Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Lastly, the Samsung Galaxy S23 Ultra will start at $1,199 for the 8GB/256GB model. The higher variant’s price details are unknown at the moment.

20230120-161512.jpg

Poslednja izmena:
Možda na jesen izbace nove lepe boje, da osveže liniju malo. Ovo je katastrofa. 😁 😁 Ja S22U uglavnom nosim bez maske (masku koristim Samsung tpu providnu) i divim se izgledu i ležanju u ruci, stvarno je jedinstven telefon. Ovo bih morao u neki silikon iste sekunde da ubacim i da ga nikad više ne izvadim iz maske. 🤣

A stvarno ružno 🤢
I ove kamere ko periskopi 😠
Da sam mom jednogodišnjem sinu rekao da nacrta lepši bi sto puta bio

Bože gde li su ovi učili škole??? 🙄
Strašno upropastili su ga

Има нас који не носимо футроле и маске... Па самим тим некима (мени не толико) боја може бити битан детаљ. Као што неко помену раније за аутомобил.

Neki objavljuju po netu da modifikovan chipset pravi TSMC, a ne Samsung. Doduše, piše navodno, ali opet...možda ima nade.

Jebeš boju bitno da je TSMC inače džabe im sve.

Meni ova zelena odlična boja

Једино ова и даје утисак премијум телефона, остало катастрофа, прошле године бих рекао да је једино она Burgundy одскакала, чак су и њу избацили, све горе и горе.

S23 Ultra 180k RSD 8/256
Insta, FB, Tiktok kamera integracija kao na native camera app
Preorder - 15.000rsd

@vladix, kako 8/256GB, zar početna konfiguracija nije 12/256?

Па добро колико ће онда бити 12/256,или је следећа наредна 12/512?негде прочитах да ће тако бити...

Verzije su

8/256
12/512
12/1TB

Ice još jedno potvrdio

Prilozi

• Screenshot_20230122-114224_Twitter.jpg
    Screenshot_20230122-114224_Twitter.jpg
    82.5 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:

Sutra se ide do banke,otvara se slamarica 🙃

Ако је ово стварно истина, могао би ово бити софтверски најупегланији Самсунг икад. За цео свет исти чипсет. Наравно не трчим пред руду док то не изађе коначно..

Ocekuje se pocetkom aprila update od 5gb da isprave bagove. Ili 2 po 3gb 🤣. Posle toga 3-4 lagana update-a po 500mb, pa onda opet jedan od tipa 2gb. To ce vec biti zalazak leta i idealno vreme za kupiti ovaj telefon.

Nazad
Vrh Dno