Ako imas nekog da ti donese, mozes od iFixit da kupis original, cak mozes i sam da zamenis.Potrebna mi je zamena ekrana na 6pro.
Ako neko zna neki jeftiniji izvor...moze i polovan ekran,samo da je citav.
Moze u inbox.
Ovde kod nas ih prodaju po 30-40e sad da li su to ti...Jel neko uzimao punjace sa Alija, koji su (cini se) originalni? 30w, stoji G oznaka.. Oko 15$
Pa imas kod nas za 10e PD kompatabilne 30W punjaceJel neko uzimao punjace sa Alija, koji su (cini se) originalni? 30w, stoji G oznaka.. Oko 15$
Jel neko uzimao punjace sa Alija, koji su (cini se) originalni? 30w, stoji G oznaka.. Oko 15$
E da, jos jedna ,,mana", ne znam ko je pravio izgled slajdera za zvuk ali uzasno pokazuje koliko su zvucnici pojacani. Iako se cini da je pojacano do kraja, moze se jos dva-tri puta pritisnuti pojacavanje kako bi se dobio maksimum. Ne znam kako drugima izgleda ali stvarno retko glupo resenje po meni
Isto je i na Pixel 7, barem kad je bluetooth konekcija u pitanjulol znas da sam tek sad ovo primetio, jos sam pominjao da Pixel slusalice nisu previse glasne a u stvari nisam nikad pojacao skroz do krajaZnaci ima jos 2, 3 podeoka posle onog sto ti vizeulno deluje da je poslednje..
Rade i brojčane notifikacije na Novi, samo ne znam zašto nam se razlikuju podešavanja za ovo. Kod mene je Prime verzija 7.0.57Ne znam to da radim, odnosno nisam nikad to radio.
Instalirao sam Novu, a ono što ne radi na Novi nisu gestures, već brojčane notifikacije na aplikacijama(Viber, WA, Telegram, itd...).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari