Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shomi, gde postavljaš svoje prevode i kako da ih raspoznam u moru drugih?

Na titlovi.com, a piše pored prevoda shomi22. :)
Takođe vodi računa za koju su verziju, da bi ti se gađalo vreme. ;)

Poslednja izmena:
Могао сам и боље искористити 2 и по сата живота, предугачко, избор глумаца/ица крајње дискутабилан, има добрих ефеката, прича прежвакана већ 26х,благо Марвелу кад има пара за бацање шта све снимају у задње време.
6/10 само због Лупите.

Јок вала, видим да је побрао горе критике него Пантер, биће ваљда бољих ствари за гледање..

Amour (2012)

Dosadan na kub.

The White Ribbon (2009)

Majstor! Mislim, ja... Pade mi na pamet da "repriziram" Belu traku, vidim ocenio ga sa 7/10 ko zna kada i shvatim da ja ovaj Hanekeov film nisam ni gledao,
a smeo bih se opkladiti da sam prošao kroz sve binte Hanekeove filmove...
Da li zbog utiska da je već gledan i vrlo dobro ocenjen s moje strane, ali posle dva i po sata mogu mu samo dati ocenu više!

Brendan Fraser je apsolutno zasluženo pokupio sve hvalospeve na račun svoje glume. A Sadie Sink (zbog koje toliko i volim Stranger Things) je tolikoooo dobra i talentovana glumica da njena vanserijska lepota pada u drugi plan. Tolikoooo je dobra glumica.
Siguran sam da će poslednja scena ovog filma ući u istoriju filmova koliko je životna, ljudska, borbena, dirljiva...
"The Whale" je apsolutno fenomenalan film. 10/10

The VVitch jako dobar.

Pade mi nešto na pamet da ga pogledam sad u ovom post pandemijskom vremenu

Dosta solidan, ali pri kraju zbrzan malo, ipak je knjiga što se tiče drame bolje to dočarala.

6/10

All the Old Knives- 4/10 Klasika Ameri spašavaju svet od zlih terorista sa pokojom CIA/FBI začkoljicom.

Irréductible/Employee of the Month- 6/10 Državni posao sa primesama ljudskosti i francuskim humorkm nije loš.

Bandit- 5/10 Potencijalno zanimljiva priča je mogla biti i bolje ekranizovana s obzirom da nisu loši glumci.

7.5/10

Slučajno naletih na ovaj film i mislim da je bezrazložno niska ocena na IMDB.
Sasvim je ok triler, vidi se da je jako inspirisan španskim filmovima iz tog žanra, da pokušava da nametne misteriju i psihodramu u priču, i nije da ne uspeva na nekom bazičnom nivou.
Sasvim korektan film o jednoj aferi koja polazi naopako i celu radnju smešta u jednu situaciju.

Zanimljiv animirani po knjizi Terija Prečeta:

Prognoziram Oskar za glavnu musku.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno