Ja govorim da on sedi u butiku na poslu 8h na wifi, pa ostatak dana kući na wifi. To su totalno drugaciji uslovi od ljudi koji u u pokretu. Ti ljudi su na 4G, po danu jače osvetljenje sto opet pojačava potrošnju baterije…. Opet kažem da je S23U odličan telefon sa odličnom baterijom ali sto @zoreli_ pokazuje sot po meni nije realno. Verujem da može lagano da izvuče S23U dan i po sa 7h sot a ne dva dana sa 10h sota. Posle N10+ nisam razmišljao o samsungu dok se nije pojavio S23U. Sačekaću još malo da se cene smire i da ljudi napisu još koje mišljenje o telefonu.Svima je poznato da @zoreli_ na svakom telefonu postavlja rekord po pitanju korišćenja baterije. Kako to radi,samo on zna 😀 izgleda odvrće osvetljenje u minus,i čita knjigu na telefonu 😀
Šalu na stranu,S23 Ultra ima zaista odličnu bateriju
OAko se ispostavi da zapravo ima dobru bateriju ili dovoljno dobru eto meni konacno novi telefon.
To, i to sto korisnici zele promene u dizajnu zakrivljene ivice i sto manje bazele na ekranu… jer evo vec druga generacija samsung ultre izgleda isto, svima je vec “dosadna” hoce nesto novo…
^ naravno da ću koristiti WIFI kod kuće i na poslu kad je duplo brži od Yettela 4G. 🙂👍 ... Mislim bio bi čist mazohizam da pored brzog i stabilnog neta na WIFI koristim Yettel 4G kući i na poslu... Ne vidim poentu .
.... Zaboravih da napomenem da iPhone nema ni S-Pen (pored svega već navedenog što nema) tako da nije baš realno za poređenje ni 120hz na WQHD+ na S23U i 120hz na Iphone FHD ekranu ... I tako.
Stare priče , neko voli BMW neko Audi 🙂👍
Ovo mi je vrlo intefesantno... U pitanju je light performace mod
Je l su ti trazili avans za telefon?Ja poručio zelenu ultru preko A1, ali je fora što prvo MTS mora da odobri prenos broja. Zvao sam danas i onaj 733 broj, rekli su da će me pozvati vezano za ponudu, ali da ne gubim vreme.
Jel probao neko ovaj light mod?
Prema bugarskim testovima S23/S23+, deluje da su kamere ispod očekivanja (posebno primarna i ultra-wide) i da će Samsung morati to da sredi apdejtom.![]()
Samsung Galaxy S23+ review
Time sure does fly by. Only yesterday we were celebrating the new year, and now it's already time to welcome this year's Samsung Galaxy S23 flagships....m.gsmarena.com
Bugararena s23+ review.
Ok, znači ti si negde na početku preordera. Ja sam 7. februara preorderovao, pa me zanima kad će isporuka zbog praznika, pošto putujem za praznike celo nedelju i onda nema ko da preuzme paket.
U istom sam 'sosu' jer sutra posle posla idem na put, cak sam ih zamolio da mi isporuce na adresu kancelarije pa cemo videti.... Vracam se tek 19. popodne
Pre nekoliko sati sam ga aktivirao - mislio sam da postoji kao na S22U "Poboljšana obrada" međutim videh "Light mod" WTF@zoreli_ aktiviran ti je ovaj light mod?
Uzeo sam u DC, u Positive Line (Samsung), zelenu silikonsku, i baš lepo leži telefon u ruci, deluje sigurno.Jel neko pazario negde neku maskicu i to ? Cisto ako stigne sutra da na brzinu odem da ne bude 'go' telefon.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari