Sta te konkretno interesuje ?Neko info o Mini 3 Pro?
Mini dronovi a i ovi malo veci su jako tihi, ako ne letite iznad ljudi i nekoj ste malcice vecoj visini, tesko je skontati.Imate li susrete sa policijom dok letite dronom?
Pozdrav. Sa dronom sam prezadovoljan, imam ga nekih 7-8 mjeseci.Cao Luka,
Kako si zadovoljan kvalitetom slike.
Autonomijom jedne baterije,
Kolika je visina na koju si dizao dron naravno otprilike?isto koliko si ga daleko od sebe poslao.
Da li si zadovoljan ovim sistemima za detekciju prepreka?
Koliko si zadovoljan kvalitetom videa?
Da li kvalitet videa moze da posluzi i za neku ozbiljniju namenu? Da li imas neki video primer koji bi mogao da sherujes a da nisu ovi sa jutjuba.
Hvala unapred
Zavisi koji dron kupujes i od koga. Mogu da se zamaskiraju ozbiljniji kvarovi ali je proverljivo. Mehanicki kvarovi su proverljivi a softwerski se resavaju apdejtima. Tema je dosta siroka i nema univerzalnog odgovora.Posto nema novih,koliko je riskantno kupiti polovan,malo koristen?Tj. koliko je Dji sklon kvarovima,i skrivenim manama?Ove jeftine igracke od par hiljada udaris par puta,pocne da se cuje prenos na motoru.Postoje li taakvi proplemi i sa Dji.Postoji li neki uvid koliko baterija ima ciklusa,i koliko je radio dron?
A koliko si doplatio? Ako nije tajnaKoptershop.Staro za novo.
u prirodi samo gas i ne brigajSto se tice zakonskih ogranicenja 100m u vis i 500m u daljinu,ko to kontrolise ako se prekrsi?Van naseljenog mesta,bez guzve i ljudi koji bi prijavili??Pojavljuje li se dron na nekom radaru?
A koliko si doplatio? Ako nije tajnai šta si menjao, fly more mavic mini za mini3?
Ako vec kupujes ispod mini 2 ne treba ici. To je vrhunski dron, polovan se da naci za oko 350eIma li neko savet koliko mi para treba da skupim za dron koji bih koristio cisto za moju dusu, da letim oko vikendice u selu i obidjem imanje? Napominjem da ga ne bih koristio po gradu jedino bih voleo eto da snimim iz vazduha moju kucu i pomocnd objekte..
Mini 2. Najjeftiniji normalan dron je mini 1 ali mini dva je malo skuplji a nudi daleko bolji domet.Resio sam da kupim dron. Hteo sam da se igram sa nekim jeftinijim varijantama do 100$ i receno mi je da necu imati uopste ugodjaj nikakav, a i za ono sto sam ja hteo ( jednom mesecno neka planina i malo razgledanje ) da necu uopste moci to sto sam zamislio.
Prvo sam hteo da kupim jako dugo DJI Mini 2 kao neki best buy i opet dobio odgovor da je okej uzeti ga, ali da kao poceetniku uopste ne preporucuju dron bez senzora za izbegavanje prepreka jer se i iskusnima desava da skrse dron, a kamoli meni kao pocetniku i da cu unisiti dron kad tad i morati da kupim drugi, i da ce me razlika u ceni izaci kao neki bolji dron od tog i da je bolje da odmah uzmem DJI Air 2s dobro ocuvan.
Kakva su vasa iskustva?
Tako je. Mini 1 ima velikih problema da dometom u naseljenom.I auto voziš bez senzora pa se ne sudaraš (nadam se). Senzori su kul pomoćno sredstvo ali ne smeš na njih da se osloniš. Ono što je po meni jedina značajna razlika Mini 2 u odnosu na mini je upotreba novije tehnologije za radio vezu. Senzori su totalno nebitni (makar meni) kada naučiš kako se upravlja dronom.
Imas li mogucnost prebacivanja na 5g frekvenciju, ona je pozeljna za voznju u gradskim uslovima.Imam ga ja, bolji od mini 1 mnogo al gori od mini 2, sasija, motori, baterije na usb c, plastika sve isto ko mini 2 , kamera je losija nema 4k i nema ocysync tehnologiju, domet u gradskim uslovima je katastrofa jer on ide na wifi, mini 2 mnogo bolji domet i bolji kontroler, ali za amaterske potrebe dobra spravica po lepoj i pristojnoj ceni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari