Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Svima želim srećnu i uspešnu 2023.Godinu
sng.jpg
Imam Huawei P40 Lite, bilo mi je potrebno da snimim audio snimak ali nisam mogao pronaći .Koji apk ima original ako ga ima ili koji vi koristite.

Evo ga. Na svakom Huawei telefonu je instaliran fabricki.

Prilozi

• Screenshot_20230102_000715_com.huawei.android.launcher_edit_571968671705430.jpg
    Screenshot_20230102_000715_com.huawei.android.launcher_edit_571968671705430.jpg
    61.2 KB · Pregleda: 27
Hvala na pomoći, kod mene nije bio instaliran fabrički rekorder kao ni e-mail klijent, kod sina na istom modelu ima oba programa pa sam uradio bacup apk i preneo kod mene . Sad radi super, jedino kada budem nekada radio fabrički reset onda ih moram instalisati ponovo ručno. Pretpostavljam da to zavisi od verzije androida koja je bila instalisana fabrički .

Hvala na pomoći, kod mene nije bio instaliran fabrički rekorder kao ni e-mail klijent, kod sina na istom modelu ima oba programa pa sam uradio bacup apk i preneo kod mene . Sad radi super, jedino kada budem nekada radio fabrički reset onda ih moram instalisati ponovo ručno. Pretpostavljam da to zavisi od verzije androida koja je bila instalisana fabrički .
Mislim da nije do toga. Fabricki ti je instalirano ali ako jednom obrises vise ne mozes ga naci u prodavnici. Kada vratis na fabricka podesavanja onda se opet instaliraju jer u u sklopu instalacije. Citao sam o tome u komentarima ranije.

Da li je neko pronašao uzmi račun i pobedi apk za Huawei bez google play ?

Samo što ne može da skenira ni jedan račun pa moraš unositi ručno.
Mada to nije do aplikacije...

Pa sad, do aplikacije je... jako je mušičava aplikacija, ne sme biti zgužvan papir, osvetljenje mora biti idealno, itd i očita račun iz prve... :ROFLMAO:

TaxCore, iste one račune koje sam bezuspešno nakon zilion pokušaja skeniranja morao uneti ručno, očita kao od šale.

Pa sad, do aplikacije je... jako je mušičava aplikacija, ne sme biti zgužvan papir, osvetljenje mora biti idealno, itd i očita račun iz prve... :ROFLMAO:

TaxCore, iste one račune koje sam bezuspešno nakon zilion pokušaja skeniranja morao uneti ručno, očita kao od šale.
IPhone 9/10, imam službeni 11 pa sam prebacio tamo. Vidim da se svi žale, ne samo Huawei telefoni.

Isti slučaj sa P40Pro . Nije do telefona ni do apk. Probajte da zategnete račun gde je QR kod i da vam se ne tresu ruke.
I ja sam digao ruke dok nisam probao sa zategnutim papirom gde je kod

Koji je nedostatak google servisa na huawei? Imao sam p9 lite, koristio 3/4 godina, i navikao sam se na huawei.
Koristim, mail, instagram, chrome.

Koji je nedostatak google servisa na huawei? Imao sam p9 lite, koristio 3/4 godina, i navikao sam se na huawei.
Koristim, mail, instagram, chrome.
Email radi sa njihovom aplikacijom samo osvezenje je na 15 min. ali mozes Bluemail da koristis i tu brze stize samo treba uci jednom dnevno. U aplikaciju na pocetku da upamti da je koristis i da je ne gasi. Instgram nemam, Chrom radi

P40 Lite, kako ubaciti dva Vibera? Ima li još neko isti problem? Kad uđem u podešavanja aplikacija, pa App Twin, nema Vibera.

Nisu jos ni objavili zvanican spisak uredjaja koji dobijaju :)

Hteo bi da kupim telefon
sa kp
vidim u oglasu da pise 86% bat
Da li treba da se zameni baterija?

Ne bi trebalo ako je na 86...mozda jos neko vreme da vozis dok ne padne na ispod 80 %

Meni je na 85 posto i ako igram igrice moram da ga punim 2 do 3 puta dnevno, ako ga normalno koristim izgura dan. Zavisi sta koristis. Kamera ti dosta trosi bateriju. Inace dok nisam malo ostetio ekran hteo sam da zamenim bateriju u maju mesecu, zvao ih u junu i nisu me zvali posle toga(Hiawei u Galeriji Beograd). Pre par dana sam otisao u Promobil da proverim da li je nesto stizalo i rekli su mi generalno za nabavku baterije je tesko za sve telefone, da ce me zvati kada provere i nisu me zvali. Ako hoces original bateriju mislim da je neces naci.

Meni je na 85 posto i ako igram igrice moram da ga punim 2 do 3 puta dnevno, ako ga normalno koristim izgura dan. Zavisi sta koristis. Kamera ti dosta trosi bateriju. Inace dok nisam malo ostetio ekran hteo sam da zamenim bateriju u maju mesecu, zvao ih u junu i nisu me zvali posle toga(Hiawei u Galeriji Beograd). Pre par dana sam otisao u Promobil da proverim da li je nesto stizalo i rekli su mi generalno za nabavku baterije je tesko za sve telefone, da ce me zvati kada provere i nisu me zvali. Ako hoces original bateriju mislim da je neces naci.
Ma ja bih koristop viber inst mess i tiktok tako nesto
nit igram igrice nista
jer vidjam na kp od 86%-100%
Jedini p40 pro ima u mom gradu gde zivim

Tiktok ti isto crpi bateriju kao igrice. Ti proceni da li ti odgovara takvo stanje, ja ga ne bih menjao, nema bagova i sve sto meni treba radi. Samo da mogu da zamenim bateriju da ne razmusljam o njoj ako mi treba za snimanje i slikanje. Ovako za dnevnu normalnu upotrebu mi je ok.

Tiktok ti isto crpi bateriju kao igrice. Ti proceni da li ti odgovara takvo stanje, ja ga ne bih menjao, nema bagova i sve sto meni treba radi. Samo da mogu da zamenim bateriju da ne razmusljam o njoj ako mi treba za snimanje i slikanje. Ovako za dnevnu normalnu upotrebu mi je ok.
Da znam za kamere trosi dosta bat kad se koristi
Ja bih samo koristio inst viber wp i mess slabo koristim tiktok samo pitam ovako
Jer vidim svi hvale taj telefon
Valjda cu zamenim bat do kraja godine

P40 Pro novi update, januarski patch

Prilozi

• Screenshot_20230130_132152_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20230130_132152_com.huawei.android.hwouc.jpg
    63.4 KB · Pregleda: 9
Moze, imas na youtube, ali moras da vidis koj je metod najbolji ili da odneses u neki mob servis i platis da ti odrade. Imas ovde na forumu ali moras da listas i trazis unazad.
Ili instaliras gspace i preko njega pokrenes to sto ti treba. Malo vise trosi bateriju ali je najlaksi metod. Ne radi android auto, garamin ali samo mape ne pokazuje, strava isto. Ostalo radi. Instaliras i proveris.

Vrh Dno