Meni pre neki dan. Moras da prijavis kvar, ja sam pisao MTSu na fb. Sutradan su zvali i resili problem daljinskiJa imam od sinoc problem sa nestankom kanala, uradim automatsko podesavanje nema ni jednog kanala osim supernova kanala ali onaj promo kanal, a na drugom tv sve radi, mozda problem sa karticom. Izvadila sam je iz TVa i vratila nazad stavila u drugi TV i pise C modul nije aktivan.
Jel se nekome desavalo to?
Sta su ti rekli??Meni pre neki dan. Moras da prijavis kvar, ja sam pisao MTSu na fb. Sutradan su zvali i resili problem daljinski
PA nadam se, jakoooo su spori i ne sposobni.Samo da nije odjavio ulaz za karticu, moze mnogo da kosta servis. Sve do zamene maticne ploce tv-a kao u mom slucaju. Al imao sam garanciju. EDIT: nisam dobro procitao resetovace ti karticu. To se odradi preko telefona sam im das broj iste
Da se ne ponavljam, prvi prekid u NS trajao skoro nedelju dana, trebalo je samo je u kutiji u zgradi da izvade adapter i ukljuce, minut posla. Gomila stanara je cekala net i zvala, dzaba. Al ajde resili.PA nadam se, jakoooo su spori i ne sposobni.
Ma jok. Ne pada im na pamet da nam omoguće tu opciju.Kod SN ne postoji opcija pravljenja naloga, kao kod mtsa i sbba, za pregled usluga koje se koriste, spiska plaćenih i neplaćenih računa itd?
Kod SN ne postoji opcija pravljenja naloga, kao kod mtsa i sbba, za pregled usluga koje se koriste, spiska plaćenih i neplaćenih računa itd?
Najbolje da odeš do radnje i lično se uveriš da pojma nemaju o čemu pričaš.Da ih zovem za ovu migraciju na nove pakete ili da odem do radnje? Nervira me preko call centra svaki put se javi neko drugi sa drugom teorijom i pricom nit su upoznati sa 'icim.
https://mojasupernova.mts.rs/oec/paymentSupernova korisnički portal
supernovaott.rs
Nadam se da ce ti ovo pomoci da je ovo to sto trazis. Bolje ne postoji za Supernovu.
Da, u pravu si i nema bolje.U sustini da, mada nisam bas ocekivao da ce biti ovoliki krs. Za placanje tj. ovaj drugi url, gde naci sifru korisnika ili moram da cekam prvi racun da posalju na email?
Sada sam proverio kod sebe na portalu. Na portalu gde stoje podaci o korisniku, pored imena, prezimena, mejla nalazi se i sifra korisnika. 6-7 cifara. Bar je tako kod mene. Meni je sifra korisnika ujedno i sifra za logovovanje na portal i sifra za placanje racuna. Pokusaj ponovo ili ih pozovi. To ce bar umeti i moci da ti pomognu. Samo treba da procitaju sa ekrana.Na portal mogu da se logujem sa loginom koji sam dobio na email u plaintextu, ali kad istu sifru pokusam na sajtu za placanje, kaze da je nepoznata.
E pa dobro onda. To je to, Uzivaj.Da, da, tu sa ciframa sam i probao koja na portalu pise pod "korisnicko ime". I meni je palo na pamet da mozda nije jos aktivno, s obzirom da sam prosle nedelje potpisao ugovor. Ne bih da ih zovem, jer uvek cekam po 10-15min da se neko javi, tako da cu radije sacekati prvi racun.
Sad sam zvala 6ti put pitam zar ne treba da resetujete karticu moZda, sem sto je ja vadim pa stavljam, oni kao ne, neko ce sutra doci. Msm!!! Daaaaj breee😡😡😡😡Da se ne ponavljam, prvi prekid u NS trajao skoro nedelju dana, trebalo je samo je u kutiji u zgradi da izvade adapter i ukljuce, minut posla. Gomila stanara je cekala net i zvala, dzaba. Al ajde resili.
Prosle nedelje problem sa kanalima kao kod tebe, resili za jedan dan. Ujedno sam prijavio da zelim noviji ruter sa dual 2.4ghz/5ghz i sutra ga donose, tako da ne znam sta da mislim. Izgleda da su se bar u NS popravili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari