Mene zanima obrnut da li mogu maske od S23U za S22U. Ako rešim da ostanem na S22U do izlaska Fold 5, kupio bih onu kožnu masku za S23U u braon boji, boja mi se jako sviđa i evnetualno bih kupio još jedan S-view cover u bež boji, sada trenutno na S22U imam S-view cover u bordo boji da se slaže sa bojom telefonom, ali na leto volim svetlije boje.Jel pašu maske sa S22 Ultra modela na S23 Ultra model? Rekao bih da ima razlika zbog male razlike u visini i obodu telefona.
Mene zanima obrnut da li mogu maske od S23U za S22U.
I to bez "indeksiranja". Biće još bolja za nedelju, dve, kad se slegne i završi learning patternsDeluje mi da će baterija biti vrlo dobra. Od jutros do 16h na mobilnim podacima, a od tada na WiFi. 3 sata sot-a, 70% baterije ostalo.
Potencijal je tu fino za 3 sata.Deluje mi da će baterija biti vrlo dobra. Od jutros do 16h na mobilnim podacima, a od tada na WiFi. 3 sata sot-a, 70% baterije ostalo.
Exynos 👎 this 🤣🤣🤣Deluje mi da će baterija biti vrlo dobra. Od jutros do 16h na mobilnim podacima, a od tada na WiFi. 3 sata sot-a, 70% baterije ostalo.
Jok, kazu stize im u sredu ili cetvrtak...Da li neko zna, da li u BG-u u Samsung radnji imaju futrole za S23 seriju?
Dan posle cvrste odluke da ostajem na S21U do daljnjeg pao je Ultra zelembacUzeo ga u Uscu, ima ih dosta na stanju...
Jok, kazu stize im u sredu ili cetvrtak...
Zvanicna radnja ili operater?Dan posle cvrste odluke da ostajem na S21U do daljnjeg pao je Ultra zelembacUzeo ga u Uscu, ima ih dosta na stanju...
Jok, kazu stize im u sredu ili cetvrtak...
Evo koliko je mene izašla zamena.Kolko te izasla "zamena".😅😆
Ništa od toga. Jurim A1 poslovnicu koja ima telefon na stanju, neće ni preko call centra, ni chata ni u radnji da mi kažu gde ih ima.Zvanicna Samsung radnja, tj Positive line u prizemlju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari