Ljudi da li ova stela ima dvb-s2 tuner? Na opisu na ananas sajtu stoji da ima ali po pretrazi na ostalim sajtovime ne vidim tu opciju.
Digitalni tuner svakako ima, a trebalo bi da ima i S2 za koji pitaš.Pa lepo pise samo analogni tuner,on je sad popularan,zbog toga
Tako je, tj. ananas opis je tacan, mogu da potvrdim da nalepnica koja dolazi zalepljena na TV tvrdi da poseduje S2 tuner, kao i to da TV poseduje poseban DVB-S2 f-type jack.Ljudi da li ova stela ima dvb-s2 tuner? Na opisu na ananas sajtu stoji da ima ali po pretrazi na ostalim sajtovime ne vidim tu opciju.
Moze kontakt anansov centra, zovem ovaj 0800 100 111 medjutim dobijam Hal banku ili tako nesto
Izgleda da ću ja biti poslednji koji će dobiti svoj novac nazad. 🤣Posle mesec dana cekanja na povrat novca juce su mi vratili koliko sam platio + iznos vaucera
Dal je namerno ili greska ne znam,ali zbog mucenja sam zasluzio
Ako to mislis na M&M Serbia dostavljaju i u Nišu.MM radi samo od BG do NS.
Koji je najduzi period da je neko cekao na osvojeni poklon ? A da nije ukras, kutija vec nesto vrednije. Od 8 Jamuara cekam TV. Apsolutno nista nemaju da mi odgovore o roku i da li je stiglo itd
Proveri dal rade. I proveri koji je proizvođač naznačen na kutiji a koji na deklaraciji....Danas stigle osvojene bluetooth bubice za otkazanu porudžbinu. Porudžbina je iz druge polovine decembra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari