Beži, dok te noge nose!Davno je iz kripta zdrava pamet pobegla vrišteći. Parabola iz čista mira, rast uprkos jasnim divergencijama, namešteni kazino pogonjen stablecoinima napravljenim iz ničega. Sve dok raste, niko ne pita ni kako, ni zašto.
Opasan trejder, čovek koji je pokazao mislim da je napravio milion dolara profita ili tako nesto.. Sve što ovi drugi prodaju za intikatore i kako trejdovati.. Kod njega imate besplatno
Sve sto pricas je logicno tj. trebalo bi da bude logicno ali problem kod kripta je sto se ponasa nelogicno i nepredvidivo. Zato se ja drzim onoga sto sam odlucio i ne odstupam od toga pa makar i propustio neki veci reli jer bih se u drugim slucajevima opasno iznervirao. Zato vecinu hodlujem a deo za trejd ako dodje, dodje. Ne racunam ovo sto trejdujem izmedju postavljenih ordera i izvlacenja kesa. To je deo vise da zaokupim vreme pa jos ako napravim nesto dodatno super.Berza se definitivno predala na loše vesti i krenula u korekciju u zadnja dva dana. Ako kripto nastavi da raste ne obazirući se na berzu, ovo je verovatno exit scam rally. Ne znam koga misle da upecaju u sadašnjoj situaciji.
Sve sto pricas je logicno tj. trebalo bi da bude logicno ali problem kod kripta je sto se ponasa nelogicno i nepredvidivo.
Crypto će pokazati da je ozbiljan onda kada/ako se bude odvojio od tradicionalnih valuta i coin bude solventan da sa njim bude mogla da se kupi roba, tj. plate usluge.Sve je ta4no navedeno kada se kao 4inioc postavi teza da je kritpto spekulativna, da se naivcima izvlaci novac , ponzi sema , samo 6to nije pukla tikva itd.
Postoji verovatnoca da je kripto ipak malo ozbiljnija stvar i logicno je da ce se u jednom trenutku odvojiti od klasicnih berzi koji ce potonuti kao titanik da bi se odrzao. Cena ulaznice ya taj svet ce biti sve vislja i vislja mozda.
Bice zamena za novac kada bude bio stabilan kao sto je danas novac tj fiat, dakle nikad. Kripto ima brdo prednosti ali zamena za fiat nije jedna.Zasto si toliko siguran da se to jednog dana nece desit, mozda ne u globalnom smislu ali kao alternativa oce to se vec desilo.... a da bude kopija novca pa zasto bi to i zeleo da bude?
Mozes da se ljutis koliko hoces ali kako covek da od tebe ocekuje dobar savet kada ti nemas svoj javni stav gde ce bilo sta biti za nedelju dve dana ali "znas" za godinu dve pet..pun tviter makro ekonomista koji u sustini se nadaju da ako pogrese ljudi ce to zaboraviti ili kazu ja sam makro ekonomista omasio sam za godinu dve ali sam bio u pravu.....Ako poznajes uopste ekonomiju...evo kraj meseca je tu, poslednja nedelja u mesecu takodje... gde ocekujes BTC da pomognes ljudima da izuku pare.. i nemoj ono ja sam pricao..znaci nista proslost..osoba je kupila BTC pocetkom 2021 i sada je prvi put dosla do tebe da te pita za savet...Grupa od jedno pet fanatika smara kripto teme na smrt. Ljudi bi trebalo da dođu ovde da dobiju dobar savet kako da iščupaju koju kintu iz kripto kladionice i ne izgube svoje pare, a umesto toga dobijaju jevanđelje po Satošiju.
Postoje tri svrhe novca, sredstvo razmene, jedinica mere, ostava vrednosti, kripto ne obavlja korektno ni jednu od njih. I stalno mi ponavljaju kako će ih jednog dana obavljati, kao što ću ja jednog dana biti Madona. Kripto se od nastanka ponaša kao čista špekulacija, ali ti si glup čovek morbiuse, jer ne kapiraš da ako nešto izgleda kao patka, i pliva kao patka, i oglašava se kao patka, sigurno je digitalno zlato.
Ok, šta si hteo da kažeš?Kao i obično, Ringeraja komentariše kao dete koje se uključilo na pola filma i pita šta se dešava. Svrha crypta nije samo zamena za novac. Zlato je neozbiljno jer kad odem da kupim patike, niko mi ne preračunava cenu u zlatu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari