Šta je novo?

Popusti tokom 2023. (Zabranjeno traženje i zamena vaučera - instant ban)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima i na Shoppsteru 199 dostava ili free na paketomat.

Da, ali je 600din, skoro kao na Bazzaru i ePlaneti sa postarinom :D

^sto se ne javi pre 2 dana...
do pre dva dana sam imao neki kod od 17% na online kupovinu dobio na yettel petak ali je isteko pre 2 dana :/

600 + 199 :)
za 50din ustede necu ici da se cimam do paketomata :ROFLMAO:

Ima li još neko tih Gigatron kodova i koje popuste donose jer bi uzeo procesor od njih...

Ne samo što ne važi za te Šok i Top cene, nego se većinom obračunava na više cene, tj. one cene koje važe za odloženo plaćanje...

Akcija do kraja februara aku Bosch alata iz zelene serije uz koje se dobijaju gratis baterija i punjač. Uzeh sebi aku vibracionu bušilicu EasyImpact 18V-40 Solo, izašlo me 7.450,00 sa isporukom.

U aksi do 23 eg ima fina akcija.

Kiko prasak, omeksivac gratis.

Humana 2+1 ispadne preko 34 % popusta.

Screenshot_20230214-091402_Aksa.jpg

Dal vazi na sve artikle ili ona fora ne vazi na sok i top artikle sto je 90% ponude ?

Akcija do kraja februara aku Bosch alata iz zelene serije uz koje se dobijaju gratis baterija i punjač. Uzeh sebi aku vibracionu bušilicu EasyImpact 18V-40 Solo, izašlo me 7.450,00 sa isporukom.

Ne razumem se mnogo, koja je razlika između ove dve?

Ne razumem se mnogo, koja je razlika između ove dve?

Колико видим доле у спецификацијама није за обе јасно наведен које бургије прима, то је ово капацитет стезне главе. За једну је јасно 13мм, док за другу пише 10, па поред и 13. Све остало је скоро идентично.

Pa nije, prva je vibraciona tj. udarna bušilica-odvrtač, a druga je obična.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno