Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Koje programče preporučuje za migraciju fajlova, podešavanja, i svega ostalog sa xiaomi na Samsung(s23 ultra)
 
Porucih i ja danas S23U 512 :) Prelazim sa S21U pa da vidimo...Inace da burazer nije izrazio zelju da kupi moj telefon ne bih ni porucivao :D Zna li se kad pocinju isporuke od strane Mts-a posto sam tu naprqvio porudzbinu??
 
Da li kod operatera telefon moze da se kupi za kes, bez ugovora i koriscenja njihovog sim-a? Uvatise me neki pundravci, mozda bi prosetao danas da vidim da li ima negde da se pazari na licu mesta pa se razmisljam odakle da krenem:D
 
Ranije je moglo, ali sto bi isao kod operatera? Ako si iz BG-a pravac Delta City 1. sprat :) imaju ih na stanju dosta, videh svojim ocima :)
 
Svi operatori imaju istaknute cene za kes bez UO ali to su najvise moguce cene. Sto rece kolega iznad imas Samsung store, ili ove neke druge prodavnice tehnike…
 
Jel pašu maske sa S22 Ultra modela na S23 Ultra model? Rekao bih da ima razlika zbog male razlike u visini i obodu telefona.
Mene zanima obrnut da li mogu maske od S23U za S22U. Ako rešim da ostanem na S22U do izlaska Fold 5, kupio bih onu kožnu masku za S23U u braon boji, boja mi se jako sviđa i evnetualno bih kupio još jedan S-view cover u bež boji, sada trenutno na S22U imam S-view cover u bordo boji da se slaže sa bojom telefonom, ali na leto volim svetlije boje.
 
Pola dana se mučim da aktiviram Volte uslugu na S23 ultra,cimam uzduž i popreko korisnički servis A1,da bi me sada pozvali i rekli da je ovaj model ekskluziva i da rade na tome da što pre bude aktivna ta opcija za uređaje. Kakav kriminal. I sada svaki poziv koji obavim,prebacuje sa 4g na 3g. Ludilo 😀

Eto,možda nekom budem od pomoći,možda još nekom ne radi Volte u A1 na ovoj ekskluzivi 😀
 
Pa dobro, to nije nista neobicno da ne radi VoLTE u startu. Msm, bar kod nas :)
 
... Kod Samsunga nije ništa neobično da nakog izlaska novog modela ne radi dosta stvari kako treba .... tek posle 2-3 apdejta (dok se motor zagreje krene) :oops::cool:
 
Deluje mi da će baterija biti vrlo dobra. Od jutros do 16h na mobilnim podacima, a od tada na WiFi. 3 sata sot-a, 70% baterije ostalo.
I to bez "indeksiranja". Biće još bolja za nedelju, dve, kad se slegne i završi learning patterns
 
Da li neko zna, da li u BG-u u Samsung radnji imaju futrole za S23 seriju?
 
Nemaju, ja danas tražio. Rekoše mi da bi trebalo da ih dobiju u sledeći utorak.
Edit: preteče me BozicBata
 
Nem' pojma za koliko ce S21U da dobije noge, kapiram da ne bi trebalo ispod 600, tj nadam se :) A mozda ga i ostavim gospodji
 
Nazad
Vrh Dno