A kako ide postupak placanja carine kad dodje u lokalnu postu, je l me zovu da dodjem ili mi postar ostavi izvestaj ?
A kako ide postupak placanja carine kad dodje u lokalnu postu, je l me zovu da dodjem ili mi postar ostavi izvestaj ?
Aha, hvala na odgovorima. Mislio sam da ne donose na kucnu adresu ako je carinjeno nego da moram da idem u postu.Donese ti na kucnu adresu i platis carinu i pdv - 20% pdv i 10% carinu ako ti je vrednost posiljke veca od 50€ cini mi se ili ako procene da je toliko placena.u slucaju da u posiljci ima racun o da carine na tu cenu,a mogao si da im posaljes na mail koliko si platio,da ti ne.bi carinili na vecu cenu.
Stigla jedna UA...HU koja je bila "zaglavljena" u pošti od početka decembra (poslednji status 01.12. [RS]Arrived at local delivery center)...
I meni lici na prevaru. Radnja nema ni 20 dana radaJel ste imali iskustva sa ovim načinom slanja, totalno mi je nerealno? Liči na prevaru...
RSD 328.40 24%OFF | Smart Plug WiFi Socket EU 16A/20A With Power Monitor Timing Function Tuya Smart Life APP Control Works With Alexa Google Home
Singapurac danas prosao nasu carinu, ocekujem sutra-prekosutra. SpeekPak umro jos 12.12., od tad ne menja statuse a i tad je bilo "shipment data received".
Jel ste imali iskustva sa ovim načinom slanja, totalno mi je nerealno? Liči na prevaru...
RSD 328.40 24%OFF | Smart Plug WiFi Socket EU 16A/20A With Power Monitor Timing Function Tuya Smart Life APP Control Works With Alexa Google Home
I meni nekolko posiljki stoji od decembra UA...HU. Ne stresiraj se, stići će, može da bude i početkom februara. Meni su do sad sve pošiljke stizale,ni jedna se nije izgubila, na nekolko adresa tako poručujem i nemam zamerke na poštu, jedino što to ide sporije, a kad su praznici da ne pričamo.Pozdrav ljudi. Meni preko ali-ja stize al nikako da stigne. 16 decembra je bilo out for delivery-arrived at local delivery center. Sta mislite u ovom slucaju da je u pitanju ? Kradja ? Zvao sam silne neke poste, i onu u zemunu glavnu i lokalnu na cukarici i nista.
Pa lepo mi je kinez napisao procenu da stize 3. feb. Mozda racuna da te ua hu idu sporije kod nas. Samo ne znam sto te posiljke tretiraju drugacije ovde od drugih.I meni nekolko posiljki stoji od decembra UA...HU. Ne stresiraj se, stići će, može da bude i početkom februara. Meni su do sad sve pošiljke stizale,ni jedna se nije izgubila, na nekolko adresa tako poručujem i nemam zamerke na poštu, jedino što to ide sporije, a kad su praznici da ne pričamo.
Samo ne znam sto te posiljke tretiraju drugacije ovde od drugih.
Kako pratite gde se paket nalazi.Ja sam iz Nemacke poslala za Srbiju 10og januara I jos nema podataka da je stiglo u posti...A rekli su da ce biti isporucen za 7 do 10 danaisti slucaj kao kod mene.. samo je meni postar ostavio obavestenje
Isti slucaj kao meni sada....Sta vam se na kraju desilo sa paketom?08.02.2016 18:56:00 DE-SAULHEIM Prijem
09.02.2016 15:44:00 DE-DENUEB Prispeće
Sta bi ovo trebalo da znaci? Ne menja se status vec 9 dana? Dok na DHL pise sledece
Feb 11, 2016
6:02
AM CET
Feucht, DE En Route
Ukoliko je Sendungsverfolgung (praćenje pošiljke) uključeno u cenu pošiljke ili zatraženo, onda na računu iz pošte stoji Sendungsnummer (broj pošiljke) koji se može uneti na sajtu Deutsche Post (tj. DHL) i tako se može pratiti. Rok od 7 do 10 dana je obično radnih dana (osim ukoliko je premium usluga), tako da najverovatnije rok isporuke još uvek nije istekao (ako je kasnije u toku dana paket predat pošti, onda se obično naredni dan računa kao prvi dan). U krajnjem slučaju, obratiti se pošti odakle je poslat paket (ili onlajn podršci) uz priložen račun.Kako pratite gde se paket nalazi.Ja sam iz Nemacke poslala za Srbiju 10og januara I jos nema podataka da je stiglo u posti...A rekli su da ce biti isporucen za 7 do 10 dana
Isti slucaj kao meni sada....Sta vam se na kraju desilo sa paketom?
Ja cekam od 13. januara, paket je vec 14. januara stigao u nemacko mesto odakle je trebalo da krene za Srbiju i nista za sada. Kad odem na sajt DHL-a, poslednje obavestenje stoji ono iz 14. januara.Kako pratite gde se paket nalazi.Ja sam iz Nemacke poslala za Srbiju 10og januara I jos nema podataka da je stiglo u posti...A rekli su da ce biti isporucen za 7 do 10 dana
Isti slucaj kao meni sada....Sta vam se na kraju desilo sa paketom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari