Hvala na odgovoru.Al si ga lupio. Naravno da podrzava.
Nemoj da se ljutis, ali kupis tel od 1.2k e i stedis na punjacu. Kupi adapter u a1, gigatronu ili gde vec ima, a ne na kp i gde te neko lepo za*ebao.
Al si ga lupio. Naravno da podrzava.
Nemoj da se ljutis, ali kupis tel od 1.2k e i stedis na punjacu. Kupi adapter u a1, gigatronu ili gde vec ima, a ne na kp i gde te neko lepo za*ebao.
Sa tanjim kablom mora isto da puni, naravno manjom brzinom, ali ne sme da prekida ili da se pokvari, ispravan i originalan punjac prepoznaje koji je kabl... Mozda je forumasa iznad prodavac prevario - da nije original, a moze biti i da je original, a imao je neku fabricku gresku...@BoškoM e to je vec druga stvar, ispalo je kao da si kupio preko kp. Cudi me da je tek tako prestao da radi. Probaj drugi adapter, ako puni onda je adapter crko nazalost, mada cudno mi je malo.
@Starter21 Iskreno, nisam znao za ovo. Moja greska. Sa ovim si sve objasnio, tako da kolega sto je postavio pitanje zna sta da radi.
Moje iskustvo je da su isti sa signalom, tamo gde sam imao npr. 2 crtice na P30 imam i na S23+, na jednom mestu u stanu sam samo spazio da sada imam jednu vise na S23+, mts sam mreza.Kako si zadovoljan sa signalom u odnosu na P30?
Pa ako ga je kupio u Yettelu ovih dana zajedno sa telefonom, zar nema garanciju i na punjač 2 godine?Hvala na odgovoru.
Nisi razumeo, verovatno sam loše napisao, uz telefon je prodavac davao na poklon novi originalni samsung punjač, u originalnom pakovanju i sa onim plastičnim "ogrtačem" preko punjača (ja ga lično odlepio i skinuo) i taj punjač je radio 10-ak minuta i prestao da puni. Prodavac je rekao da je taj punjač dobio/kupio istog dana u yettel-u gde je uzeo i telefon
Komentar jedan na Alvinov status šta je ko novo primetio kod apdejta. Moguće da su malo i kameru peglali. Na A1 nema apdejt još uvek
Pre godinu dana sam tako sa kp-a kupio od 45 w za samsung. Radio je sporije od 25w i naravno da je bila kineska kopija. Punjač mi ostao a pare su vraćeneLjudi, kupujte punjace samo sa fiskalnim, KP je pun kineskih kopija, koje ne samo sto "crkavaju", nego mogu da izazovu pozar. Vec sam pisao o tome da su takvi punjaci jedan od vodecih uzroka pozara u stanovima.
Ima razlike u kablovima.
Pogledajte prilog 377160
Izgleda da cemo se nacekati, ransomware je u Gigatronu tako da je bitno da imamo dokaz o uplati i da cekamo... Koliki je impact na bazu i sta im sve fali, ko ce ga znati.@2607marko Dobio sam odgovor od Samsunga da im se više ljudi obratilo u vezi sa problemom isporuke preko Gigatrona i da se nadaju da će im sistem proraditi ubrzo, a što se direktno Samsunga tiče, isporuka uređaja svim prodajnim partnerima je u toku, radi se uveliko na tome, nema zastoja na carini, predviđenih i nepredviđenih kašnjenja i slično. Navodno su prosledili upit višim instancama kako bi dobili najtačnije moguće informacije u vezi sa GT...
Nije to baš tako, postoji nešto što se zove ulaz i izlaz, mogu da imaju uvid da ste ti i još mnogi platili ali očigledno nemaju uvid u to šta im je ušlo i koliko, a sudeći po svemu ušlo im je nešto veliko i duboko i nema naznake da će im uskoro izaći...ako me razumete@ILoveRoses Juče su mi potvrdili da oni već obavljaju trgovinu offline u radnjama, ali problem je što to rade samo za robu sa lagera. Takođe imaju uvid u moju porudžbinu i da sam platio uređaj, što znači da teoretski nema nikakvih prepreka da se trgovina obavi. Njima nisu u kvaru fiskalne kase, a čak i tada postoji procedura kako se mogu izdavati računi (inače bi i radnje zatvorili). Internet trgovina nije preduslov da bi se obična trgovina u radnjama odvijala.
Mene cudi kako su oni dobili uopsteMene cudi da na s23U jos nisam dobio taj update.To bi trebalo da zavisi od provajdera malo ja sam uzeo u A1 jos 9 og.Inace aoo nekome znaci da kazem da sam ja jos 3. 4. Isao u poslovnicu i rekli su mi da ce tesko biti dostupno u poslovnici pre 16 og da se snadjem ako mogu preko sajta itd.I ja 6 og narucim preko sajta 9 og mi stigne a pre sat dva me zvala devojka iz poslovnice da kase da je uredjaj dostupan ako sam idalje zainteresovan.U pitanju je A1 u centru u Kragujevcu.
A sto se tice yettela oni su ludi definitivno pojesce ih konkurencija(citaj A1) umesto da rade na tome da budu konkurentniji oni se cenama ukopavaju jos dublje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari