Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Inače jutros prva da tako kažem neprijatna situacija da kažem koji telefon imam. Uporedio stereo zvuk,drugar ima moto edge 30 Ultra. Oduvao je Samsunga. Kaže ima i G72,pa i to da uporedimo,nisam imao herca da probam 😁 Kome je to jako bitno,za moto svaka preporuka

Prvi mali bag koji sam primetio. Pošto dosta poziva obavim tokom dana. Desilo mi se dva puta do sada da kada pritisnem slušalicu,da izaberem prethodno pozivane brojeve,praktično u mili sekundi mi bljesne slušalica koja je obimom preko celog ekrana. Bukvalno mili sekunda. Animacije su mi na 0.5x podešene.

Inače jutros prva da tako kažem neprijatna situacija da kažem koji telefon imam. Uporedio stereo zvuk,drugar ima moto edge 30 Ultra. Oduvao je Samsunga. Kaže ima i G72,pa i to da uporedimo,nisam imao herca da probam 😁 Kome je to jako bitno,za moto svaka preporuka

Prvi mali bag koji sam primetio. Pošto dosta poziva obavim tokom dana. Desilo mi se dva puta do sada da kada pritisnem slušalicu,da izaberem prethodno pozivane brojeve,praktično u mili sekundi mi bljesne slušalica koja je obimom preko celog ekrana. Bukvalno mili sekunda. Animacije su mi na 0.5x podešene.

Cudi me da motorola ima bolji zvuk bas tako u fazonu da se "smoris",svugde sam citao da je bas dobar zvuk na s23U pa mi zato cudno.😀

Možda offtopic, ali da li vam radi volte?
Ženi na s23 radi bez problema, meni nikad ni na s22u nije radilo

Isto na s23u, zvao sam A1 pre pola sata, stigla mi je poruka da je volte omogućen ali i dalje ne radi.

Da možda nije fora do kartice ili čega već?

I kod mene radi, A1 je u pitanju, radilo je od prvog dana kad sam upalio S23U.

Možda offtopic, ali da li vam radi volte?
Ženi na s23 radi bez problema, meni nikad ni na s22u nije radilo

Isto na s23u, zvao sam A1 pre pola sata, stigla mi je poruka da je volte omogućen ali i dalje ne radi.

Da možda nije fora do kartice ili čega već?

Ja sam se iscimao čitavih nedelju dana sa A1 oko Volte na S23 Ultra. 3 puta aktivirali,podnosili zahtev,tehnička služba proveravala 3 puta i na kraju posle ko zna koliko poziva ka call centru,jedno jutro mi se pojavila ikonica i aktivirana je. Isto je i meni sms stigao da je omogućena usluga,ali zvanične potvrde nije bilo. Sada sve radi kako treba

VoLTE je najkvalitetniji prenos govora, treba da ubrza uspostavu veze, HD prenos govora je itd.

Ja sam se iscimao čitavih nedelju dana sa A1 oko Volte na S23 Ultra. 3 puta aktivirali,podnosili zahtev,tehnička služba proveravala 3 puta i na kraju posle ko zna koliko poziva ka call centru,jedno jutro mi se pojavila ikonica i aktivirana je. Isto je i meni sms stigao da je omogućena usluga,ali zvanične potvrde nije bilo. Sada sve radi kako treba
Drago mi je da nisam jedini 😄 pošto sam obično baksuz i sve mora da me zeza.
Ići ću večeras da zamenim karticu kao što @Dj89pa reče, ne može da škodi.
Pa kad to uradim i ako i dalje ne bude ništa, nastaviću da se zezam sa podrškom.

Meni je uključen Volite ali nemam ikonicu gore da se prikazuje. Jel mora da postoji ikonica ili kod s23u je drugačije?

Drago mi je da nisam jedini 😄 pošto sam obično baksuz i sve mora da me zeza.
Ići ću večeras da zamenim karticu kao što @Dj89pa reče, ne može da škodi.
Pa kad to uradim i ako i dalje ne bude ništa, nastaviću da se zezam sa podrškom.

Ja sam 3 puta menjao karticu. Sreća pa mi poslovnica prekoputa zgrade. Kaže mi ona likuša što radi tamo,ti se bolje prebaci kod nas da živiš 😀 Baš sam se iscimao oko toga 😀

Meni je uključen Volite ali nemam ikonicu gore da se prikazuje. Jel mora da postoji ikonica ili kod s23u je drugačije?
Još jedan kolega 😄 mora uvek da stoji između wifi ikonice i ikonice signala, piše volte.
Kad razgovaraš, tamo gde su minuti i sekunde trenutnog razgovora treba da piše HD.
Ja sam 3 puta menjao karticu. Sreća pa mi poslovnica prekoputa zgrade. Kaže mi ona likuša što radi tamo,ti se bolje prebaci kod nas da živiš 😀 Baš sam se iscimao oko toga 😀
Ništa, tražiću im večeras pet kartica unapred 😄

Još jedan kolega 😄 mora uvek da stoji između wifi ikonice i ikonice signala, piše volte.
Kad razgovaraš, tamo gde su minuti i sekunde trenutnog razgovora treba da piše HD.

Ništa, tražiću im večeras pet kartica unapred 😄

E onda mućak. Inače A1 mreža, videći sutra sa njima. 😇

I kod mene VoLTE radi i na S22 U i na S23U od momenta kada sam ubacio karticu. Mts je u pitanju.

Kad su poceli sa Volte A1 tada VIP, imao sam N20Ultru, supruga koristila S20 plus, stigle poruke da je aktiviran Volte ali nije nam se uopste prikazivalo, uzmem na oba telefona uradim factory reset iz recovery i prvo paljenje sa karticom na oba tel. izbaci Volte na displeyu, da li ima veze sa time ne znam ali kod nas je tako proradilo, od tada u sve telefone do sada u koje smo ubacivali karticu kad promenimo tel pojavljuje se Volte.

Meni se na A1 izgubio VoLTE te sam ga opet aktivirao.

• Iskljuci internet.
  • Settings.
  • Connections.
  • Mobile networks.
  • Iskljuciti VoLTE pa nakon 30 sekundi opet ukljuciti.
  • Restart telefona.

Poz

S22 ima djubre bateriju baš.

Nazad
Vrh Dno