Da citiram samog sebe 😁Počeo da gledam Vice Principals, pogledao dve epizode.
![]()
Ne sviđa mi se humor (za sad). Ne znam da li ću imati strpljenja dalje da gledam. Ova dva glavna lika izazivaju u meni nagon da ih našama*** , ako je to bio cilj onda ok 😂, ne znam ko je više iritantan ovde 😁
sorry, ali je poenta da se nasmijes, ja malo uz mamu pogledao, u pravu si, daleko je od 1. i 2. sezone, ovo je jadno i bijedno, gluma nikakva, ne ide mi da sbijanski glumci glume Bosance, dzaba, akcenat 0 bodova, ili sto mi kazemo stoji im akcenat ko kravi gaceJa poceo Sloznu bracu,pogledao 7 epizoda najnovijeg ostvarenja,i realno gledam ih samo zbog naseg jezika,zbog glume pojedinih glumaca,a sto se humora tice za 7 epizoda mislim da se nijednom nisam nasmejao
Ma ja iskreno pogledam zbog "Slavka Brdjanina" 🤣 Iako su mu sve uloge gotovo uvek iste,ovde mi je bas zanimljiv sa odvalama i glumomsorry, ali je poenta da se nasmijes, ja malo uz mamu pogledao, u pravu si, daleko je od 1. i 2. sezone, ovo je jadno i bijedno, gluma nikakva, ne ide mi da sbijanski glumci glume Bosance, dzaba, akcenat 0 bodova, ili sto mi kazemo stoji im akcenat ko kravi gace
Ne znam za druge ali za mene je totalna debilana......
Bila u jednoj epizodi malog Seldona.Pa ona je takva već duže vreme, očigledno nisi gledao YellowJackets ili čak Castle rock S01.
Pa serija Rale je rađena po uzoru na Rejmonda, čak mislim da je neko spomenu da su dobili licencu za takvu seriju od njih.Lako je Raketu , čim sam pogledao prvih par minuta odma me podsetilo na kopiju Ja volim Rejmonda.
Bio sam pisao da su u pregovorima da snimaju seriju po svi vole rejmonda i tada radni naziv nase serije je bio svi vole andriju, sto je naravno bilo glupo. Sto se tice samog njega kao glumca nije los ali brate u sve se mesa ko margarin i zacin c u supe, svuda ga ima. Malo je dosadio svojom pojavom.Lako je Raketu , čim sam pogledao prvih par minuta odma me podsetilo na kopiju Ja volim Rejmonda. Između ostalog i Andrija Milošević mi je toliko postao dosadan sa njegovom klišeiziranom glumom tako da sam odgledao celih 5 minuta i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari