Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Mali off...
Da li je moguce na Google TV OS da se radi neki multi tasking? :cool:
Na pola ekrana arena sport a druga polovina nesto drugo?

Naravno da ne. Neke aplikacije imaju PiP ali i to radi traljavo sve dok ne otvoriš nešto drugo. Mislim da sam jednom uspeo radio da pustim dok ide utakmica i Tivimate spušten na PiP.

Mi stik 4k ima ATV 11 i rade svi kanali na 50 bez problema.

Ja bi uzeo BPR2S plus, pre svega jer njega nisam imao
Ove druge sam imao ukljucujuci i BPR1S plus koji je odlican, i svi imaju bolji mouse mode od G10s koji ume samo od sebe da su ukljuci.

meni se najvise svidja oblik BPR1S svi drugi su veci od njega i ima jako dobre dugmice.

Постоји ли решење неко да се угаси то аутоматско паљење миш мода? Имам g30s и излуђује ме то, након 3-4 притиска на било које дугме упали се миш и она стрелица на екрану… Јел то неки дефект самог даљинца или има нека фора?

Jel se neko susretao sa ovim Roku?

1. Xiaomi TV Stick 4K
2. Vontar X3 - Vontar X4
3. Realme 4K Smart Google TV Stick
4. X96 Max Plus Ultra - X96 X4
5. Tanix W2

Постоји ли решење неко да се угаси то аутоматско паљење миш мода? Имам g30s и излуђује ме то, након 3-4 притиска на било које дугме упали се миш и она стрелица на екрану… Јел то неки дефект самог даљинца или има нека фора?
Nema fora jednostavno je takav, to se nekako automatski pali posle nekih uzastopnih radnji.
Ovi boxput daljinci su odlučni i jeftini.

Da li je dobar ovaj tanix mini 3 plus . 4 gb 32. Negledam toliko netflix, vec mi treba zbog pretrazivaca, starijih filmova, you tube. Da li se puno zagreva. I da li ne koci. Uzeo bih ga na kp. Vec napunjen sa otvorenim kanalima 600. Imam wi fi internet kucni a1.

Da li je dobar ovaj tanix mini 3 plus . 4 gb 32. Negledam toliko netflix, vec mi treba zbog pretrazivaca, starijih filmova, you tube. Da li se puno zagreva. I da li ne koci. Uzeo bih ga na kp. Vec napunjen sa otvorenim kanalima 600. Imam wi fi internet kucni a1.
Isti kao i Tanix W2 iz gornjeg videa.

Da li je dobar ovaj tanix mini 3 plus . 4 gb 32. Negledam toliko netflix, vec mi treba zbog pretrazivaca, starijih filmova, you tube. Da li se puno zagreva. I da li ne koci. Uzeo bih ga na kp. Vec napunjen sa otvorenim kanalima 600. Imam wi fi internet kucni a1
Isti kao i Tanix W2 iz gornjeg videa.
Da li ga vredi uzimati da li je brz.

Da ne pričam napamet sada, možda i grešim, možda neko ima više iskustva, ali to što nude te kanale u već prefabrikovanim boksovima sa Kodijem i ostalim stvarčicama, ti kanale može da se desi i da prestanu da rade kroz par dana ili nedelja? Ako su to kanali iz onih bildova veća je verovatnoća da se to dogodi.

Naravno da ce da prestanu da rade. I to sto rade je dobra volja i nista drugo, tih momaka sto to odrzavaju. Onda neki baja to instalira na box i ode na KP stavi oglas "Besplatni kanali zauvek"

Još uvek cenovni skuplji mecool km6 deluxe od km9 pro na kineskim alliexpress. Drži cenu već 2 godine. Što je verovatno dobar parametar kvaliteta istog.

Ja ne verujem da ni jedan box osim gt-king i dalje nema gbit lan.

Da li koristi neko ovaj XWAVE Smart TV Box 500 i kako se pokazao. Znam da bih ga u početku najviše koristio za YouTube a kasnije možda za još nešto.

Prilozi

• Screenshot_2023-03-05-21-15-25-35.jpg
    Screenshot_2023-03-05-21-15-25-35.jpg
    28.7 KB · Pregleda: 7
Nisam se izrazio precizno, mislio sam na kineze. I taj mecool, izbacuju boxeve kao xiaomi telefone, imaju gomilu modela, i opet skoro svi imaju 100mbit lan, stvarno mi nije jasno.

Nokia Streaming Box 8010

Nadao sam se da će Amazon Cube 3 imati gigabitni lan, ali ništa od toga... Mada radi preko Wi-Fi odlično, 5GHz i nema greške.

5GHz kao i drugi, ali je Wi-Fi 6E što je bolje od većine konkurencije.

Screenshot-20230305-220826-Chrome.png

WiFi-6-6E-vs-WiFi-7-Speed.jpeg

networking-wifi_6_vs_wifi_6e-f.png

Poslednja izmena:
Nisam se izrazio precizno, mislio sam na kineze. I taj mecool, izbacuju boxeve kao xiaomi telefone, imaju gomilu modela, i opet skoro svi imaju 100mbit lan, stvarno mi nije jasno.
Zato sto su stipse i skupo im je...
prosto nece ni biti gigabitnog lana, jeftinije im je da ugrade wifi 5 ili 6 od bilo koje mrezne kartice.

s druge strane i korisnicima je jeftinije da promene ruter nego da kupe 10m kabla i plate skuplje uredjaj.
tako da je to mozda i jedina opravdana usteda na hardveru.

Ovi sto hoce na 2.4ghz striming....***a sorry

Da li je neko uzimao skoro na Aliexpressu Transpeed s905x4 ili neki slican i u kojoj prodavnici?

Nazad
Vrh Dno