Šta je novo?

Hogwarts Legacy

Za pocetak, ima full mouse and keyboard support. Muzika je odlicna, kao u filmu. Grafika onako( series s, performance, 4k tv 50inca), kao gta v otprilike mozda malo losija(vrv do mog set up-a). Jedini "bag" da mi se HD teksture plocnika sporije ucitavale u prvom delu (2min od pocetka kontroliranja lika). Ima veliki izbor kreiranja lika. Ja sam na WB sajtu jos pre par dana napravio lika i uz pomoc kviza me smestio u odredjenu kucu, dao stapic itd i to je odmah sinhronizovano na ukljucivanju igre
Edit: stabilno je, ne secka, drzi 50-60fps sigurno

Zvanične recenzije i ocene:

Zvuci odlicno, definitivno uzimam cim bude 90% popust :whistle:

"Hogwarts Legacy is a solid first attempt. If Avalanche can be accused of anything, it's that the studio has tried to do too much all at once. Something was always going to give – between the massive open world, the messy RPG economy, exciting action combat, and adventure story that wants to cast you as a hero with homework due on Monday. But you can see a world in which a sequel sands down some of the rougher edges, and settles into a finer balance between the demands of an interactive experience and the lore of the wizarding world"

Performance-wise, there’s a little to be desired. I’m playing on a 3080 with the graphics preset on ultra, and while quieter areas can see me hit 80fps, wandering around a busy part of Hogwarts or waltzing from shop to shop in Hogsmeade can drop to around 40fps. One particularly egregious occasion was at the Owlery, where I spent my entire time below 20fps, but it fixed itself after leaving. It’s not unplayable, and even without ray tracing the game looks rather lovely, but there’s room for improvement.

Ocekivano dobra optimizacija.

Borba i generalno korišćenje magije i štapića su baš dobro urađeni

Očekivao sam samo da će mi mapa Hogvortsa biti malo poznatija jer sam u petom i šestom delu HP igre naučio zamak na pamet. :D Ali ovo izgleda nije taj zamak iz filma, logično je još veći, pa ima dosta nepoznatih prostorija.

Sve sjajno osim recenzija za PC. Izgleda da su ojadili tu verziju naravno, i da ima dosta problema i sa high-end hardverom. Dal će moja jadna 2070S uspeti da se izbori s ovim, videćemo.
Bitno Denuvo da su stavili...

Meni grafika na Series S veoma lepa, fidelity mode (30fps), nemam neku potrebu za 60fps u ovakvom tipu igara, veoma zadovoljan pocetkom, videcemo za dalje

4k LG oled, meni sve to lepo izgleda iako je niza rezolucija, nekako je sve to prestalo da mi bude bitno : )

Sve sjajno osim recenzija za PC. Izgleda da su ojadili tu verziju naravno, i da ima dosta problema i sa high-end hardverom. Dal će moja jadna 2070S uspeti da se izbori s ovim, videćemo.
Bitno Denuvo da su stavili...
uz dlss neces imati problema na 1080p.

Prelomih i ja i kupih ovu deluxe koju li vec verziju preko turskog Steam-a , videcemo da li sam pogresio .

Kad po nasem moze igra da se startuje zna li ko ?

Stavi na novi zeland(region na konzoli) i možeš odmah da igraš. Ako nećeš (nema razloga da nećeš) onda da sačekaš sutra 6am

Tek sutra u 7 uvece ? E ***a

Može li neko od vas koji imaju igru proveriti da li postoji podešavanje za povećanje titlova?

Dropovi mogu za PS5? Smara me da pravim WB nalog...
Mogu i za konzole, ali opet je potreban WB nalog.
A: Watch a streamer playing Hogwarts Legacy with Twitch Drops enabled on Twitch. You’ll be able to identify a channel with drops enabled as you’ll see a callout message located at the top of the Stream Chat. Once you have earned a reward in your Twitch Inventory, claim the reward. Then navigate to the Connection page for the WB Games Account site, where you will connect your Twitch account to your WB Games profile. Once your accounts have been connected, follow the steps to claim your reward in the game.

IMPORTANT: YOU WILL NEED TO CLAIM YOUR REWARDS IN BOTH YOUR TWITCH INVENTORY AND ON THE HOGWARTS LEGACY DROPS SITE TO SEE REWARDS IN GAME
Bitna stavka sa Reddit-a:

Poslednja izmena:
Skola je ogroooomna a fast travel je malo ****** po skoli, sreca pa je trcanje po hodnicima zapravo dozvoljeno

Nazad
Vrh Dno