Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

И ја имам сличан проблем, већ дуго тражим замену за S10e који ме одлично служи (осим батерије која је мизерна после 4год) и коначно Ѕ23 делује да има све што треба за оправдан апгрејд (пре свега димензија). Е сад се ту моја блокада у глави да ове паре 800-900е мали Ѕ23 не вреди, тако да ћу се стрпити до јесени и пратити ситуацију са рецензијама у апдејтима док му цена не сиђе на мени прихватљивих 600-700е (КП преко оператера узети - не нови у

Stavljao sam na s22 ultra. Generalno mi je ok sluzila, e sad ne znam da li je neka zastita od vecih padova. Jedini problem koji sam primetio je da olovka ne klizi najbolje po ekranu. Uvek biram tu foliju pre stakla za zakrivljene ekrane, pre svega zbog lepka( imao sam jednom veliki problem zbog toga sa telefonom), a potom i otezanog ocitavanja otiska prsta. Mada koliko vidim postoje neka stakla koja rade posao.
Imao sam foliju, ali sam zbog olovke kupio whitestone dome i mnogo je bolje

@nikornla Ja sam juce slao mail da ih pitam da ostave u poslovnicu da ja odem da uzmem, rekli su da ne brinem i da ce biti isporucen , tako i bi :)
A džaba. Da sam bar dan ranije poručio, mogao sam nešto da završim. Problem ne što sam smatrao da neće pre 17. krenuti i onda nisam žurio sa narudžbinom. Doduše, još sam se malo razmišljao šta ću, da li ću. Dosta je bilo, neću više da kukam :D

Baterija je sjajna nema sta,njemu izgleda sasvim svejedno dali je na wi fi ili 4g.😆😁
Evo me u pošti šekam da uzmem telefon i odna,pravac Samsung store u TC Ušće da kupim s view cover.
Inače, svi ste kupili crni i zeleni, evo ja malo da razbijem monotoniju, bež S23 Ultra 🙂

Prilozi

• 20230210_151206.jpg
    20230210_151206.jpg
    102.5 KB · Pregleda: 148
Ja sam je platio $10 na aliju.

@ruske88 - ekstra, svima je lepo stiglo, samo cu ja morati da cekam posle praznika 😭

Posto sam narucio telefon bukvalno juce, reko nema sanse da posalju danas, pa sam trazio da naznace slanje posle 17. Sad sam u fazonu "pa mozda je moglo i danas" 😄 Tesko cu prezaliti sto ga necu imati za put.
e pa bio postar, doneo mi ugovor na potpisivanje 😂 :cry: nista jos od telefona za mene... a i ja idem na put sledece nedelje...

Mene zanima obrnut da li mogu maske od S23U za S22U. Ako rešim da ostanem na S22U do izlaska Fold 5, kupio bih onu kožnu masku za S23U u braon boji, boja mi se jako sviđa i evnetualno bih kupio još jedan S-view cover u bež boji, sada trenutno na S22U imam S-view cover u bordo boji da se slaže sa bojom telefonom, ali na leto volim svetlije boje.
cc @vojkan85

Ne znam da li je neko odgovorio u međuvremenu, ali futrole nisu međusobno kompatibilne. Problem je veći razmak između kamera na S23U u odnosu na S22U.

Niko da kupi lavandu.....

Malo jeste tužno da je sve ovo moglo biti ranije rešeno i da su zavlačili korisnike 4-5 godina sa problemima kao što je loš signal, pregrevanje, jadna baterija.
Nije S23U toliko odličan koliko su prethodnici bili flagship ponajviše u ceni, a po ostalom i ne baš, ali kad nisu imali konkurenciju moglo im se ... i činjenica je da se samo Qualcomm može približiti Apple-u.
Po iskorišćenosti Exynous je nešto kao benzinac atmosferac, a A16 Bionic auto na struju.

Sad vlasnici S20-S22 čitaju temu i imaju utisak da su kupili polovične uređaje, što je bilo jasno i pre ovoga. I iduće godine ćemo opet videti Exy na delu.

Sta je ovo svi ste dobili telefone danas.. Ima li neko ko je porucio iz Gigatrona a vec ga dobio? Zavidim vam :) Izgleda da cu se nacekati jos 10ak dana

Dajte neki predlog za maskicu koja podržava bežično punjenje. Koji bežični punjač vam se dobro pokazao ako imate iskustva. Ja ovo do sada nisam koristio

Samsung Galaxy S23 Ultra battery life and charging speed results

gsmarena_003.jpg

Nema zaštitnih stakla ni folija još uvek u Samsung store-u. Biće stakla sledeće nedelje, ali ona bezveze sa rupom za otisak prsta.

Inače ipak izabrah s-vew cover u zelenoj boji. Izgleda bolje uživo od bež preklopne futrole. Cena sitnica, 7.000 din 🤣
Kožna u braon boji izgleda uživo vrlo lepo,
Dajte neki predlog za maskicu koja podržava bežično punjenje. Koji bežični punjač vam se dobro pokazao ako imate iskustva. Ja ovo do sada nisam koristio
Sve Samsung orginalne futrole podržavaju bežično punjenje.

Prilozi

• 20230210_154726.jpg
    20230210_154726.jpg
    99.7 KB · Pregleda: 156
Nema zaštitnih stakla ni folija još uvek u Samsung store-u. Biće stakla sledeće nedelje, ali ona bezveze sa rupom za otisak prsta.

Inače ipak izabrah s-vew cover u zelenoj boji. Izgleda bolje uživo od bež preklopne futrole. Cena sitnica, 7.000 din 🤣
Kožna u braon boji izgleda uživo vrlo lepo,

Sve Samsung orginalne futrole podržavaju bežično punjenje.
E što se tiče S-view cover-a jel ima magnet kad se preklopi ili landara gornji preklop kao na coveru za S22U što je bio?

E što se tiče S-view cover-a jel ima magnet kad se preklopi ili landara gornji preklop kao na coveru za S22U što je bio?
Isto kao i na S22 Ultra. Jedno je tekstura nešto prijatnija na dodir u odnosu na s view cover za S22 Ultra.

Prebili poštara, uzeli telefon, ostali samo papiri🤣🤣🤣. Ja još sutra probam u TC Galerija da nema možda neki u A1, i ako nema čekam maj i da uzmem onda kao službeni. Ako se ne da, ne da se.

Prebili poštara, uzeli telefon, ostali samo papiri🤣🤣🤣. Ja još sutra probam u TC Galerija da nema možda neki u A1, i ako nema čekam maj i da uzmem onda kao službeni. Ako se ne da, ne da se.
Pa zašto maj od 17. februara će biti dostupni u prodaji pa možeš tada da kupiš.

193990, nakacili su cenu vec prvi dan :)

Prilozi

• 20230210_183508.jpg
    20230210_183508.jpg
    301.4 KB · Pregleda: 116
Taman posla da ne stave odmah cenu :). Juriću sutra, pa ću videti.

Nazad
Vrh Dno