Stigao mi je i sasvim OK daljinac.Narucio i ja BPR1S Plus,jeste manji ali nekako deluje kvalitetnije.
Stigao mi je i sasvim OK daljinac.Narucio i ja BPR1S Plus,jeste manji ali nekako deluje kvalitetnije.
🤣🤣🤣Ne znam koji si ti shield koristio i da li si ikada, ali je bukvalno nečujan, a ima i dodatak da se nakači na tv. Šta će ti 3.5mm na boksu?🤣Daleko je Shield od idealnog. Dizajn katastrofa, ogromna cigla nepravilnih dimenzija koju nemate gde ni da sakrijete sve i da hocete. Aktivni kuler koji tandrce i skuplja prasinu. Naravno da nema ni 3.5mm audio out. Preskup kao i sve sto dolazi od nVidije.
Ma kakvi iščitao sve moguće za Kodi i nema šanse na tvos. Probaj pa javi.Salac UE to the rescue! Kako nisam ovo video... Hvala druže, kasnije ću probati da instaliram. Onda će Shield na oglase, Firestick 4K Max ostaje za putovanja i ne diram više ništa. Hvala još jednom, živ bio!
Da, sve hocu da napisem pa zaboravim...Stigao mi je i sasvim OK daljinac.
Pa naprimer ako tv nema 3.5 izlaz, sasvim je korisna stvar imati 3.5 mm, za uredjaj koji je solidno skup bas je bzvz da ga nema.🤣🤣🤣Ne znam koji si ti shield koristio i da li si ikada, ali je bukvalno nečujan, a ima i dodatak da se nakači na tv. Šta će ti 3.5mm na boksu?🤣
Ma kakvi iščitao sve moguće za Kodi i nema šanse na tvos. Probaj pa javi.
I dalje ne kapiram šta će mi 3.5mm na tv-u, a ni na boksu. Imam bluetooth sluške koje rade odlično mada pored surround sistema nikada ne bih koristio sluške za filmski sadržaj. Slažem se da su mogli da ubace za one kojima to znači.Pa naprimer ako tv nema 3.5 izlaz, sasvim je korisna stvar imati 3.5 mm, za uredjaj koji je solidno skup bas je bzvz da ga nema.
Najbolje ti je sa samsung dex-om da koristis android igrice sa telefona, posebno one koje su samo touchscreen. Ali da bi se to namestilo, potreban ti je naravno blutut dzojstik i neka app koja radi mapiranje dugmica na dzojstiku i virtuelnih na ekranu, (tincore, octopus, mantis pro) sve su to aplikacije koje vrše posao. A najbolje resenje je uzeti recimo gamesir gamepad, i skines njihovu zvanicnu app koja po meni to malo bolje resava. Kad sve namestis, odlicno je iskustvo, zahteva malo vremena ali jednom sredis i to je toHvala svima najlepše na detaljnim odgovorima. Ono što bi možda bilo rešenje, a imamo Samsungove telefone i žena i ja, je samsung Dex. Da li je neko probao Dex I da telefonom kao tačpadom upravlja igricama?
Digitalni EON full, tako pise kad se ulogujem na moj SBB stranicu. A evo i screenshota o aktiviranim uredjajima i zašto sam ja skapirao da ta aktivacija sa kodom meni ne bi završila posao.Прво и основно - који је ЕОН пакет у питању, јер не може да буде ЕОН смарт налог искоришћен за ЕОН бокс?
E to me interesovalo, hvala! Pročitao sam na ovom forumu već vezano za njega, i kao što kažeš, ima i ovakvih i onakvih mišljenja. Ako ima još koji model za uporedjivanje bilo bi super.Ja koristim A95X F4 sa Anroidom 10 i koristim EON koji prijavljuje uredjaj kao mobilni,a ne kao TV. Mada su mnogi ocrnili ovaj Box uredjaj na forumu,kod mene vec drugu godinu radi bez problema,sta znam
Pogledaj ovo,tako bukvalno i kod mene izgleda softver... a i taj F3 su hvalili... sve opet zavisi kakve su tvoje potrebeE to me interesovalo, hvala! Pročitao sam na ovom forumu već vezano za njega, i kao što kažeš, ima i ovakvih i onakvih mišljenja. Ako ima još koji model za uporedjivanje bilo bi super.
Hvala još jednom!
Pogledaj ovo,tako bukvalno i kod mene izgleda softver... a i taj F3 su hvalili... sve opet zavisi kakve su tvoje potrebe
Mislim da ovakvi uredjaji nemaju licence za Netflix,i da im redukuju rezoluciju... to vidi sa nekim drugim ko se razume u materijuMa ništa prezahtevno, nadam se. Da instaliram EON, neki VPN zbog otključavanja kanala i Netflix. Manje/više to je to, sumnjam da bi mi trebalo još nešto. Hvala još jednom.
Šta će to da zaebu? A95X x3 kojih više nema su klasa boxića + sa root sistemom, koji je vrlo značajan za neke vrhunske stvari i mogućnosti. Takvih 10 rade dan danas 3 godine sa android 9 i bez greške kod ljudi kojima su isporučeni. A95x f4 android 10 takođe odličan box, jedina mana za zahtevne stvari više se greje, dok taj isti sa A11 nije ok jer ne pušta TV strimove sa 50fps tj zaledi sliku na 50 fps strimu.Nije samo Netflix,svi ti boxevi sa hopa cupa sistemima kad tad zaebu vlasnika
Samo Google tv device
Već milion puta na ovoj temi je objašnjeno da ne postoji univerzalno rešenje, već ovo što pišeš, prioriteti. Ali uvek se nađe neki "pametnom dosta" lik da objasni šta je najbolje za sve.U cemu da ga *****u?
Za neupucene, nisu to nikakvi hopa cupa sistemi, vec cist punokrvni android.
Android TV je sve suprotno od toga, ali je sertifikovan, a sredina ne postoji... tako da bi korisnik morao da zna sta su mu prioriteti.
Pa nista narocitoŠta će to da zaebu?
Meni je odličan uz tivimate i eon sa kodom ne treba mi ništa drugo, za neverovatnih 30€. Tako da uživaj ti u netflix sertifikovanih od 150-220€.Pa nista narocito
Netflix radi u vhs rezoluciji
SkyShowtime NE radi nikako itd................
Uzivaj u rotovanom sega mega A8926365,najbolji je u univerzumu
To je Android za mobilne telefone,ima sertifikat za tarabe moooozdaU cemu da ga *****u?
Za neupucene, nisu to nikakvi hopa cupa sistemi, vec cist punokrvni android.
Android TV je sve suprotno od toga, ali je sertifikovan, a sredina ne postoji... tako da bi korisnik morao da zna sta su mu prioriteti.
Pricas nepotrebne gluposti...Pa nista narocito
Netflix radi u vhs rezoluciji
SkyShowtime NE radi nikako itd................
Uzivaj u rotovanom sega mega A8926365,najbolji je u univerzumu
Nije za mobilne telefone mobilni telefoni u 99% imaju widewine L1,To je Android za mobilne telefone,ima sertifikat za tarabe moooozda
Samo sto imate te kante savetejute lika koji trazi preporuku za NETFLIX itd da kupi iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari