Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Plaćao sam MTS MC koji inače ne kopristim, i kako je na računu ostalo sredstava samo da pokrije održavanje, vidim da ništa nije vraćeno, uplaćeno.
Prilikom vraćanja porudžbine #1 naveo sam račun kod RB i to treba da proverim, ali tu nema nikakvog storniranja, jer RF kartica nije korišćena, još je veća "enigma" kako su vratili pare za otkazanu, sa njihove strane, porudžbinu #2!

Ne znam šta im znači to da mi 3 paketa stoje označeni kao spakovana puna 4 dana. Pa jel to toliki problem da budu poslati.
Imas prodavnice gde kuriri ne zalaze svaki dan,nego se decka da napakuju,pa posalju zajedno. A meni se desilo par puta da status Poruddzbina je spakovan samo predje u status Porudzbina je na dostavi... jednostavno preskoce po neki korak u proceduri.
Inace ako kome treba sta od prodavaca Agromarket i HIMTEX COMPANY DOO izuzetno brzi sa obradom,pakovanjem i slanjem

Plaćao sam MTS MC koji inače ne kopristim, i kako je na računu ostalo sredstava samo da pokrije održavanje, vidim da ništa nije vraćeno, uplaćeno.
Prilikom vraćanja porudžbine #1 naveo sam račun kod RB i to treba da proverim, ali tu nema nikakvog storniranja, jer RF kartica nije korišćena, još je veća "enigma" kako su vratili pare za otkazanu, sa njihove strane, porudžbinu #2!
Vrlo prosto i jednostavno. Dok se ne izda fiskalni račun, sredstva na kartici su rezervisana - nisu potrošena. Nakon izdavanja računa, rezervacija se "uklanja" a sa kartice se skida vrednost robe za koju je izdat račun.
Primer: Naručiš odjednom dve stvari, od 1000 i 1500 dinara, na kartici imaš 10000.
Prilikom narudžbine ti se rezerviše 2500, na kartici ti ostane raspoloživo 7500.
Ako se stvar od 1000 otkaže, a druga od 1500 dostavi, izdaje se račun na 1500 din. i sa kartice se skida 1500 din. umesto rezervisanih 2500.
Ostane ti 8500 na kartici.
Na mbankingu bi trebao da vidiš nakon dobijanja robe samo skinutih 1500 dinara dana kada si naručio oba paketa.
Ništa povrat, ništa uplate. To sve važi ukoliko oni otkažu.
Ukoliko ti otkazuješ, onda im daš račun i oni uplate na njega ali na osnovu njihovog odgovora čini mi se da nisu razumeli da si ti otkazao...

Stigli i danasnji paketici uz jedno veliko razocarenje... naime kad sam sav srecan rekao kuriru vidimo se i sutra,on mi odgovori "sutra je subota ne radimo" :( :( :( ;)

Ja od 3 uspele porudžbine sa svim onim uslovima (mastercard preko 3000 i newsletter), nisam dobio nikakve nagrade niti obaveštenja o istima. pisaću im. inače provalite cene, sve su otišle na gore. slučajno sam stavio u "omiljene" neke proizvode i sve je sada preskupo. Ne znam da li ste primetili i vi.

Inace ako kome treba sta od prodavaca Agromarket i HIMTEX COMPANY DOO izuzetno brzi sa obradom,pakovanjem i slanjem
Agromarket sam pre nekoliko meseci koristio, oni su bili super brzi, jedino City express što je davio 2-3 dana isporuku.
Ja mogu da pohvalim Proliner. Ono što me je iznenadilo, M&M mi je dostavio paket. Od svih porudžbina od kraja prošle godine, ovo je prva koja je uspela. Odnosno, imam 2 artikla tu, drugi je kod drugog prodavca i još uvek je samo kreiran.

@hall Jeste, odoše cene, bar ono što sam ja pratio od Sparka.

Ima li jos neko da mu nisu uradili refundaciju na vraceni artikal? Poslato nazad 28.12., njima stiglo u skladiste 4.1. i dalje nisu uplatili novac nazad.

Ima li jos neko da mu nisu uradili refundaciju na vraceni artikal? Poslato nazad 28.12., njima stiglo u skladiste 4.1. i dalje nisu uplatili novac nazad.
Meni nisu vratili, takodje sam i ja dao kuriru 28.12, juce sam ih cimao, "znate zbog praznika...."

sad ce, samo popis da zavrse. 😅
Salu na stranu, ozbiljno razocaranje, posle prvobitne euforije oko ananasa (narucivao sam i pre cele ove ludnice oko vaucera)

Ja sam im pisao i kao vratili su već, ali na računu se ništa ne vidi. Da li možemo da im tražimo potvrdu povraćaja/uplate da nam pošalju?

Meni je danas legao novac za vraćeni mikser, sa popustom sam ga platio oko 1300 dinara, refundirana mi je puna cena 2390 dinara, toliko mi je uplaćeno na račun.

Paket sam platio 1513.9, mikser je vraćen a ostao mi je jedan proivod od 400 dinara i vraćeno mi je 2379 dinara (tačan iznos sa izvoda). Povrat novca je uplaćen od strane Elementa doo koja je i prodavac miksera, dok je uplata bila proknjižena na Ananas e-commerce.

Poslednja izmena:
  • Adds to story
Reagovanja: EMF
Stella TV 8700,00 dinara i jos moze plus vaucer :D Ako ga nisi rasprodali i ispostuju buduce kupce bila bi to vrh kupovina... a mozda se samo "igraju"

Nešto im baguje aplikacija, u korpi je cena 8999

Screenshot 2023-01-13 at 15.11.13.png Screenshot 2023-01-13 at 15.11.46.png

Nije bag, petak 13 akcija pa jos 13% niza cena ide. Sad ce da plane taj TV sa vaucerom

Meni stigo xiaomi ovlaživač, naručen pre 3 dana.

Porucio nesto sa akcije od Sparka,danima stoji netaknuta porudzbina,a sad u ponudi sajta arikl je rasprodat... i sad sta li to znaci?

Porucio nesto sa akcije od Sparka,danima stoji netaknuta porudzbina,a sad u ponudi sajta arikl je rasprodat... i sad sta li to znaci?
Znaci da ce ti otkazati, kao sto sam predvideo da ce se desiti i meni.

Meni su danas refundirali reklamaciju koja im je stigla krajem decembra, a 29.12. su me obavestili da je prihvaćena.

Ananas razocarao, poceo da fejluje

Vratio se tradiocinalnom domacem nacinu poslovanja, a na trenutak sam pomislio da ima nade.

Narucih realme 9i, 14200, dzabana. Nadam se da ce stici. Uzeo bih i xbox da su ga stavili na jos 13% mozda bude sutra povodom nove godine :D

Po 3 put isto sad narucio,rok isporuke 18-25.1,aktiviran vaucer ali nema dodatnih 13%

Konačno poslali kao i što su rekli juče, ali nema tracking koda na sajtu pa sam morao da zovem Ananas da bih ga dobio.

1673631851107.png
1673631920347.png

Vrh Dno