Kako to misliš nisu istog žanra? Bukvalno su istog žanra, fantasy action RPG. Ne moraju dve igre da budu preslikane da bi bile istog žanra, ali pretpostavljam da ti misliš da su Elden Ring i Dark Souls igre žanr za sebe, iako u stvarnosti nisu.Elden Ring nije za svakoga i igre uopste nisu istog zanra pa mi ovo nije nikakvo merilo.
Au, ja sam 24. lvl, a tek sad idem kod onog Sebastijana u selo, kao da obiđemo sestru😀
Drago mi je da čujem da još nekome pada koncentracija nakon 1h.wow, nisam ovo ocekivao iskreno
kupio sam igru pre 10 dana, igrao mozda 1h do danas a onda neprekidnih 4-5h sto ne pamtim kada mi se desilo iskreno jer su mi sesije maksimum 1h
nikada nisam citao knjige, a i filmove sam prvi put odgledao u poznim 30-im, verovatno ce znaciti ovima sto pitaju da li vredi igrati ako neko nije fan knjiga/filmova ili je nesto stariji
igra je neverovatno zarazna, radim sve sto nije main quest i mislim da ce tako ostati do kraja
moj savet na osnovu ovog skromnog iskustva bi bio da se fokusirate od starta na sto vise resavanja zagonetki, sto vise sporednih misija i ucenju kako pristupiti borbi (crossed wands duels), mislim da je to kljuc za vece uzivanje u igri
igram na ps5 na balanced modu, i nisam primetio nikakve probleme
Ja odigrao sat i po i obrisao igru 😄Ja je batalio posle sat vremena.
Odigracu je svakako jer sam dao pare
Ali nije moja solja caja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari