Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Zeza i kod mene. Srediće verovatno u nekom trenutku... Za Roku nešto ne verujem da će praviti aplikaciju, Roku se pretežno koristi u USA, a tamo imaju Paramount+, Showtime itd.

Ma jok brate, hvala 😄 kapiram da je malo off ali vidim malo pa malo ga pomenu kako nema Skyshowtime, pa na sta radi onda, ako je Android sto onda ne instaliraju "pesaka" verziju koju instaliramo mi na Fire OS. Sad ci bas da googlam, izvini na offtopiku.

Ozbiljno brzo popunjavaju bazu starim i relativno novin naslovima… pohvalno i jako dobro za aktuelnu cenu pretplate… iskreno, prijatno sam iznenadjen lokalizovanim sadržajem(titlovima i sinhronizacijama) za sada… samo taj frame rate match da odrade… :)

@Gargamel83 otvorena je tema za Roku

Zasto prikazuje cenu od 3 eura,kad se ulogujem kaze 6???

Prilozi

• Screenshot 2023-01-05 at 18-29-44 SkyShowtime.png
    Screenshot 2023-01-05 at 18-29-44 SkyShowtime.png
    62.9 KB · Pregleda: 57
Пишеш подршци и они активирају промоцију и врате разлику у плаћању. Прилично су ажурни.

Због чега не ставе одмах на сајту промоцију него мора да се пише подршци?🤦‍♂️ Зашто једноставно кад може компликовано🙉

Takozvano i u narodu poznato od davnina - APP :D

Због чега не ставе одмах на сајту промоцију него мора да се пише подршци?🤦‍♂️ Зашто једноставно кад може компликовано🙉
Kako kome, evo kod mene je 3e, nikad nisam video da piše 6e kod mene. Probaj na nekom drugom pretrazivacu, ne znam ima li veze kakve, al bas cudno da nekome prokazuje 3e a nekom 6e.

Bilo na sajtu i meni stoji od 14.12.'22 2.99€, ne znam sto ti pise puna cena. Meni od 14.12 pise polovina dozivotno.

Jel uspeo neko da instalira neku verziju na Orionov Laki box? Sve sam pokušao, običana android verzija nije prilagodjena kontrolama na dačjincu i slika je loša, a kada instaliram Android TV verziju, crashuje pri pokretanju.

Jel ima neko problem sa sinhronizacija? Sve je bilo super do nekog momenta i onda odjednom zvuk je počeo da kasni dobrih 5 sekundi. Engleski je ok, ali ovi balkanski jezici kasne. Probao sam u više browsera i svugde isto problem.

Izgled titlova na EON box-u nikako ne mogu da editujem. Probao sve, accessibility, web, brisanje cache-a, reinstall, log out, dzabe, ne menja titlove nikako. 😁
Neko neku ideju još ima?
Hvala.

Kroz accessibility na Eon boxu prihvata samo promenu boje titla, ne prihvata crnu pozadinu. Upravo probao.

piše, u delu Androida gde se podešavaju titlovi, da je moguće da (pojedine) aplikacije ne podržavaju sva/neka podešavanja. na Android samrtfonu ispade najbolji žuti tekst na crnoj pozadini jer onda nema crne pozadine 😁

@At88 nije jasno pitanje. na šta se odnosi: na prevode ili zemlje porekla (govor)?
mogu da kažem za seriju "Star Trek: Strange New Worlds" da ima u ponudi tri zvuka: engleski (originalni), španski, i poljski (🤔😕). titlova ima na dosta jezika, između ostalih srpski, bosanski i hrvatski.

Poslednja izmena:
A meni na telefonu ovako stavih zuta slova sa pozadinom a rezultat sledeci.
Engleski titl bas takav bude, zuti sa crnom pozadinom u svim filmovima/serijama, srpski negde ostane po defaultu bela slova uzas, a na nekima fina zuta slova ali nema crne podloge, dakle nema logike negde prihvata(na eng sub) a na srpskim ili nista(ostanu bela slova) ili polovicno(budu zuta slova bez pozadine crne) nema nigde srpski zuta slova sa pozadinom.
Imaju oni da sredjuju i sredjuju ali dobro.

Nigde, kao rade na tome.

Da li je neko uspeo da podesi Dolby Digital 5.1 zvuk? Da li ga ShowTime poseduje uopšte?

Puštam ga sa WebOS-a (LG TV), povezan je preko optike na 5.1 sistem. Kad gledam Plex, HBO Max i sl. imam DD zvuk ovde mi izbacuje samo stereo, jel neko isprobavao ovо?

Nema, samo stereo je na Skyshowtime za sada.

Nazad
Vrh Dno