Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja hteo sa Alija da narucim Spigen Liquid Air zeleni, ali je out of stock trenutno :rolleyes:
Pazi se Spigena sa Alija, ja sam ga naručio kad sam uzeo Mate 20 Pro pre 4 godine i baš je bila jadna replika. Tvrda plastika, grube ivice na donjem delu, grebala mali prst do te mere da sam morao da joj izbrusim taj deo.
Ako znaš od koga naručuješ tamo i ako su originali, onda sve ok. 🙂

Pazi se Spigena sa Alija, ja sam ga naručio kad sam uzeo Mate 20 Pro pre 4 godine i baš je bila jadna replika. Tvrda plastika, grube ivice na donjem delu, grebala mali prst do te mere da sam morao da joj izbrusim taj deo.
Ako znaš od koga naručuješ tamo i ako su originali, onda sve ok. 🙂
Ja sam narucivao sve iz kao spigen store-a, koji je valjda oficijalni, a ako nije, onda sam bacio 60e 😅

pozdrav svima,imam čudan problem na svom s23ultra a vezan je za instagram. Kada uđem u instagram ne mogu nista stisnut i ne mogu skrolat gore dolje nego samo lijevo desno (skrolam prema gore on ide lijevo i obrnuto) i onda nakon toga radi normalno. Skuzio sam da se to desava kada mi se upali obavijest "Upotrebljava aplikacija instagram" (ona zelena točka u gornjem desnom cosku pored baterije).
Takoder probo sam snimat zaslon da pokazem gresku i onda mi se to ne dogada.
Nisam našao nigdje da netko ima sličan problem pa ako netko mozda zna do čega je molim za pomoć, nije neki veliki problem ali ide na zivce

Ако је зелена тачка, то значи да та апликација користи камеру ако се добро сећам, провери у дозволама инстаграм дал је дозвољено да користи камеру, микрофон и све редно, пошто већих шпијуна нема😀

Ако је зелена тачка, то значи да та апликација користи камеру ако се добро сећам, провери у дозволама инстаграм дал је дозвољено да користи камеру, микрофон и све редно, пошто већих шпијуна нема😀
sve je dopusteno

Prilozi

• Screenshot_20230222_203627_Settings.jpg
    Screenshot_20230222_203627_Settings.jpg
    66.9 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20230222_203615_Permission controller.jpg
    Screenshot_20230222_203615_Permission controller.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 41
Neki trenutni problem, možda je maštao nešto u pozadini. Restart telefona?

@vp1995 Factory ako te baš toliko iritira, ali greota da ceo telefon ide na nulu zbog jedne apk. Probao da preuzmeš neku stariju verziju apk-a?

Polako, do godine na 2.30h, čekamo da ga uspore🤣🤣🤣. Tešim se da neće jer ipak ima podršku do A17.

Gornji deo kose je zaista tako štrčao (slika nakon jurcanja po parkiću) Jedino taj deo sa desne strane devojčicine glave nije lepo uhvatio (vidi se sitna bela linija)

S'obzirom da telefon nije prošao nijedan apdejt,ovo je sasvim dobro. Sutra ću još neki portret da odradim

Edit:

Evo još jednog primera portreta sa 3x telefoto zoom

S21u x3 portret, iako se dlaka mačke gotovo skroz utapa u živu ogradu oko glave, prilično je dobar posao odrađen, zato mi je ono sa kosom devojčice bilo zaprepašćenje. Svakako očekujem mnogo više od kamere s23u i nadam se da će to sve biti top ispeglano.
20230222_143123.jpg

Peglao se i S21 duze vreme, tako ce i ovaj, pa i svaki sledeci.

S21u x3 portret, iako se dlaka mačke gotovo skroz utapa u živu ogradu oko glave, prilično je dobar posao odrađen, zato mi je ono sa kosom devojčice bilo zaprepašćenje. Svakako očekujem mnogo više od kamere s23u i nadam se da će to sve biti top ispeglano.
Pogledajte prilog 377570

Jako je ovo loše ispalo,kompletan prelaz sa mačke na pozadinu je mutan.
Evo da vidiš prelaz u portretu,sa stock softverom. Jedino gde nisam zadovoljan je periskop kamera.

Evo kako sam pucao portret sa A72 dok sam ga imao. Sve je to manje više sve isto

Poslednja izmena:
To ti ostaje kao poslednja opcija pre nego što nađeš neku stariju verziju pa vidiš da li radi. Jel si imao force close ili wait opcije možda kada je zakucao?

To ti ostaje kao poslednja opcija pre nego što nađeš neku stariju verziju pa vidiš da li radi. Jel si imao force close ili wait opcije možda kada je zakucao?
nisam,radi mi normalno sve osim tog prvog dodira kad udem u instagram,onda mogu samo pomicat lijevo desno (prema kameri i trazilici) i nakon toga radi normalno i to mi se desava svaki put kad se pojavi ta zelena tocka u gornjem desnom cosku

Koliko ja kontam tebe telefon upozorava da ti instagram koristi kameru. Po logici stvari, ako ugasis pristup kameri, nece se to desavati jer ti nece izbacivati tu poruku.

Čim svajpa na kameru opet će mu tražiti permisiju.

nisam,radi mi normalno sve osim tog prvog dodira kad udem u instagram,onda mogu samo pomicat lijevo desno (prema kameri i trazilici) i nakon toga radi normalno i to mi se desava svaki put kad se pojavi ta zelena tocka u gornjem desnom cosku
probaj da instaliras sa galaxy store-a umesto play store-a, mozda pomogne

na galaxy storeu je neka stara verzija i stalno se gasi, probo sam skidat stare verzije i na svima mi se dogada isto
isto se dogada i kad ugasim dozvolu za kameru

Можда имаш копију телефона 🤔
Или ти ванземаљци просто кажу да не користиш инстаграм :)

Ne bi mu kopija dala Galaxy store zbog framework-a.

Ако је прави Galaxy store, а не нека убога верзија.

Nazad
Vrh Dno