Šta je novo?

Pametni uređaji Huawei Watch GT 3 ili Samsung GW 4 classic

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

stojkovski_984

Poštovan
Učlanjen(a)
25.06.2016
Poena
80
Koja je bolja opcija sa Samsung telefon, Huawei Watch GT 3 ili Samsung GW 4 classic?
Kod Huawei sviđa mi se baterija, Samsung se mora puniti svaki drugi dan.

Za istu cenu koji bi odabrali?

2 - 2.5 dana, al ja bas nisam neki zahtevan korisnik. Juce ujutru sam punio, sad sam stavio da se dopuni, bila je na 73%.
Meni uglavnom sluzi da pratim puls i da pogledam notifikacije, eventualno u busu za kontrolu playera.

Poredio sam sa kucnim meracem pritiska, tu je negde, ne odstupa mnogo ili je isti. Mada i taj merac je sumnjiv :)
U svakom slucaju, to je vise informativno nego neki podatak u koji se treba pouzdati. Otkljucao sam mu i merenje pritiska, i to radi ok.

Код Хуавеја, мерење притиска не ради за Србију, ради пулс, али не и притисак..

Gw 4 classic pored gt3 pro izgleda kao igračka. Još ako se uzme titaniumska verija gt 3 pro....
Mada moja preporuka je GT 3, a ne pro, jer je sat dosta elegantnijeg izgleda, uz neke kompromise kao sto je LTE, wifi i merenje ekg-a. Mislim da je sve to nepotrebno jer e sim na satu retko ko i ima, a bluetooth menja wifi na satu. Ekg nije dostupan u Srbiji i dalje 😊
Baterija na Huawei-u je itekako presudna pri odabiru sata. Za mene je mučenje da uz telefon punim i sat svaki drugi dan 😊

Код Хуавеја, мерење притиска не ради за Србију, ради пулс, али не и притисак..
Ovi modeli Huawei nemaju uopste merenje pritiska, koliko ja znam samo HUAWEI WATCH D ima merenje pritiska.

Ja imam Huawei GT 3 pro i veoma sam zadovoljan sto se tice baterije (8-12 dana), dizajna i kvaliteta izrade, sve je bolje nego na Samsungu. Za Samsung imas vise aplikacija i merenje pritiska.
Kod Huaweija, EKG ne radi u Srbiji i mora da se napravi nalog u drugoj zemlji da bi se aktivirao sa stranom SIM karticom gde ce stici aktivacioni kod.

GT3. Lepši, elegantniji, kvalitetniji, jeftiniji, baterija 7-12 dana lagano.
Ne bih voleo da koristim sat koji mora da se puni svakog dana. Totalno nepraktična stvar. Jednom u 10 dana za sat vremena je ok.

Najmanji problem je punjenje sata ako imas praksu kao i ja da ga skidas pred spavanje svaku noc. Kad ga vec skines onda valjda mozes i da ga stavis na njegovo kuciste da se puni

Ja ga uopšte ne skidam sa ruke sve dok baterija ne bude na ~10%.
Da ga skidam svakog dana ne verujem ni da bih ga nosio više od par puta mesečno. Plus mi je cimanje da svaki dan tražim punjač za sat negde po stanu.

To s
Najmanji problem je punjenje sata
To sam i ja mislio kad sam imao Samsung Watch 3. Nije problem što traje baterija kratko imam punjac na stolu ali sam krenuo jednom na poslovni put van zemlje na tri dana. A zaboravio punjac. Prvi dan sve ok, drugi dan battery saver, treci dan fanncy narukvica bez zivota u sebi. Zato sam sad na GT2 i T-REX. Min 7 dana realnog zivota. Mada fali mi funkcionalnost Samsunga.

Već imam xiaomi 20w stand, ne bih kupovao drugi wireless punjač i to za duplo više para. 😁
Ja problema sa punjenjem nemam, jednom u 10 dana stavim na punjenje sat i na nekih sat vremena i mirna glava. Nikad nisam uzimao u razmatranje satove koji se pune svakog dana.
Kupi ovako nesto: 😀

To s

To sam i ja mislio kad sam imao Samsung Watch 3. Nije problem što traje baterija kratko imam punjac na stolu ali sam krenuo jednom na poslovni put van zemlje na tri dana. A zaboravio punjac. Prvi dan sve ok, drugi dan battery saver, treci dan fanncy narukvica bez zivota u sebi. Zato sam sad na GT2 i T-REX. Min 7 dana realnog zivota. Mada fali mi funkcionalnost Samsunga.

Rešenje je telefon koji ima reverzibilno bežično punjenje 🙃

Pametni sat koji se puni svako veče je sve samo ne funkcionalan. 😁

Vrh Dno