Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

??? Pomoć....
U Americi je s23 ultra oko 1100e, da li moze kod nas da se koristi taj telefon? Ne bih da reskiram da ga poručim a d Ane radi na evro mrežama ili šta god drugo
S' obzirom da je sada ww Snapdragon, bolje je da uzmes ovde sa garancijom.

Par razlika samo da budemo realni. RAM mislim da kod S23+ nema opciju od 12GB, kamere, mada je i to pitanje razlike, rezolucija, malo veca baterija...nista spec.

Onaj Danny je testirao i neke fotke su čak bile bolje na s23+ na stranu nepotrebnih 200mpx, zoom i macro budalaštine koje 1% ljudi koristi. Sasvim je dobar s23+ i da je 700$ jeo bi sve ostale za tu cenu.

Uvek je cini mi se plus model bio "zapostavljen". Cak 24 Plus mozda nece postojati po nekim najavama.

Raspon od 1050 do 1400 kod nekih. Ima da se bira i probere.

Biće cena S23U kao i nov S22U. 😂😂
Po čemu je ultra dosta bolja? Slažem se da za s23+ treba da bude niža cena ali nema neke velike razlike između.
200mp, 10x zum, nešto bolja autonomija, olovka, više rama, nešto veći ekran. Nije toliko baš bolji Ultra ali za 70e više ko se pre ne bi odlučio za njega, ipak je najjači S flagship i poželjniji uređaj.

Jel si dobio mail posle uspešne registracije ili ti nije dalo da se registruješ za Event?
Probao sam samo registraciju za buds a nisam se bio prijavio za event. I sama aplikacija members mi nije dozvolila da zavrsim prijavu za slusalice jer ne ispunjavam uslove promocije.

Ako neko ima link pouzdanog prodavca sa Alija za Spigen maske neka mi posalje... Nasao sam nekog i vidim da ima sve 5* ali opet Ali je to pa cisto da budem sigurniji da nisu fals. Kosta 20 dolara a shipping je free malo mi to prepovoljno.

Poslednja izmena:
Probao sam samo registraciju za buds a nisam se bio prijavio za event. I sama aplikacija members mi nije dozvolila da zavrsim prijavu za slusalice jer ne ispunjavam uslove promocije.

Ako neko ima link pouzdanog prodavca sa Alija za Spigen maske neka mi posalje... Nasao sam nekog i vidim da ima sve 5* ali opet Ali je to pa cisto da budem sigurniji da nisu fals. Kosta 20 dolara a shipping je free malo mi to prepovoljno.

Zanimljivo, meni je dozvolilo registraciju i bez eventa. Moguće što moj mail imaju u bazi još od A50.

Ja sam se registrovao za s21 i dobio poklon tada. Moguce je da su naknadno uveli proveru registracije za event pa stopiraju dalje registracije ko ce ga znati...

Ja sam se uspesno prijavio preko SM iako nisam bio prijavljen za event a nije mi stigao e=mail potvrde.

Ja sam narucio ovde, kontam da si isto nasao.

Spigen Store

... au kakva je ovo poplava S23U na oglasima , stvarno ne razumem odakle ovolika količina krajem februara na oglasima i to od 1.050 do 1.200 da biraš WTF ...:oops:
Ja sam pisao o tome (i zdrava logika nalaže), pojedini vikali da nema šanse jel je baš dobar telefon pa ga niko neće prodavati, al eto! U sv slučaju, nama ide u korist, samo neka ih je što više!

Тек је Март а већ има одличних телефона, чак је и на нашем тржишту у односу на претходне године доста заступљенији и Пиксел, Виво је ту већ легално, Шаоми избацио одличне моделе, падаће и цене и ето добрих вести за потрошаче. Видећемо може ли и Хуавеј да се тргне ове године, по мом мишљењу стагнирају већ годинама...
P. S. чека се S23U испод сома 🐟 🙂

Пашће он испод 1.000 европа до априла, али ће после вероватно да држи ту цену дуже време, мада...ко ће га знати какав бум може опет да се деси у ово лудо време. Шаоми се озбиљно намеће као опција са моделима 13-е серије. Хвале их рецезенти.

Odradio apdejt preko A1. Preko rikaverija obrisao keš da slegne apdejt. Juče tokom celog dana loše vreme napolju,smoreno. Bukvalno celi dan silovanje društvenih mreža na wifi. Video poziv,preko sat vremena na msng. Kakva baterija 😍

Prilozi

• Screenshot_20230227_091749_Device care.jpg
    Screenshot_20230227_091749_Device care.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 127
Ja sam preventive radi pogasio auto update-e :D. Nikad se ne zna šta Samsung može da učini da uprska nešto.

^ Budi bez brige bar mesec,dva,do izlaske nove S serije. Neće ništa da zeznu. Ipak im je ovo sada glavna perjanica,i na ovaj uređaj žele da namlate pare. Novembar mesec ove godine gasim apdejt i to je to 😁

Ps. Mada vidiš kako znaju da bljesnu,nakon izlaska S23 serije,sredili restart na S22 seriji 😁 ili ga bar utanjili po intezitetu 😁

Konačno sam preuzeo telefon u Gigatronu, nakon više dana cimanja sa njima i Samsungom koji je malo pomogao pa se telefon iznenada ipak "stvorio", a račun izdat uz telefon iako su prethodno govorili da ne mogu da izdaju račune zbog pada sistema čak i ako fizički dobiju telefone.

Uzeo sam Samsungov punjač 45W, zelenu kožnu masku u Samsung servisu u Galeriji (nešto slabije trenutno ima tih zelenih po radnjama, oni imaju i cena je 6999, dok je recimo u Positive Line-u 7999, obe radnje rade pod franšizom inače) i u Outfittersu u Ušću stavili mi fusion foliju samo na ekran, cena 4990, ima na par mesta mehurića, reče da će to samo da legne kroz dva-tri dana najviše, kad se osuši tečnost koju koriste prilikom lepljenja, a ako ne bude nešto ok, prvih mesec dana menjaju besplatno.

Sutra sledi transfer podataka i isprobavanje :)

Pogledajte prilog 377893
Pogledajte prilog 377892

Pogledajte prilog 377891
Pogledajte prilog 377890
Kakva je maska,jel klizav fon sa njom?

Odradio apdejt preko A1. Preko rikaverija obrisao keš da slegne apdejt. Juče tokom celog dana loše vreme napolju,smoreno. Bukvalno celi dan silovanje društvenih mreža na wifi. Video poziv,preko sat vremena na msng. Kakva baterija 😍
Jel ovo na light ili standard modu?

^ Standard mod. QHD rezolucija. 120HZ. Ja sam njega kupio. Na max sve. Doduše samo wifi ovog puta be BT-a i mobilnih podataka

Vrh Dno