ili a11 niko ne piše ili ne zna rešenje za to u vezi strim TV kanala, ne pričamo da ne rade yt 60 ili primer 60fps na strim TV canadski i USA. Neki problem je tu sa grafičkim tim delom na a11 na svakom a 10 i niže rade ali na 11 pod tim čipsetom retko koji box
Na tim,na kojima ne rade,jel proban slimbox??Mozda su to resili???

Meni na mi stik 4k radi normalno. Atv 11 Amlogic S905Y4

Kucaš na aliju transpeed official store. Lično služi za gledanje TV strim i sporta a u listama preko tivimate ako ne rade 50FPS kanali u takvim box a u većini ne rade, onda nisu za razmatranje, verujem ni nekim drugima, druga stvar je temperatura box na takvim kanalima, ostalo je meni nebitno kao ni izgled nešto preterano jer ako se ne greje ide iza TV a ni gb lan jer ionako preko lan i ne gledam. Dodavanje u box ide preko wifi ne trebaju ni usb osim jednog za daljinski G20s pro bt. Ali s obzirom na cenu nije loša kupovina uz konstataciju da taj box je i sa rooted podrškom u amlogic x4

Hvala na jasnom odgovoru.

Kucao sam ime prodavnice odmah, ali sam nešto promašio. Sad ga gledam i svrbe me već prsti.

A kakav je ovaj x96 max plus ultra?
A95X F4 imaju manje temperature po testovima od transpeed a cena tu negde?

Prilozi

• Screenshot 2023-03-06 at 23-48-23 4575.68RSD 41% OFF X96 X4 Amlogic S905x4 Android 11 S905x4 T...png
    Screenshot 2023-03-06 at 23-48-23 4575.68RSD 41% OFF X96 X4 Amlogic S905x4 Android 11 S905x4 T...png
    325.3 KB · Pregleda: 93
Poslednja izmena:
Ako ubodem neki jeftini boks kod Kineza, uzeo bih i neki blutut kontroler klinki za igrice.

Nemam pojma o tome, svaka sugestija mi je dobrodošla za kontroler koji može na eon boks i na ostale boksove. Ako neko smatra da je spam, može i u PP:

Šta uzeti da lepo gura celodnevno (16h) tivimate i youtube?
Minimum 4gb rama, i da ima av izlaz.
Hocu da uzmem jedan roditeljima, pa moze i aliexpres varijanta. Sta je best buy?

Jel to android tv OS ili običan android za tablete?
Sad vidim da je običan, kako na tome radi smart tube next, tivimate i sl., mislim zbog komandi daljinskim.
App koje ne traže licencu (Netflix) ili TV os okruženje (EON Tv app) rade uglavnom isto na oba opertivna sistema. E sad ovo ”uglavnom” se odnosi da ni taj Android mobile OS nije na svim boksovima isti. Tako da app koje te interesuju bi trebalo da rade isto kao i na recimo mi box s ili Firestick-u.

Nazad
Vrh Dno