Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Meni se jedino na prvu nije dopalo što to nije onaj zamak koji nam je poznat, ali onda je jedna pametna osoba rekla da je možda bolje tako, jer ovako više podseća na zamak iz knjiga i iz mašte čitaoca. :D

A škola jeste ogromna, neka mesta sam za 6h igre video samo jednom i za sad više ne, npr. one famozne pokretne stepenice. Koje takođe izgledaju drugačije u ovoj igrici nego u prethodnim i na filmovima.

Meni se jedino na prvu nije dopalo što to nije onaj zamak koji nam je poznat, ali onda je jedna pametna osoba rekla da je možda bolje tako, jer ovako više podseća na zamak iz knjiga i iz mašte čitaoca. :D

A škola jeste ogromna, neka mesta sam za 6h igre video samo jednom i za sad više ne, npr. one famozne pokretne stepenice. Koje takođe izgledaju drugačije u ovoj igrici nego u prethodnim i na filmovima.
Ja sam jednom naleteo slučajno, nisam se ni peo, žurio na čas :D
Jedan tip za kad budete tražili knjigu:
poslednja borba, pre ulaska imaju dva kovčega, svaki sa jedne strane. Kad su me ubili, drugi put sam dobio više para plus mnogo jači kaput(prvi put je bio neki bezveze šal)

Ајде ви лепо све ове описе у спојлере, не морате нама који чекамо игру за ps4 да кварите доживљај :)

Nije moglo da prodje bez lgbt...

Vodite racuna da imate mesta za "gear". Završio sam tqžak quest i otvorio veliki sanduk al nije imalo mesta. Kad sam napravio mesta, sanduka nije bilo...
Gear je
UŽASNO!!! Da bi koristio najjaču opremu koju imam moram da obučem pidžamu, fingerless rukavice, zimsku kapu kao šubaru, kožni kaput i moram naočare da stavim. Lik mi izgleda katastrofa

^Cini mi se da je neko rekao da u igri ima transmog, mozes da izgledas kako hoces.

I mene nervira što mi lik izgleda kao klovn da bi bio jači, tj. likuša. :D Mada, trenutno zapravo izgleda prihvatljivo.

Svidja mi se settings igre,volim taj fantasy svet i nisam bas neki veliki fun Harija.Mogao bih cak da igram i u balanced modu(PS5)..nije nimalo lose tih 40 fps-a.Zvuk i grafika odlicni,glasovna gluma jos bolja.Jedina stvar koja me je oduvek zanimala je ta gde Ubisoft nalazi te glumce za njihove igre?Kada uporedim sa drugim AAA kompanijama to je apsolutno neuporedivo.

Koji Ubisoft? :unsure:

Cek, u PC temi pisete kako igra radi na PS5... Jel mozete diskusiju da prenesete u odgovarajuci podforum? Jer, dosao sam da vidim da li je neko od PC igraca uzeo igru i da li moze da napise kako igra radi na PC-u, umesto toga, spam kako igra radi na PS5... u PC podforumu... Hvala na razumevanju...

Pozz ljudi, jel uspeo neko da kupi igricu preko vpn-a da prodje jeftinije?

Cek, u PC temi pisete kako igra radi na PS5... Jel mozete diskusiju da prenesete u odgovarajuci podforum? Jer, dosao sam da vidim da li je neko od PC igraca uzeo igru i da li moze da napise kako igra radi na PC-u, umesto toga, spam kako igra radi na PS5... u PC podforumu... Hvala na razumevanju...
Ne može niko da napiše, pošto igra još nije izašla za PC.

A i ne vidim nikakav razlog da se prave odvojene teme u zavisnosti od platforme na kojoj se igra, postoji search u svakoj temi i vrlo lako će se pronaći utisci PC igrača, kad i oni zaigraju.

Zar nije večeras u 19h pušten Deluxe i za PC igrače? Ja se zeznuh sa kodom, uzeh standard, iskulirali me za refund kad sam pitao da zamijenim za Deluxe.
Mada, u međuvremenu sam saznao da je onaj dodatan quest/lokacija rezervisana samo za PS5, da je razlika na PC-u u odnosu na standard verziju samo neka 2 skina i early access tako da ću preživjeti... :)

Zar nije večeras u 19h pušten Deluxe i za PC igrače? Ja se zeznuh sa kodom, uzeh standard, iskulirali me za refund kad sam pitao da zamijenim za Deluxe.
Mada, u međuvremenu sam saznao da je onaj dodatan quest/lokacija rezervisana samo za PS5, da je razlika na PC-u u odnosu na standard verziju samo neka 2 skina i ear;ly access tako da ću preživjeti... :)
Verovatno će biti omogućeno da se kupe te dodatne stvari iz Deluxe Editiona kao DLC kasnije

Znači od Witchera me neka igra nije pošteno uzbudila i nahajpovala. Da se razumemo. Ja ovo nisam ni pipnuo (i neću sigurno još neko vreme dok se sve ne zakrpi) ali gledao sam prvih pola sata igre i one ranije gameplay-e i jednostavno me je oborilo. Pravi "Haripoterizam" *ebote :love: grafika, zvuk, muzika, pripovedanje!... Ako igre bude imala ovakav tempo u questovima i priči generalno, brate... Ja ću biti tako srećan da nemogu da opišem. Nadam se da je atmosfera u igri top, i nadam se da se igra neće pretvoriti u grind fest budući da je RPG.

Toliko me sad ideja obuzima premda igra tek treba da dođe. Šta mislite hoće li ovo imati nastavke? Neka izlazi svakih par godina (kao Asasini), neka se priča na neki način nastavlja, neka u svakom delu bude novih mehanika, neka nam lik malo stari (aj može i novog da kreiramo), neka bude kao u filmovima, novi profesori, nova dešavanja, neke nove lokacije... Teren bukvalno imaju samo neka ga nadograđuju i unapređuju. Ljudi ovo je takav potencijal da bi bila šteta da ostane na ovom ako je igra stvarno dobra kao što govore.

Nakon 8h igre nisam primetio da bilo šta treba da se krpi. Kupujte i uživajte, ovo smo čekali od detinjstva.

1.1 Milion na twitch-u :oops:
Mislio sam da je Cyberpunk napravio najveći tržišni hajp ikada ali ovo je ludo. Zaista ludo.

Mogao bih cak da igram i u balanced modu(PS5)..nije nimalo lose tih 40 fps-a.
Meni najbolje deluje Balanced sa uncapped fps? Tv podrzava VRR, mislim da ide izmedju 45 i 60(mozda i 120fps, ne znam mrtav sam umoran trenutno). Mnogo dobar trip uz dualsense, sve je lepo ukomponovano. Prva igra na ps5 koja me izgleda 'radi' 😅

Meni najbolje deluje Balanced sa uncapped fps? Tv podrzava VRR, mislim da ide izmedju 45 i 60(mozda i 120fps, ne znam mrtav sam umoran trenutno). Mnogo dobar trip uz dualsense, sve je lepo ukomponovano. Prva igra na ps5 koja me izgleda 'radi' 😅
I ja isto igram balanced uncapped na Series X i C1. Mislim da je to najbolje od ponudjenog, 60fps performance mod značajno degradira grafiku,senke, daljinu, rezoluciju itd. za razliku od balanced moda. I zaključan balanced (40fps) na 120hz tv izgleda sasvim ok,za sve one sa vrr tv-om slobodno može da se otključa fps.

Gameplay sa ps5 na YT izgleda poprilicno bolje(grafika) nego dok igram na series S... Verujem da ce na PCu biti jos bolje

Nazad
Vrh Dno