Срећа твоја па је исти као S22U 🤣Ja vec drzim prst na misu da klikcem za Ultru kad bude moguc preorder![]()
Biće dostupno sve bez kašnjenja.Zanima me da li će ove godine biti brže dostupni S23 modeli, u odnosu na S22. S22 Ultra sam preordovao prvi dan, a stigao mi je početkom marta, ali kolegi je isti stigao tek u aprilu. Nadam se da će biti bolja organizacija oko isporuke S23 modela.
Proše godine sam baš želeo S22 Ultra i znao sama da ću kupit pvog dana kada bude predstavljen bez obzira na cenu, ali ove godine sam skroz ravnodušan prema S23U modelu, mnogo me više intersuje budući Fold 5, nego S23U.
Ne, naručiš i plati po prijemu, ako kupuješ za keš.Jel preorder ne zahteva nikakvu uplatu? Samo poručiš telefon pa platiš kad stigne?
Možeš kod bilo kojeg prodavca koji leglano prodaje uređaj, možeš diektno kod Samsung.rs ili preko operatera kao želiš na ugovor telefon.A gde se radi preorder (mislim na teritoriju Srbije)? Kod inidivualnih operatera ili na Samsung.rs sajtu?
Bas te to muci, ni WiFi 6e niko zivi ne koristi i ko zna kada ce poceti s obzirom na cene i dostupnost rutera ali wifi 7 je problem.Толико о најављеном WiFi 7...сем убачених 200Mp на главном сензору и чипсета, остало све исто као и претходних година.
Po kom standardu?Kako nece kad je asus izbacio svoje wifi 7 rutere vec?
Не мучи ме ништа, свакако ћу заобићи и ову серију, надао сам се неком напретку али биће опет продавање магле у смислу неког осетног унапређења у односу на прошле серије.Bas te to muci, ni WiFi 6e niko zivi ne koristi i ko zna kada ce poceti s obzirom na cene i dostupnost rutera ali wifi 7 je problem.
Pljujemo ih za sve opravdano ali ovo je glupost, nisu ludi da uskoce sami sebi u stomak pa sta ce ti prodavati dogodine?
WiFi 7 realno nece biti rasprostranjen jos par godina a do tada ce biti S25.
Po kom standardu?
Ja mislim da je to čist marketing jer je wi-fi grupacija objavila još prošle godine da će za wi-fi 7 standard i kompletnu specifikaciju da izda tek 2024/2025god. pošto se uveliko radi na samoj standarizaciji.
Ne zna se još ni koje će frekventne opsege koristiti, a kamoli nešto bliže, da li će biti svi dual bend ili tripl sa uvođenjem 6Ghz.
Baš me interesuje koji je to Asusov wi-fi 7 ruter?
Najbolje će biti da proizvode i jedni i drugi, a da se ne opredjele za tačna tržišta nego kako koga zapadne.Jedino pravo unapređenje može biti trajanje baterije.
A to se neće saznati dok se ne sazna ko proizvodi snap gen 2 za Samsung seriju.
Samsung --> s23u = s22u
TSMC --> s23u > s22u
I to je to. Ostalo je sve gotovo identično
Pa upravo to sam i mislio, ne mislim da te konkretno muci nego da je taj WiFI 7 upravo prodavanje magle a ne poboljasanje realno.Не мучи ме ништа, свакако ћу заобићи и ову серију, надао сам се неком напретку али биће опет продавање магле у смислу неког осетног унапређења у односу на прошле серије.
Valjda će SD da napravi promenu oko baterije, barem kod zadnje generacije su imali bolji sot. @zoreli_ je ima N20U sa SD i baterija je bila mnogo bolja u poređenju sa exy.Pa upravo to sam i mislio, ne mislim da te konkretno muci nego da je taj WiFI 7 upravo prodavanje magle a ne poboljasanje realno.
Kamera i SoC a sa njim i Baterija, to je jedino sto me zanima, sve ostalo je vec vidjeno i radi kako treba barem kod njih.
Zato imamo vas bracu koji ce te to da nam kazete kakva je situacija iz prve ruke 😁N20U je imao SD 865+ koji je proizvodio TSMC, taj CPU je ekvivalentan SD 870 koji razvaljuje i dan danas.
Ako Samsung proizvodi SD 8 Gen 2+ (da ga nazovem tako), tesko da ce biti mnogo bolji od SD 8 Gen 2 a sigurno ce se grejati mnogo vise i baterija ce sigurno krace trajati😅
Znaci cena je S23U od 256gb kao kod nas trenutno za kes S22U. Na te cene će barem kod nas ići još 20%Navodno, cene u Francuskoj.
S23:
128GB: 959€
256GB: 1019€
S23+:
256GB: 1219€
512GB: 1339€
S23 Ultra:
256GB: 1419€
512GB: 1599€
1TB: 1839€
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari