jorgovan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2002
- Poena
- 805
I moram da pohvalim da su super. Definitivno postoji razlika kada City isporučuje random nešto i Ananas. Kapiram da ih drugačije plaćaju ili pritiskaju.U Nišu sve isporučuje City.
I moram da pohvalim da su super. Definitivno postoji razlika kada City isporučuje random nešto i Ananas. Kapiram da ih drugačije plaćaju ili pritiskaju.U Nišu sve isporučuje City.
Racun ti je na mejlu, prodavac nema obavezu da salje racun fizicki od 1 januaraDanas stigao paket porucen 19og. M&M express, isporuka na vrata. Nego sta ste rekli za racun, jel dolazi odvojeno posto ga nema u ovoj posiljci?
Čija je obaveza da pošalje fiskalni račun - Ananasa ili onoga čija je roba, odnosno ko je u ovoj situaciji prodavac?Racun ti je na mejlu, prodavac nema obavezu da salje racun fizicki od 1 januara
Inace, danas stigli skoro svi preostali pokloni, jedan ukras, kutija/tabure, sat, i tv, za porudzbine od ko zna kad do poslednje 17. Januara u 00:50h kad sam izvukao tu kutiju/tabure.
Kod mene nekih 30ak porudzbina:Bilo je pitanja na private u vezi ovoga
Pogledajte prilog 372571
Pokloni su oni sto su bili linkovani na Mastercard promo stranici dok je radila:
Arhivirana:Praznicni pokloni za mastercard korisnike | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
![]()
![]()
Ukrasi za Novu godinu | Online prodaja | Ananas
Pogledaj proizvode iz kategorije: Ukrasi za Novu godinu i kupuj online, sigurno i lako na Ananasu!ananas.rs
![]()
GIFTDECOR Ukrasna kutija sa poklopcem, 31x31x31cm, Bela | Online prodaja | Ananas
Kupi proizvod: GIFTDECOR Ukrasna kutija sa poklopcem, 31x31x31cm, Bela online na Ananasu i uživaj u kupovini iz udobnosti tvog doma!ananas.rs
![]()
Pametni satovi (smart satovi) | Preko 100 modela | Ananas
Treba ti pametni sat? Istraži Ananas ponudu renomiranih brendova i prodavnica i odaberi smart watch u skladu sa svojim željama. Isporuka stiže brzo!ananas.rs
![]()
Televizori | Smart TV, LED, OLED, QLED - Veliki izbor | Ananas
Prodaja televizora poznatih i pouzdanih proizvođača koji garantuju kvalitet i dugotrajnost. Pogledaj celokupnu ponudu i poruči online!ananas.rs
Ostalo je jos nekih 6-7 ukrasa da donesu, ali pretpostavljam da ih nece slati jer da su imali nameru poslali bi ih danas sa svim ovim. Ukrasna kutija je izvucena poslednja, a ti ukrasi su pre nje.
Pre ovoga za vreme trajanja promocije, dobio sam sve i jedan ukras (oko 7-8 komada ili vise), i usisivac plavi. Nisu me zakinuli nigde dosad, sve sto je izvuceno je isporuceno, tako da sve pohvale za Ananas.
![]()
Usisivači sa posudom | Veliki izbor pouzdanih brendova | Ananas
Pronađi usisivač sa posudom uz koji će tvoj dom biti besprekorno čist. Dostupni su modeli različite snage motora i kapaciteta. Poruči online!ananas.rs
Isti metod s mailom.
Interesantno je navesti da su telefon i sat zapravo s novih naloga, tj mejlova, a ne varijacija sa tackom. Takodje, narudzbe nisu odmah napravljene, nego posle sat dva od kreacije naloga, i prethodno je bio login na nekom drugom uredjaju
Ko zna da li ima veze, ali deluje da ima
Ja nisam incognito, vrv je to razlogJa nisam video nikakvu vezu tu. Dobijao sam te vrednije poklone na mailove koji su sa tackom, i koji su sveze otvoreni, a odmah posle kreiranja je bila porudzbina na svakom od tih gde su tv, sat, i tabure. Samo sa jednog browsera sam se logovao i kreirao te alternativne naloge, iz Brave Private/Incognito Window opcije uvek.
Usisivac sam dobio na svoj originalni nalog, iz Firefoxa ili Chrome-a, ne secam se tacno.
Ne dupliraju se svaka firma nudi taj proizvodOvo recimo pre nisam primecivao da se artikli na Ananasu dupliraju, cak recimo ovaj Gorenje uredjaj ima u ponudi i od Uspona, i TriO i DudiCo.
Meni se licno ne svidja, ocigledno pomenuta trojka im unosi pometnju.
Nisi obraćao pažnju bilo je i ranije. Ja sam uzimao tastaturu i kad sam otvorio karticu proizvoda u donjem uglu su se pojavile još dve ponude sa različitom cenom i dobavljčem.Ovo recimo pre nisam primecivao da se artikli na Ananasu dupliraju, cak recimo ovaj Gorenje uredjaj ima u ponudi i od Uspona, i TriO i DudiCo.
Meni se licno ne svidja, ocigledno pomenuta trojka im unosi pometnju.
Ja sam vratio neotpakovan probiotik, sve normalno. Vratili mi novac uredno.Danas mi stigle Omega 3 u otvorenom pakovanju od Hipera, pisao sam podrsci da vidim mogu li da zamene obzirom da se radi o suplementu/hrani pa me bas zanima sta ce mi reci.
Jel stigao?Ja večeras izvukao Redmi Note na poslednjoj porudžbini, kupio neke enciklopedije za klince. Sad me svrbi da kupim još nešto
Mada videćemo da li će stići...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari