Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Preko tv browsera je gledao?🤣🤣🤣 ima svašta. Umesto bilo koji stik za 50e ljudi gledaju preko tv browsera sunce ti poljubim🤦‍♂️.
Pa nemaju svi da daju 50e na nesto sto mu ne treba, i na kraju covek se snasao pa gledao preko browsera i nista ga nije kostalo. E sada sto ovi krivinare pa teraju mak na konac u vezi samsunga to je druga stvar.

Verujem da taj sada nece iz pricipa vise gledati skyshowtime.

Pa nemaju svi da daju 50e na nesto sto mu ne treba, i na kraju covek se snasao pa gledao preko browsera i nista ga nije kostalo. E sada sto ovi krivinare pa teraju mak na konac u vezi samsunga to je druga stvar.

Verujem da taj sada nece iz pricipa vise gledati skyshowtime.
Ali imaju 36e godišnje za đubre od stream servisa. Važi. Ipak je bolje gledati preko tv browsera🤣.

kao što napisah, veliko je pitanje da li uopšte SkyShowtime podržava browser-e na TV-ima. od starta ume da prepozna root-ovan (ili unroot-ovan) uređaj, ume da prepozna operativni sistem preko browser-a... možda je malo slagao onaj na Redit-u, tj. da u stvari nikad nije ni gledao tako, pogotovo uzevši u obzir da sam servis postoji manje od pola godine

Ja sam probao preko brauzera na Samsung Q70A i radilo je. Jeste mučenje upravljati mišem preko daljinskog, ali radi. Sve mi se čini da Samsung sabotira aplikaciju, na daljinskom posebni tasteri za Rakuten, prime video i Netflix.... mada ne znam kako je kod drugih proizvođača

Da li ima neko problem kada promeni boju fonta preko browsera da se i dalje prikazuje beli font na tv? Nikako ne mogu da izvalim, jako me nervira beli font, jer na svetlije svene jedva vidim da pročitam 😁
Imas 10-15 stranica unazad kako da podesis font (ako je Android TV). Mada, ako se ne varam na par filmova mi pustao bele, kao da su zalepljeni.

Možda je radilo ali sad definitivno ne radi.

Prilozi

• IMG_20230127_164517.jpg
    IMG_20230127_164517.jpg
    210.6 KB · Pregleda: 86
Poenta nije u tome dal će neko da gleda preko browsera, već u tome što je navodno radilo tako, da bi onda i to ukinuli i praktično potpuno onemogućili pristup platformi na Samsung televizorima, što nam definitivno može potvrditi da nije problem sa kašnjenjem na izradi aplikacije, već sa nekim internim dogovorima po kojim je očito dogovoreno da SkyShowtime ne sme biti dostupan x meseci na Samsungu.

poranili su jedan dan sa slanjem mejla 🤔

Nove epizode serije The Undeclared War, E3 i E4, sadže DDP 5.1.
E1 i E2 su i dalje 2.0.

Ako imas androidTV na TV-u imas podesavanja:
Settings - Device Preferences - Accessibility - Captions
Imam mi box s, ali probacu čim se budem vratio kući sa odmora. Jer u samoj apliakciji mi je pisao da to mogu da uradim samo preko browsera na racunaru i da će mi automatski biti sinhronizovano kada podesim.

Isto tako piše da na raznim uređajima to ne ide tako, već prema podešavanjima na samim uređajima. Podešavanje na kompu neće se prekopirati na uređaj koji ima sopstvena podešavanja za captions.

Imam mi box s, ali probacu čim se budem vratio kući sa odmora. Jer u samoj apliakciji mi je pisao da to mogu da uradim samo preko browsera na racunaru i da će mi automatski biti sinhronizovano kada podesim.
Moze sigurno. I ja imam Mi box S. 😜👍

Na Fire TV Cube (2nd gen) rade sve 3 verzije aplikacije (1.87, 1.8.37 i 1.8.73), ali sve 3 verzije imaju problem sa titlovima.
Kada se prvi put pokrene Skyshowtime ima titla, međutim kada Cube ode u safe mod, kada pokrenem ponovo aplikaciju titl se ne prikazuje.
Ništa ne pomaže osim reseta Cuba i ponovnog pokretanja app i titla se opet pojavljuje (i tako sve u krug).
Druga stvar koja je zanimljiva sa titlovima je da npr u filmu Paklena mašina je titl žut sa crnom pozadinom (kako je i definisamo u postavkama Cuba), ali u seriji 1923 je titl žut ali nema crne pozadine. Da li je do aplikacije ili Cuba pitanje je sada?

Na Fire TV Cube (2nd gen) rade sve 3 verzije aplikacije (1.87, 1.8.37 i 1.8.73), ali sve 3 verzije imaju problem sa titlovima.
Kada se prvi put pokrene Skyshowtime ima titla, međutim kada Cube ode u safe mod, kada pokrenem ponovo aplikaciju titl se ne prikazuje.
Ništa ne pomaže osim reseta Cuba i ponovnog pokretanja app i titla se opet pojavljuje (i tako sve u krug).
Druga stvar koja je zanimljiva sa titlovima je da npr u filmu Paklena mašina je titl žut sa crnom pozadinom (kako je i definisamo u postavkama Cuba), ali u seriji 1923 je titl žut ali nema crne pozadine. Da li je do aplikacije ili Cuba pitanje je sada?
Isti problem imam, isti uredjaj.
pokusaj da iz skyshowtime aplikacije izadjes regularno na exit.
Posle toga, kod mene je mnogo bolja situacija tj. uglavnom ne mora da se restartuje kocka, titlovi onda rade.
Dok sam izlazio iz aplikacije "nasilno" , tj. na home dugme, uvek sam imao problem sa titlovima.
Ponekad je pomagalo brisanje cashe-a ali ne uvek.

Vidim da piše xbox one, ali n Adamom sajtu među podržani ne piše xbox, a ni nema aplikacije na xbox store. Gde si uslikao ovaj sc?
Samo su uzeli i kopirali Peacock sajt, nisu se potrudili ni da otklone ove informacije, koje se verovatno tiču Peacock servisa.

Na Xbox i PS nema skyshowtime, ali ima showtime, odatle postoje neke info za te konzole.

Nazad
Vrh Dno