Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Jedan pokušaj, jedan nalog i imam.

https://ananas.rs/proizvod/xiaomi-mi-smart-air-fryer-3-5l-eu/388953
Dodat MI air fryer opet stavljena mu cena 9000 opet ali nije primenjena akcija jos uvek na njega bice verovatno kasnije veceras

Valjaju li cemu ovi sokovnici? jefiniji je 3k sa vaucerom a skuplji 6k, je l kupio neko vec ovaj mi fryer? valja li cemu?

Dodat MI air fryer opet stavljena mu cena 9000 opet ali nije primenjena akcija jos uvek na njega bice verovatno kasnije veceras

Valjaju li cemu ovi sokovnici? jefiniji je 3k sa vaucerom a skuplji 6k, je l kupio neko vec ovaj mi fryer? valja li cemu?
I mene interesuje za fryer, citao sam bas pozitivna iskustva..

Za te sokovnike ne znam, ali ako hoces jako dobar (ali i dosta skuplji od ovih) uzmi:

ili neki od starijih h100, h101, h200

Za Xiaomi Air Fryer postoji tema:

Ovo je slow juicer, a ono gore su klasični sokovnici, razlika u ceni minimum 20000 dinara, a verovatno i puno više.

Da, Hurom H310 je oko 35000 din.

Vredi svaku paru, klasicni sokovnici su mucenje.

Ja imam ovakav sokovnik, samo Bosch, ali je isti sistem rada. Zadovoljni smo kako iscedi voce, samo je malo veci od ovoga i kada ga zena pere, bude puna sudopera.

Kako ide placanje karticom prilikom kupovine ali kreditnom karticom? Cilj je kupovina na rate, vidim da nemaju sa Bankom Intesom ugovor pa bih uzeo na neku od kreditnih. Probao sam prosle nedelje kupovinu na BCGrup ali mi nije prosla kreditna dbijena je transakcija.
Zainteresovan sam za ovaj aspirator
imam i vaucer od 1500

Počela je akcija po ceni od 9000 dinara, plus sam dobio vaučer 1500 dinara. Upravo poručujem AirFryer po ceni od 7500..

Ananas mi je danas drugi put otkazao porudžbinu. Prvi put mi je poništio i vaučer od 500 dinara. Naručio sam danas treći put i naručivaću dok je proizvod u katalogu "jer sam tako u mogućnosti". :)

Ovo je po meni najveci problem, odrzavanje je bas veliko mucenje.
Pocnes da izbegavas da koristis sokovnik jer znas sta te ceka kod pranja. Onaj Hurem je mnogo laksi i jednostavniji za odrzavanje.
Ovo mogu da potvrdim za navedene Gorenje sokovnike.
Bukvalno ih ni ne koristimo jer je previše cimanja za pola čaše soka.

Blenderi (1000-1500W + nož sa 6 oštrica, predefinisani programi rada) nisu mnogo skupi, ima ih i za 8-10k din, a mnogo su bolja opcija.

Ja imam Nutribulet vec 10 godina radi bez greske.
Za pravljenje soka (na rstvaranje) imam Metalac sokovnik koji radi na principu pare tj. kao kazan za rakiju.
Bas zbog mnogo delova nisam hteo da uzimam nista kompleksnije

Blenderi (1000-1500W + nož sa 6 oštrica, predefinisani programi rada) nisu mnogo skupi, ima ih i za 8-10k din, a mnogo su bolja opcija.
Verovatno bi moglo i tako.
Jedino što filteri sokovnika ipak efikasnije odstranjuju pulpu, pa dobiješ sok, a ne kašu.
Imam i ja onaj najjači Nutribulet, i ipak izblendano voće i voda nikad nije pravi sok, a u sokovniku jeste.

Odstranjivanje pulpe (od voća/povrća) je baš promašaj, te kaše pravim zbog zdravlja a ne zbog tripa da pijem sok :D Imam i sokovnik od pre 20 godina, ali ga uopšte ne koristim.
Ko hoće može da doda malo više vode i to je to, dobiće miks između kaše i soka.

Jel postoji neki rok isticanja za vaucere?

Da poshvalim ponovo Ananas, juce porucio, danas na isporuci preko M&M i to nije Direkt,vec preko dobavljaca. Pre porudzbine, rekoh ajd da probam neki drugi vaucer mozda ubodem pored ovih od 500 din. sto sam nadobijao i iz prve izbaci 1000 din,taman dobro dodje,posto je porudzbina ispunjavala uslove za vaucer od 1000 din.

Ja sam ovih dana imao dve porudzbine koje su stigle vrlo brzo, danas porucim sutra stize, kao i pre one frke oko Nove Godine.

Prva porudzbina je bila iz tri dela, doneli CityExpress (DUDI Co.) i DHL (Spark), a treci deo koji je porucen iz radnje "OBUCA METRO DOO" je otkazan.
Drugu porudzbinu doneo DHL (sve iz Sparka).
Interesantno da sve sto je od Sparka u obe porudzbine je stiglo DHL-om a ne M&M-om kao dosad u vecini slucajeva.

Inače, aparat za kafu mi je otkazan nakon 15 minuta, a stoji dostupan na sajtu...

Ukucajte na sajtu Bosch i videcete jedno 30 proizvoda sa nerealnim popustima, neka je greska u sistemu sigurno....cene su snizene za po 80 posto za neke stvari

Ja sam kupio Bosch side by side frižider za 50k i naravno otkazali su ga. Verovatno su pogrešili cene, ali to je njihov problem ne moj...

Video sam nakon poručivanja dosta Bosch uređaja sa odličnim cenama. Počeo sam da merkam gde bih šta smestio po kući. Uključujući i taj side by side frižider. Morao bi na terasu, pa ga nisam kupio :)
Realno, ovaj aparat za kafu je dosta star model, mislio sam da je čišćenje lagera u pitanju pred neke nove modele. Nije prvi put da nešto bude 70% popusta.

Nešto mi ovoliki broj grešaka deluje kao slučaj sa sajtom Mikroprinca...

Nazad
Vrh Dno