Odlično, radi i lokacija i sve kako treba, hvala.
Mislim da nije do toga. Fabricki ti je instalirano ali ako jednom obrises vise ne mozes ga naci u prodavnici. Kada vratis na fabricka podesavanja onda se opet instaliraju jer u u sklopu instalacije. Citao sam o tome u komentarima ranije.Hvala na pomoći, kod mene nije bio instaliran fabrički rekorder kao ni e-mail klijent, kod sina na istom modelu ima oba programa pa sam uradio bacup apk i preneo kod mene . Sad radi super, jedino kada budem nekada radio fabrički reset onda ih moram instalisati ponovo ručno. Pretpostavljam da to zavisi od verzije androida koja je bila instalisana fabrički .
IPhone 9/10, imam službeni 11 pa sam prebacio tamo. Vidim da se svi žale, ne samo Huawei telefoni.Pa sad, do aplikacije je... jako je mušičava aplikacija, ne sme biti zgužvan papir, osvetljenje mora biti idealno, itd i očita račun iz prve...
TaxCore, iste one račune koje sam bezuspešno nakon zilion pokušaja skeniranja morao uneti ručno, očita kao od šale.
Email radi sa njihovom aplikacijom samo osvezenje je na 15 min. ali mozes Bluemail da koristis i tu brze stize samo treba uci jednom dnevno. U aplikaciju na pocetku da upamti da je koristis i da je ne gasi. Instgram nemam, Chrom radiKoji je nedostatak google servisa na huawei? Imao sam p9 lite, koristio 3/4 godina, i navikao sam se na huawei.
Koristim, mail, instagram, chrome.
Koristis drugu aplikaciju za to ili gspace ili dualspaceP40 Lite, kako ubaciti dva Vibera? Ima li još neko isti problem? Kad uđem u podešavanja aplikacija, pa App Twin, nema Vibera.
Jer bi kupio posto jedini u gradu taj tel ima nigde nema okolinaNe bi trebalo ako je na 86...mozda jos neko vreme da vozis dok ne padne na ispod 80 %
Ma ja bih koristop viber inst mess i tiktok tako nestoMeni je na 85 posto i ako igram igrice moram da ga punim 2 do 3 puta dnevno, ako ga normalno koristim izgura dan. Zavisi sta koristis. Kamera ti dosta trosi bateriju. Inace dok nisam malo ostetio ekran hteo sam da zamenim bateriju u maju mesecu, zvao ih u junu i nisu me zvali posle toga(Hiawei u Galeriji Beograd). Pre par dana sam otisao u Promobil da proverim da li je nesto stizalo i rekli su mi generalno za nabavku baterije je tesko za sve telefone, da ce me zvati kada provere i nisu me zvali. Ako hoces original bateriju mislim da je neces naci.
Da znam za kamere trosi dosta bat kad se koristiTiktok ti isto crpi bateriju kao igrice. Ti proceni da li ti odgovara takvo stanje, ja ga ne bih menjao, nema bagova i sve sto meni treba radi. Samo da mogu da zamenim bateriju da ne razmusljam o njoj ako mi treba za snimanje i slikanje. Ovako za dnevnu normalnu upotrebu mi je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari