Imam uredjaj, ali i njemu istice otplata sledeceg meseca, tako da su rekli da je moguce(u poslovnici doduse), jedino sto ce biti jedan ili 2 meseca preklapanja u racunu, pa cu morati dve rate da placam@dejan90srb & @nikornla & @ruske88 Mozete da obnovite ugovore ukoliko nemate vec neke uredjaje koji su deo otplate tog ugovora, trazice vam proveru kreditnog biroa i avans od 1,2,3 rate
EDIT :
Ja sam ih zamolio da mi jave ako mi odbiju zahtev da bih onda uzeo preko BOX-a dok jos traje preorder, ali eto prosao je zahtev na obnovu UO iako je ostalo jos 18.5 meseci do isteka postojece.
Takodje rekose da uredjaj stize sutra 😁😁🙏
Znači dobio si info da sutra, petak 10. stiže telefon? kad si izvršio preorder?@dejan90srb & @nikornla & @ruske88 Mozete da obnovite ugovore ukoliko nemate vec neke uredjaje koji su deo otplate tog ugovora, trazice vam proveru kreditnog biroa i avans od 1,2,3 rate
EDIT :
Ja sam ih zamolio da mi jave ako mi odbiju zahtev da bih onda uzeo preko BOX-a dok jos traje preorder, ali eto prosao je zahtev na obnovu UO iako je ostalo jos 18.5 meseci do isteka postojece.
Takodje rekose da uredjaj stize sutra 😁😁🙏
Jesam ja na S22 Ultra, fusion foliju, odlično se pokazala, evo sada skoro godinu dana kasnije ista kao i prvog dana.Da li je neko stavljao Mobile Outfitters foliju na S23 Ultra ili neki prethodni Ultra model? Kako se pokazala u odnosu na neka druga zaštitna stakla?
Odlepila mi se na svim ćoškama od maske, olovka ne klizi sjajno, većina ogrebotina se ne "izleči". Prst klizi lepo i otisak radi bez problema. Moraću da odradim zamenu pošto me nervira kako izgleda (sad je 1500 din, bila je 1000).
Nek posalju meni pa cu ti ja dati moj kad mi stigne 🥹U istom sam 'sosu' jer sutra posle posla idem na put, cak sam ih zamolio da mi isporuce na adresu kancelarije pa cemo videti.... Vracam se tek 19. popodne
Ja sam takodje prednarucio 2.2. u 19h i stigao mi je mail da je uspesno napravljena porudzbina, jel tako i tebi bilo cisto da znam dali je to to t.j. da necu da izvisim. 😁2. februara, kad je postao dostupan na sajtu mts-a, negde popodne pred kraj radnog vremena ako se dobro secam.
Aha, zeleni iz A1 😀sto se mene tice moze @psychofedex ako je u pitanju 512 GB Ultra![]()
Mislim da neće. Da koristiš 4G koliko @Imotep95 ili ja imao bi sigurno 30% manji sot nego kod 13pm. Samo uračunaj da Iphone ima i 15% manju bateriju nego S23U.
Da S23U ima 30% manji SOT od iP13 pm 😳 .... moguće , ali pošto ne koristiš nijednu društvenu mrežu , ne koristiš Always On Display i iPhone nema WQHD+ (3088×1440) rezoluciju ekrana već FHD normalno je da će meni uz sve nabrojano S23U trošiti više bateriju. Iskreno uz sve nabrojano što koristim ja sam zadovoljan trajanjem baterije od 2 dana i SOT-om od 8 do 9,5h na S22U.Mislim da neće. Da koristiš 4G koliko @Imotep95 ili ja imao bi sigurno 30% manji sot nego kod 13pm. Samo uračunaj da Iphone ima i 15% manju bateriju nego S23U.
Ajde još ovaj post pa odustajem. Ne osporavam da S23U ima odličnu bateriju nego da tvoje korišćenje nije realno. Koristiš wifi na poslu, kaficu, butiku, kući… a 4G dok odeš autom od kuće do posla sto je 2min u Šidu. Ljudi koji na primer žive u BG i rade od 7-17h i celo vreme su na 4G i dobiju sot dosta manji od tvog pa se čude kako je to moguće? Naravno da se dobije sot na tvoj način 9h a koji koriste 50:50 wifi/4G će imati možda 7h.^ naravno da ću koristiti WIFI kod kuće i na poslu kad je duplo brži od Yettela 4G. 🙂👍 ... Mislim bio bi čist mazohizam da pored brzog i stabilnog neta na WIFI koristim Yettel 4G kući i na poslu... Ne vidim poentu .
.... Zaboravih da napomenem da iPhone nema ni S-Pen (pored svega već navedenog što nema) tako da nije baš realno za poređenje ni 120hz na WQHD+ na S23U i 120hz na Iphone FHD ekranu ... I tako.
Stare priče , neko voli BMW neko Audi 🙂👍
Ajde još ovaj post pa odustajem. Ne osporavam da S23U ima odličnu bateriju nego da tvoje korišćenje nije realno. Koristiš wifi na poslu, kaficu, butiku, kući…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari