Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Svaki, ali svaki kanal koji nema čoveka koji će da pokaže prvo telefon u svojim rukama, da ispriča neki uvod pa tek onda da se bavi poređenjem je fake.

Evo malo pravog poređenja videa sa iPhone-om, nije loše ovo što vidim. Konačno se neko u Android svetu približio iPhone-u po pitanju video kvaliteta.

Svaki, ali svaki kanal koji nema čoveka koji će da pokaže prvo telefon u svojim rukama, da ispriča neki uvod pa tek onda da se bavi poređenjem je fake.

Evo malo pravog poređenja videa sa iPhone-om, nije loše ovo što vidim. Konačno se neko u Android svetu približio iPhone-u po pitanju video kvaliteta.

Jasno, nego sam u momentu bio pod utiskom. Sve u svemu očekujem od ultre dobre stvari po pitanju kamere, a autonomije baterije da bude nebo i zemlja.

Sad sam cackao s23+ i S23 Ultra u Delta City-u, ne znam zasto, ali Ultra ostavlja utisak mnoogooo veceg premiuma nego manja braca i definitivno za moj ukus mnogo lepse lezi u ruci, nisam siguran da li da produzim sa onom rezervacijom Plus modela.....

Cancel, pa Ultra i miran si barem 2+ godine. Neće biti ničeg woow u tom periodu sigurno.

Pre svega onaj utisak drzanja i lezanja telefona u ruci, ova "obicna" braca deluju nekako 2 klase ispod, s22+ je meni licno savrseno lezao u rukama, s23+ je nekako debeljuskast, sirok, otkud znam.....

Ovo je sve naravno subjektivni utisak da se razumemo, ozbiljno me je ovo bacilo u razmisljanje sad....

Drzanje s22 Ultre i s23 Ultre takodje meni licno nisu za poredjenje, "oseca se" da je s23U nekako ispred, ne umem da objasnim

I jel ima nekog konkretnog podataka vezanog za trajanje baterije? Znamo svi da bi trebalo da je dobra, ali onako iz prve ruke jel ima neko info?

A ovo desno bukvalno screenshot na ekranu :ROFLMAO:

Svakako će izdržati jedan dan, ali 2 teško. Zavisi i od osvetljenja, i od operatera i prijema signala, načina korišćenja. Mene zanima koliko će da troši recimo na nekom hotspot-u koji generalno isrče bateriju očas posla, ili na stream-u neke muzike, mada tu nikada nisam imao problema da je srkao bateriju kada sam povezivao na neki plavo zubni uređaj.

Ne verujem da ce da srce puno za music stream.... Do sada je to jako dobro optimizovano po onome sto sam gledao, pricam o premium uredjajima, a ako sam cpu obecava nece tu biti problema nikakvih

Svi ovi testovi, po meni padaju u vodu,iz samo jednog razloga, s23 ima 5.1, a s22 ima 5.0. Kad budu imali isti one ui, onda možemo da bacimo pogled na uporedne testove.

Tad će razlika očekivano biti mizerna.
Edit: čačkao sam malo S23U i poredio kamere sa S22U. Sem malo veće oštrine 3x i 10x su identičnog kvaliteta, glavna kamera za nijansu bolja na S23U. Biće to sve egal ako ne budu jajare pa zeznu OneUI 5.1 za S22 seriju.
Lepše leži u ruci od S22U, lavanda je top. Okvir na izloženom modelu je podjednako izgreban kao na mom telefonu starom 10 meseci. 😬

Poslednja izmena:
Peca na unboxingu rece ko naruci 8/256 dobija 12/512 kod Ultre, na prvu i ja sam tako razumeo akciju preordera, ali izgleda da je filozofija zapravo "naruci jaci za cenu slabijeg" , a ne " ako porucis slabiji dacemo ti jaci "

I na a1 sajtu pise da je popust na cenu u pitanju…

Ovaj holandjanin pise da je baterija za web na s23 obicnom pet sati bolja nego na s21 koji sam imao… 14h52 prema 9h… to je bas dosta bolje

Poslednja izmena:
Na sajtu telekoma nema Ultre 512 GB u zelenoj, sad ne znam jel trenutno ili nece ni drzati.....

Lepše leži u ruci od S22U, lavanda je top.
Zena 99% da uzima lavandu s23, a ja se lomim izmedju zelenog i lavande s23u :D mnogo mi gotivna boja. Doduse nisam ih video uzivo, zelena je na slikama vise siva mada uzivo po snimcima deluje zelenija. Ali lavanda je 🤌

Zelena je uzivo jako siva , ne znam kako na snimcima izgleda toliko zelenije ili su nam gurnuli onu sivu koja ce biti u ostatku Evrope pa dobacili i kod nas :D

Zelena je uzivo jako siva , ne znam kako na snimcima izgleda toliko zelenije ili su nam gurnuli onu sivu koja ce biti u ostatku Evrope pa dobacili i kod nas :D
Onda cu da uzmem lavandu :D taman dogodine kad izadje s24u, neki muz da kupi zenici lavandu s23u pred dan zaljubljenih :sneaky: samo da ne zaboravim da se umedjuvremenu oslobodim s22u
Edit- ovde izgleda poprilicno zeleno.. nemam pojma

Poručen mizerni skrinšot u zelenoj boji za brata, ja se još razmišljam zbog veličine, jer mi je 13 pro perfekcija po tom pitanju.

Imaju li izloženi primerci u Beo šoping centru, zna li neko slučajno?

Ako ima radnja tipa GGTRN, CTShop i slicno, recimo TManija i to neces promasiti, sigurno ima

Zena 99% da uzima lavandu s23, a ja se lomim izmedju zelenog i lavande s23u :D mnogo mi gotivna boja. Doduse nisam ih video uzivo, zelena je na slikama vise siva mada uzivo po snimcima deluje zelenija. Ali lavanda je 🤌
Ne sviđa mi se zelena uopšte. Na S22U je bila mnogo lepša. Na S23U je lavanda top, može komotno i muško da kupi, nije drečavo kao na slikama. Meni bi bila prvi pik. 😁

Vrh Dno