Radi odlicno eon daljinac sa cc sa google tv.Jel neko pokusao povezati EON daljinski sa CC with google tv 4K? Zanima me radi li ta kombinacija ako neko mozda ima
Pa dobro,valjda smem da pitamImaš ovde npr. u tekstu:
![]()
Xiaomi TV Stick 4K, review: new small Android TV player
Xiaomi TV Stick 4K is the new Android TV Stick that we review. A small device that offers a fast and cheap 4K HDR player.androidpctv.com
Kupi neki boks, alo ti je fleš obavezan...
Mada ne znam šta će kome više uopšte fleš pored gomile drugih opcija![]()
US $0.38 30%OFF | Usb Port Terminal Adapter Otg Cable For Fire Tv 3 Or 2nd Gen Fire StickPitanje: kako recimo na Xiaomi TV Stick i generalno na stickove prikljucite flesku,ili misa ili bilo sta?
Ma nema od toga nista,odustajem od stika... (jednom sam legao na rudu i kupio LG TV,pa sta god jos hoces,plati dodatni uredjajUS $0.38 30%OFF | Usb Port Terminal Adapter Otg Cable For Fire Tv 3 Or 2nd Gen Fire Stick
![]()
Usb Port Terminal Adapter Otg Cable For Fire Tv 3 Or 2nd Gen Fire Stick - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Ako se ne varama koleginica @anicai je pisala da nije mogla da gura 4K putem PLEXa bezicno,vec je morala da povezuje kabelom,al nebitno... nadam se da ce @Salac UE u svojim video snimcima da dosta toga objasni i napravi neku slekciju najboljih uredjaja i da testira dosta njihovih mogucnostiOn je samo hteo da te posavetuje prvo da uzmeš boks jer je bolji od stick-a u svakom slučaju, a drugo da ti ne treba fleš i cimanje sa prebacivanjem sadržaja na dotični kada imaš rešenje streaming (što je i najelegantnije) ili ako baš voliš download onda puštanje preko mreže.
Evo post iz druge teme od pre par minuta. Na ovo pitanje sutra kad Salac "obradi" stick, odgovoriš linkom ka videu i to je to.Da li neko može da napiše kako da instaliram EON na Mi Stick pošto sam na Total TV? Znam ceo postupak, ali se javljaju problemi. Instalirao i u mobilnom i u Sticku Send file to TV, prebacio fajl, medjutim u Sticku preko explorera se ne vidi??? I da dodam, da li je taj fajl običan, a ne TV, i da li će tražiti kod, ne znam. Prvo moram da vidim zašto se fajl uopšte ne vidi? Omogućio sam nepoznate izvore.
imam isti uredjaj, platio skoro 70 eur u Kini, u odnosu na Xiaomi Box S, kao i Amazon FS za klasu nize, sporiji u radu, odradi on svoje, ali nije to TODali vredi,Rockchip čipset RK3318, ili neki drugi bolji
Daljinski uzasan u smislu vrlo cesto 2x moras pritisnuti za neku komandu, za tivimate, hbo,netflix radi on svoje, ako je bas povoljno uzmiDali vredi,Rockchip čipset RK3318, ili neki drugi bolji
Kupljen u IT sa instaliranim programi placen 50ev +imam onu bezicnu tastaturu, ovo mi prvi box a treba mi jos jedan pa pitam sta bolje , rockchip,Amlogic ,AlwinnerDaljinski uzasan u smislu vrlo cesto 2x moras pritisnuti za neku komandu, za tivimate, hbo,netflix radi on svoje, ako je bas povoljno uzmi
Ma to sam dobio uz box, bar znam u kom pravcu da gledamamlogic box i neki normalni air mouse a ne ono sa @kalin62 slike
A koji valja npr?Ma kapiram ali štap i kanap večito. Ljudi se nadavaju love za raznorazne stickove 30,40,50e više puta u par godina umesto da uzmu jedan uređaj koji valja.
Bilo koji Fire Stick. Ima i drugih ali da ovima neba greške. Jedina mana, nema Chromecast.A koji valja npr?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari