Možda je baš to trap, toliko dugo loše vesti o USDT i onda muk, sad su kao svi drugi stable coini u opasnosti osim njega, mehO Tetheru u poslednje nema loših vesti (sem standardnih). Možda nije loše preći u njega. Juče na njihovom Binance telegram kanalu, zvanični predstavnik izujavio da je USDT pouzdaniji od USCD. Ko će to da zna sa sigurnošću.
Baš tako, srećom trejdovi BCH i ASTR su pokrili toJos minus nekih 25% u cijeni u odnosu na jun prosle godine, pa ti si sa 1000$ dosao na 70$ za manje od godinu dana!
Nista konkretno sto nemas vec na tviteru ili internetuConstelation $DAG, nikad cuo. Da li imas vise info o projektu?
Kako mogu da se uclanim ja hocu da udjem u taj sajt tkdinvesting.com ali nece da udje kako bih mogao da se uclanim![]()
😂😂😂 Šta je ovo ljudi? Hahahaha
Jel si realan?Kako mogu da se uclanim ja hocu da udjem u taj sajt tkdinvesting.com ali nece da udje kako bih mogao da se uclanim
nemoj druze, ako ti se bacaju pare bolje ih prosledi meni.Kako mogu da se uclanim ja hocu da udjem u taj sajt tkdinvesting.com ali nece da udje kako bih mogao da se uclanim
hold, stake... prodaja za eth kad izdivlja u paru eth/arb...narednih godinu plus danaKoja vam je strategija sa ARB?
tako bar oni kažu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari