Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Da da, sa svojih 193cm visine, možeš misliti koliko su "baby", prosto želim specifikacijski neosakaćen telefon normalnih dimenzija, a ne fablet. A u današnje vreme pravilo je da te "manje" telefone prati gomila kompromisa. A imam utisak da im je glavna svrha navođenje kupaca da kupe najskuplji model, upravo zbog flagship specifikacija.
Mislim da su se promenile navike vlasnika telefona. Sad se 90% stvari (poslova) moze zavrsiti na njemu i proizvodjaci prate trend (vece vidiljivo polje).

Da da, sa svojih 193cm visine, možeš misliti koliko su "baby", prosto želim specifikacijski neosakaćen telefon normalnih dimenzija, a ne fablet. A u današnje vreme pravilo je da te "manje" telefone prati gomila kompromisa. A imam utisak da im je glavna svrha navođenje kupaca da kupe najskuplji model, upravo zbog flagship specifikacija.
Nije da nema izbora. Zenfone 9, Xiaomi 13, Pixel 7...

13PM je par grama tezi, tako da za mene tezina S23U nista ne znaci😁
Zanimljivo, ja sam uvek imao neke teze telefone, i kada sam uzeo novu 10, par meseci nisam mogao da se naviknem na tako lagan telefon , da mi je 3 puta ispadao, i na kraju je završio kod sina, sebi uzeo 12t.Mali off, ali navika je cudo.

S23.jpg

Poslednja izmena:
A niko da da komentar na masu telefona. Realno, sve preko 200 g je mnogo (mada je ovo gornja granica) i u nekom momentu postane zamorno. Teško je takav telefon nositi i u šorcu...
Kod mene što teže to bolje. Sećam se da sam S10 Plus prodao posle par meseci samo zato što je previše lagan. Ne volim lagane telefone. Meni je težina iP 14 Pro Max savršena i voleo bih da je S22 Ultra još malo teži tj. da je težina ista kao na iP 14 Pro Max.

Prva cena kod nas za s23u 1550€ za model 12/512 na KP....to je to očekivana cena.Pitam se samo koliko će biti u radnjama 🤔

Kod mene što teže to bolje. Sećam se da sam S10 Plus prodao posle par meseci samo zato što je previše lagan. Ne volim lagane telefone. Meni je težina iP 14 Pro Max savršena i voleo bih da je S22 Ultra još malo teži tj. da je težina ista kao na iP 14 Pro Max.
Nosiš telefon u torbici?

Boje su sačuvaj me Bože. Ne kažem da uživo izgledaju drugačije verovatno, ali monotonija na max.

Ma i mene vuče da lupim, ali poznavajući Samsung i ono što sam ga godinama unazad koristio, bolje mi je da sačekam neko vreme pa da uzmem, jer će sigurno nešto peglati sa software-om.

Ovo kupuje samo ko nema S21U/S22U. Nerealna je razlika koju treba doplatiti.

^ računajte na doplatu sa S22U na S23U od 600-700€ 😳😳😳 ... Živi bili pa videli.
Ja neznam sta trazis ovde kad imas tvoj forum mobilni svet,kako god ali samsung telefoni ce svake godine biti sve skuplji,secam se stasu uradili sa mojim najomiljenijim sladoledom,sramota nacisto,smanjili kolicinu 50% a cenu povecali za 50%,tako ce biti i za telefone,das za telefon velike pare,dobijes bez punjaca i ostale opreme,skorije ce biti telefon bez kutije i baterije,kad budu uveli bateriju kupujes odvojeno u ovlascenom servisu...

Jesu, ali ne za naše tržište. Ne znam da li su ovo cene sa PDV-om ili ne, ali računaj još troškova dok sve to dođe ka nama.

To su USA taxfree cene. Tamo su odlucili da ne povecavaju da bi bili konkurentni iphone-u. Za Evropu ce biti i vece startne cene + pdv (od zemnje do zemlje varira).

S23 Ultra 180k RSD 8/256
Insta, FB, Tiktok kamera integracija kao na native camera app
Preorder - 15.000rsd
Ovo bi bilo lepo da bude. Za većinu tržista biće cena u preorderu koja će važiti za veću memoriju. Dakle 165k za S23 Ultra 12/512

Samo još da naše tržiste uračuna u preorder

Prilozi

• 20230131_112608.jpg
    20230131_112608.jpg
    67 KB · Pregleda: 80
Nosiš telefon u torbici?
Da, u akt tašni kada idem na posao, a kada idem negde van kuće uveke nosim neku torbicu. Mrzim da ima bilo šta u džepovima, čak i leti uvek je tu torbica, zato mi ne smeta težina i veličina telefona.
^ računajte na doplatu sa S22U na S23U od 600-700€ 😳😳😳 ... Živi bili pa videli.
Tačno tako će i biti, a suštinski isti telefoni, čak su i boje dosta vizuelno lepše kod S22U nego kod S23U.

lud si jer ne vidis da smo svi geekovi koji menjaju gadgete a izmedju ostalog i tel iz hype-a, impulivnih kupovina i da budemo up2date 😅 ja sam pukao brdo para u svom menjanju tel od ip12 - pixel 6 - ip13-fold3-ip13pm-ip14pm-ip14p. realno da gledas racionalno i da sam(smo) normalan zadrzao bih ip12 i koristio ga do 2027. al posto ocigledno nisam onda menjamo tel iz hira i diskutujemo o nekim minornim promenama. evo ip14p mi bas odgovara velicina a i navikao sam se na pilulu 😂😂 a ne sumnjam ni da ce s23 sa sd global biit hit 😁
To se dosta rola ovde po forumu, ali iskreno nema mi smisla nikakvog ta argumentacija. Jer geekovi za najnovijim gadzetima i forama, fazonima bi jurili ezotericnije, vise elitisticke i *******ije telefone. Kao sto su xperije, lajke, kojekakve ludacke foldove i slicno. Cak mi se pixel vise uklapa u tu kategoriju od normi samsung, apple sto ima svaki srednjoskolac sa bogatijim roditeljima. Imam druga koji kupuje svake 2 godine nov telefon tako sto ode u telenor i kaze daj mi najskuplji android(sad je na s22 ultra). Lik misli da je snapdragon igrica, a kvalkom tajna sluzba severne koreje. To je ciljna grupa za ovo, nikakvi zaludjenici i zaljubljenici, upravo zato ce i da bude globalni hit. Tako da moje pitanje ostaje neodogovoreno!
I cisto da se razumemo, nemam nikakav problem sa bilo cijim kupovinama i izborima. Sto se mene tice, svako moze da ode ida kupi praznu kutiju za 100 000 evra dokle god ih je zaradio. Tako da mi nije namera da ikog vredjam, nego kompletno kapiram kupovinu, ali entuzijazam ne kapiram.
U tom smislu nije povezano sa cenom i parama, sto neko rece ovde, na 2 godine to ti je 1 kafa dnevno. Ja znam sta dobijam za jednu kafu dnevno, ne znam jel vi kapirate sta vi dobijate.
Lolcina, samsung stavio s23 wallpaper na note 10 plus da *****ava masu 😆😆😆 Sali nikad kraja.

Do sada Samsung nikad nije ovako nešto uradio,da dan pred predstavljanje telefona,javno okači reklamu. Šta se krije iza svega ovoga,ili žele da podignu finansijsku prodaju,ili je nešto drugo po sredi,saznaćemo vrlo brzo

Ne znam samo ko bi kupio običan s23 za 900e pored Mi 13 koji je skoro pa identičan telefon sa većom baterijom, bržim punjenjem, punjačem u kutiji, većim ekranom i na sve to duplo jeftiniji. 😁
S23 Ultra jedina opcija vredna razmatranja i to samo ljudima koji koriste S20 Ultra, eventualno S21 Ultra ako je olovka bitna... Mada konačno će i običan S23 imati krštenu bateriju, ali opet po najavljenoj ceni ne bih rekao da je vredan razmatranja.

Nazad
Vrh Dno