Šta je novo?

Kriptovalute - opšta diskusija

Najbolje rasporediti u vise stablecoina jer nista nije sigurno i sve je moguce. Koliko u koji je stvar licnih pretenzija.

coldman je i rekao da ima deo u BUSD. O Tetheru u poslednje nema loših vesti (sem standardnih). Možda nije loše preći u njega. Juče na njihovom Binance telegram kanalu, zvanični predstavnik izujavio da je USDT pouzdaniji od USCD. Ko će to da zna sa sigurnošću.

O Tetheru u poslednje nema loših vesti (sem standardnih). Možda nije loše preći u njega. Juče na njihovom Binance telegram kanalu, zvanični predstavnik izujavio da je USDT pouzdaniji od USCD. Ko će to da zna sa sigurnošću.
Možda je baš to trap, toliko dugo loše vesti o USDT i onda muk, sad su kao svi drugi stable coini u opasnosti osim njega, meh
Ne znam za BUSD ali ne brinem se za USDC, možda sam pristrasan jer mi je sve u njemu od stejbla ali ne bih ja tu ništa dirao, što se mene tiče.

Odlican sentiment check sa dobro formulisanim pitanjima i dovoljno sirokom publikom

Najskuplja greška koju sam glupošću platio prošle godine je bila $ADA.
Jednostavno, krenuo sam u trejd juna sa oko 2000ADA, došao do oko 5000 avgusta (izašli svi nalozi), uglavnom kroz x3 do x3,5, a završio danas sa 200ADA. Šta se desillo, pa lepo, nisam verovao da može nakon luna događaja da ode ispod 0,36$. Onda me je prvo demantovao FTH novembra, pa onaj FUD decembra.... Jedini je problem bio što sam se osećao previše komotno skokom od 100%+ i SL-ovi su krenuli da idu prenisko, vrlo blizu likvidacije verujući da je ona nemoguća. Itekako je moguća i na 0,1. Dobro, sad mi je cilj da od tih 200ADA napravimo 2000 početnih, bez ikakve dodatne investicije, držimo se isolated i polako, 1% gore, 0,5% dole....

Jos minus nekih 25% u cijeni u odnosu na jun prosle godine, pa ti si sa 1000$ dosao na 70$ za manje od godinu dana!

prelistajte sajt..mislim da sam vec slao ali nije lose da se podsetimo.
jedina osoba sa ovih prostora koja zivi od trejdinga i ne prodaje signale i kurseve da znam

Arbitrum konačno izbacio svoj koin, ovo će da bude zver. Krenuo je sa 10 dolara, obično posle premijere bude damp, trenutno ne diram ništa al ću pratim.

Izvinjence, znao sam da je mart u igri, nisam znao tačan datum. Fora je u onom IOU, evo objašnjenja:
IOU tokens - also known as promissory notes, are tokens representing the promise of the underlying asset. Basically when an exchanges launches an IOU counterpart of a token, they are promising that when the token do eventually gets launched, holders of the IOU token will be able to swap out the IOU with the real thing on a 1:1 ratio.

Da li neko radi to da "daje" novac nekom tipu ( povezanim sa nekim kinezom ? ) tj. nekom ko ima dobar program za trgovanje, a ovaj koristi to i uvećava kapital i vama kao vlasniku i on dobije dobar procenat od zarade, a i neki kinez dobija procenat od zarade ?
Uglavnom vlasniku se duplira kapital za nekih 4 ili 5 meseci.
Znam da zvuči naivno i kao prevara, ali neki ljudi to rade i isplati im se, tako bar oni kažu.
Da li je neko čuo za tako nešto ?

Nazad
Vrh Dno