Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Slažem se. Od petnaestak paketa, od kojih je većina bila A direkt, samo mi je jedan isporučen DHL-om, svi ostali City. I jedini kojim nisam bio baš zadovoljan je onaj koji je išao DHL-om.

Meni sve apsolutno isporuceno City-em, imao sam par gabaritnijih itema i par skupljih. Sve uredno dostavio city, nikakvih problema sa njima takodje. Mislim da u unutrasnjosti skoro sve city isporucuje za sada.

Meni je DHL super, jer uvek moraju da donesu do vrata da potpises. City nije (a i ostali privatni sem MuM-a), jer kurir nece da se pomeri iz kombija. MuM uvek donosi na vrata stana, oni su zasad najbolji.

Inace, danas stigli skoro svi preostali pokloni, jedan ukras, kutija/tabure, sat, i tv, za porudzbine od ko zna kad do poslednje 17. Januara u 00:50h kad sam izvukao tu kutiju/tabure.

Pa pise da je visina sirina dubina 31x31x31 cm. To je vise da se negde stavi u neki ugao da se popuni neka praznina a u njega da moze da se stave neke sitnice.

^^ Detetu od 2 godine se sviđa, drži igračke u njemu. :D

Danas stigao paket porucen 19og. M&M express, isporuka na vrata. Nego sta ste rekli za racun, jel dolazi odvojeno posto ga nema u ovoj posiljci?

Poslednja izmena:
Danas mi stigle Omega 3 u otvorenom pakovanju od Hipera, pisao sam podrsci da vidim mogu li da zamene obzirom da se radi o suplementu/hrani pa me bas zanima sta ce mi reci.

Bilo je pitanja na private u vezi ovoga
Inace, danas stigli skoro svi preostali pokloni, jedan ukras, kutija/tabure, sat, i tv, za porudzbine od ko zna kad do poslednje 17. Januara u 00:50h kad sam izvukao tu kutiju/tabure.
1674482457533.png

Pokloni su oni sto su bili linkovani na Mastercard promo stranici dok je radila:
Arhivirana:

Ostalo je jos nekih 6-7 ukrasa da donesu, ali pretpostavljam da ih nece slati jer da su imali nameru poslali bi ih danas sa svim ovim. Ukrasna kutija je izvucena poslednja, a ti ukrasi su pre nje.

Pre ovoga za vreme trajanja promocije, dobio sam sve i jedan ukras (oko 7-8 komada ili vise), i usisivac plavi. Nisu me zakinuli nigde dosad, sve sto je izvuceno je isporuceno, tako da sve pohvale za Ananas.

Poslednja izmena:
Nesto preko 20-ak, mozda i 25 porudzbina na kraju.

Pisao sam ovo jednom clanu na private kad je pitao, pa mozda bude relevantno:

Prvih 7-8 porudzbina nisam otvarao alternativne naloge, kupovao sam sa svog naloga. Iskoristio sam vaucer, i ostale porudzbine placao punu cenu. Placao svojom prvom MasterCard karticom.

Kada sam video da ljudi prave gomile naloga, pomislih sto bih ja bio budala, i poceo da otvaram naloge na porodicu. :) Otvorio samo par komada, a posle sam sve na burazera, samo sam menjao email tako sto sam stavljao tacku na drugo mesto tipa [email protected], [email protected], [email protected], itd. Sve ovo sam placao svojom drugom MasterCard karticom koja je isto na moje ime.

Ali ocigledno da je sve to bilo nepotrebno jer sam mogao sve na svoje podatke i varijacije svog maila i na jednu karticu. Nije bilo potrebe da bilo sta menjam.

@zoxen Spark salje u mailu dok mi je npr. Uspon poslao fiskalni

Bilo je pitanja na private u vezi ovoga

Pogledajte prilog 372571

Pokloni su oni sto su bili linkovani na Mastercard promo stranici dok je radila:
Arhivirana:

Ostalo je jos nekih 6-7 ukrasa da donesu, ali pretpostavljam da ih nece slati jer da su imali nameru poslali bi ih danas sa svim ovim. Ukrasna kutija je izvucena poslednja, a ti ukrasi su pre nje.

Pre ovoga za vreme trajanja promocije, dobio sam sve i jedan ukras (oko 7-8 komada ili vise), i usisivac plavi. Nisu me zakinuli nigde dosad, sve sto je izvuceno je isporuceno, tako da sve pohvale za Ananas.
Kod mene nekih 30ak porudzbina:

1x redmi telefon
1x sat lenovo s2
0 ukrasnih kutija tj taburea
I dosta..tj previse.. ukrasa

Isti metod s mailom.
Interesantno je navesti da su telefon i sat zapravo s novih naloga, tj mejlova, a ne varijacija sa tackom. Takodje, narudzbe nisu odmah napravljene, nego posle sat dva od kreacije naloga, i prethodno je bio login na nekom drugom uredjaju

Ko zna da li ima veze, ali deluje da ima

Stigao danas Mop 2 Pro, poručen 15. Rok je bio 20, ali ok, stigao je po onoj sjajnoj ceni pa im opraštam. Elem, možda je razlog za sjajnu cenu to što je datum proizvodnje 12.2021. Samo sam tu info hteo da podelim sa vama.

I da, ono famozno Ananas ekspres praćenje pošiljke me je obavestilo jutros da će kurir doći 19.30-21.30, a čovek došao u 12.45. SMS da kreće ka meni sam dobio 2 minuta pre toga. Prošli put mi je bilo obrnuto, napisali su da će doći 8.30-10.30, a stigao je isto oko 13h. Dakle, te procene treba ignorisati.

Isti metod s mailom.
Interesantno je navesti da su telefon i sat zapravo s novih naloga, tj mejlova, a ne varijacija sa tackom. Takodje, narudzbe nisu odmah napravljene, nego posle sat dva od kreacije naloga, i prethodno je bio login na nekom drugom uredjaju

Ko zna da li ima veze, ali deluje da ima

Ja nisam video nikakvu vezu tu. Dobijao sam te vrednije poklone na mailove koji su sa tackom, i koji su sveze otvoreni, a odmah posle kreiranja je bila porudzbina na svakom od tih gde su tv, sat, i tabure. Samo sa jednog browsera sam se logovao i kreirao te alternativne naloge, iz Brave Private/Incognito Window opcije uvek.

Usisivac sam dobio na svoj originalni nalog, iz Firefoxa ili Chrome-a, ne secam se tacno.

Naručen Mop 2 u subotu, danas stigao :) sve uredno i na vreme

Ovo recimo pre nisam primecivao da se artikli na Ananasu dupliraju, cak recimo ovaj Gorenje uredjaj ima u ponudi i od Uspona, i TriO i DudiCo.

Meni se licno ne svidja, ocigledno pomenuta trojka im unosi pometnju.

Prilozi

• Screenshot_20230124_001648_Chrome.jpg
    Screenshot_20230124_001648_Chrome.jpg
    87.8 KB · Pregleda: 101
Ja nisam video nikakvu vezu tu. Dobijao sam te vrednije poklone na mailove koji su sa tackom, i koji su sveze otvoreni, a odmah posle kreiranja je bila porudzbina na svakom od tih gde su tv, sat, i tabure. Samo sa jednog browsera sam se logovao i kreirao te alternativne naloge, iz Brave Private/Incognito Window opcije uvek.

Usisivac sam dobio na svoj originalni nalog, iz Firefoxa ili Chrome-a, ne secam se tacno.
Ja nisam incognito, vrv je to razlog

A sta sam ja napisao? Tri firme nude isti proizvod... I to je nista drugo nego dupliranje proizvoda.

Pa nije dupliranje, nego raznovrsna ponuda. A ti uzmes od firme koje hoces, po ceni koja ti odgovara. Neko bi pre uzeo od Sparka, nego od DUDI-ja, iako je Spark recimo skuplji za 200din.

Ili kao u primeru koji si ti dao na slici, Tri O je povoljniji 500din, ali neko bi pre kupio kod DUDI-ja jer je recimo ranije imao pozitivna iskustva sa njima i uvek dobru saradnju, plus izasli su mu u susret sto se tice slanja i javljaju se brzo na mail.

Ovo recimo pre nisam primecivao da se artikli na Ananasu dupliraju, cak recimo ovaj Gorenje uredjaj ima u ponudi i od Uspona, i TriO i DudiCo.

Meni se licno ne svidja, ocigledno pomenuta trojka im unosi pometnju.
Nisi obraćao pažnju bilo je i ranije. Ja sam uzimao tastaturu i kad sam otvorio karticu proizvoda u donjem uglu su se pojavile još dve ponude sa različitom cenom i dobavljčem.

Danas mi stigle Omega 3 u otvorenom pakovanju od Hipera, pisao sam podrsci da vidim mogu li da zamene obzirom da se radi o suplementu/hrani pa me bas zanima sta ce mi reci.
Ja sam vratio neotpakovan probiotik, sve normalno. Vratili mi novac uredno.

da li je neko dobio stella 32 koji nije bio otvaran i proveravan

Po cemu gledas da li je otvoren i proveren?
Ovaj moj vidim da je zalepljen trakom, ali ne lezi bas previse dobro, i zaheftan je zicom kao origianlno, ali se vide prethodne rupe na kartonu na sirem hvatu. Nisam ga jos otpakivao, planiram da ga nosim na vikendicu, tako da nisam ni proverio da li radi.

Stigao mi poklon sat, Xiaomi Smart Band 7. Imao sam ukupno 5 porudžbina.

IMG_20230124_124620.jpg

Nazad
Vrh Dno