Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja nema sanse da izvucem veci sot od 5 ipo 6 sati.Kombinovano wifi i mobilni podatci mada wifi 70% ,QHD ,120hz i sat preko blututa.Jedino sto mi pada na pamet da moze da bude prpblem to sto sam preko smart switcha prebacio sve.Nemam ideju kako neoonuspe 7 8h sot a da dobije.🤣Jos videh da je neko rekao da chrome jede bateriju a ja se prebacih na samsung browser i nisam bas nesto osetio razliku.Generalno je dosts boljs baterija ne osporavam to ali toliki sot nema sanse da izvucem.Koja je najbolja aplikacija da bih merio gde "curi" baterija.Skinuh accu battery.

Sve je pitanje koliko one tačno mogu da prikažu podatke. Moraš da uradiš kalibraciju za Accu kada ga pokrećeš.

Пашће он испод 1.000 европа до априла, али ће после вероватно да држи ту цену дуже време, мада...ко ће га знати какав бум може опет да се деси у ово лудо време. Шаоми се озбиљно намеће као опција са моделима 13-е серије. Хвале их рецезенти.
Jeste ali Xiaomi 13 za 1000e. Mnogo je.

Je l' vam se desava da telefon ne vibrira kad stizu notifikacije?
Viber i whatsapp recimo vibriraju uvek, gmail, jira, i jos neke aplikacije svake prestupne, 90% dolaze bez vibracije.
Cak i viber ne vibrira uvek kad mi je telefon otkljucan.

Evo moje koriscenje baterije. Samo 4g, AOD je samo kad ima obavestenja.. Kupio za svaki slucaj Samsung clear case. Al je ono zeznuto da se skine. Nema neki dobar providan silikon? Ovo bas plastika.
Evo posle punog punjenja, razlika je sto sam isprobavao spotify, pa je malo vise potrosio.

Prilozi

• Screenshot_20230227_163912_Device care.jpg
    Screenshot_20230227_163912_Device care.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 151
Ja nema sanse da izvucem veci sot od 5 ipo 6 sati.Kombinovano wifi i mobilni podatci mada wifi 70% ,QHD ,120hz i sat preko blututa.Jedino sto mi pada na pamet da moze da bude prpblem to sto sam preko smart switcha prebacio sve.Nemam ideju kako neoonuspe 7 8h sot a da dobije.🤣Jos videh da je neko rekao da chrome jede bateriju a ja se prebacih na samsung browser i nisam bas nesto osetio razliku.Generalno je dosts boljs baterija ne osporavam to ali toliki sot nema sanse da izvucem.Koja je najbolja aplikacija da bih merio gde "curi" baterija.Skinuh accu battery.
Evo ti moj SOT,sad.
Sve 4G,put do Velikog Gradiška,signal katastrofa hvatao i Rumunsku mrežu.
Dual sim,dva mail.
Adaptivno osvežavanje i rezolucija na max.
Screenshot_20230227_165145_Device care.jpgScreenshot_20230227_165153_Device care.jpg

Ja sam preventive radi pogasio auto update-e :D. Nikad se ne zna šta Samsung može da učini da uprska nešto.
Ja na note 10+ SD sam imao samo jedan los update koji su ispravili vrlo brzo t.j. vec sa sledecim update-om a ticalo se baterije. sve ostalo je bilo perfektno a i sada je.
Viber i whatsapp recimo vibriraju uvek, gmail, jira, i jos neke aplikacije svake prestupne, 90% dolaze bez vibracije.
I meni se cini tako nekako mada sam ja primetio i da je zvuk notifikacija nekako slab. A b.. li ga.

Poslednja izmena:
Možda ti pomogne onaj Nice Catch modul iz Good Lock aplikacije, kolko znam on registruje vibracije, možda ima neko podešavanje za to

Ide na punjač mrcina. Neće ovaj uređaj da se menja narednih 3 godine sigurno. Samo wifi,QHD rezolucija,120HZ

Društvenih mreža kao nikad do sada

Prilozi

• Screenshot_20230227_175304_Device care.jpg
    Screenshot_20230227_175304_Device care.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 144
  • Screenshot_20230227_175311_Device care.jpg
    Screenshot_20230227_175311_Device care.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 177
Аууууу, ти си заје.ао и @zoreli_ -ja🤣🤣🤣
Само да је батерија квалитетна, да не буде добра месец, два, три, и онда канал, и ово ће заиста бити пун погодак.
Доста утиче чињеница да је коришћен искључиво WiFi. Били би то мање са 4/5g, али је свакако импресивно, бар мени.

^ Pa ne može čika Zoreli da bude rekorder u svakoj temi po pitanju trajanja baterije. Mora neko kolač dragi da mu uzme 😁

Ps. Vidim da se za ovog zmaja uveliko stabilno radi na rom-u,biće ovaj uređaj dugo,dugo stabilno podržan za sve

Poslednja izmena:
^ ovo je jako blizu iphona, svaka čast samsungu sa S23U. Premijum uređaj koji iz kutije radi perfektno, brz, fluidan, odlična baterija…

^ Jedini bag pre apdejta koji sam primetio. Eksluziva na S23 seriji. Selfi može da se odreže i da se nalepi na nekoj slici. Kada krene ta dodatna slika da se edituje,zna galerija da krešuje,i ne može da sačuva dodatnu obradu. Što se tiče apdejta,periskop kamera (10x zoom optički) mnogo bolje "hvata" objekat u low light-u (inače do pre apdejta je hvatao digitalni 10x zoon). Pre,ako ne može da se "izbori" da prebaci na optiku i periskop,sada "hvata" mnogo bolje i samim tim je kvalitet bolji

^ verujem da će i galeriju srediti, to je čisto softver

^ Sredili su to. To su neke sitnice,zato i verujem da nisu želeli baš da ističu kroz apdejt. Čekam još uvek da srede periskop i 10x zoom i da ugasim auto apdjet 😊

Pored toga sto ne vibrira, i ostale aplikacije mi povremeno ni ne izbace poruku/email. Sinhronizacija ga posebno zeza kad je nesto upaljeno i na laptopu.

Meni svaka notifikacija vibrira,samo sam primetio da svaka ne vibrira istim intezitetom vibracije koji sam stavio po defoltu

Evo situacija kod mene vecinom na wifi.Inace fb sam izbrisao skroz( pa sad opet instalirao)od 1:41 59 radio u background mozda je to problem.Ali ja sam svo vreme u nekom tripu da je to jer sam prebacio sve sa proslog telefona preko smart switcha.Screenshot_20230227_214128_Device care.jpgScreenshot_20230227_214135_Device care.jpg

Postoji li još neka razlika izmedju S23 i plus verzije istog osim dimenzija, baterije i brzine punjenja?
Da li je na plus verziji zakrivljen ekran?
Meni se svidja S23 zbog dimenzija, a ima dovoljno jak procesor i dobre kamere.
Mislim da ne bi možda bio veliki iskorak u odnosu na trenutni P40Pro koji koristim.

Ubi te ovaj signal od mreže
Ma to je u selu a kad sam u gradu u Kragujevcu sta je onda problem?Mada mi i ovde hvata 4g samo je slabiji signal a opet s23U ga izvlaci nekako.A na s22 ultra nisam mogao da pozovem ili neko da me pozove a kamoli 4g da imam.

Postoji li još neka razlika izmedju S23 i plus verzije istog osim dimenzija, baterije i brzine punjenja?
Da li je na plus verziji zakrivljen ekran?
Meni se svidja S23 zbog dimenzija, a ima dovoljno jak procesor i dobre kamere.
Mislim da ne bi možda bio veliki iskorak u odnosu na trenutni P40Pro koji koristim.
Nope, to je to.
Ima ravan ekran.

Mnogo ste opterećeni baterijom. Ja inače i ne punim bateriju do 100 odsto, isključim na nekih 95 odsto.

Jutro mi počelo sa 54 odsto, sada sam na 16 odsto baterije uz konstantno korišćenje.

Nazad
Vrh Dno