Šta je novo?

LG Televizori

Kako vam radi Iris smart na WebOs 22, ovo je uzas, ucita program pri pokretanju aplikacije, i pri prebacivanju zablokira i ne moze da ucita kanal. Verzija softvera 03.21.40
ja taj WebOs nisam ni proba😵tvaram samo youtube. Ne znam ni zasto bih ga probao,pitao sam ovde da mi neko kaze cemu sluzi WebOs,sta mogu da uradim sa njim,koje aplikacije da mi preporuce svi cute kao zaliveni,i sta onda da probam? 😀

Meni apsoultno zavrsava posao 🙂

Aplikacije koje svakodnevno koristim su:
1. Youtube
2. Orion TV
3. Eon TV
4. Netflix

Aplikacije koje koristim malo redje ali i dalje redovno:
1. HBO Max
2. Disney+
3. Amazon Prime

^^Pitanje da li tebi treba smart TV uopšte 😀

Meni apsoultno zavrsava posao 🙂

Aplikacije koje svakodnevno koristim su:
1. Youtube
2. Orion TV
3. Eon TV
4. Netflix

Aplikacije koje koristim malo redje ali i dalje redovno:
1. HBO Max
2. Disney+
3. Amazon Prime
pa cek,ovo radi na svakom smart TVu ovo nije nikakva privilegija WebOs,ima li neka aplikacija,igrica bilo sta cime WebOS moze da se podici.
^^Pitanje da li tebi treba smart TV uopšte 😀
Pa koristim Android na Philipsu,koristim na obicnom TVu andorid Box,i pored toga WebOS jednostavno nema sta da trazi

Pa što onda uopšte komentarišeš WebOS kada imas Android koji ti je korisniji? Meni Android više odgovara, ali kapiram da ljudima odgovara WebOS.

Mene sad zanima sta to imas toliko na Androidu pa da ti WebOs deluje los?
Ako su standardni argumenti DTS podrska i VPN onda ono..

ja taj WebOs nisam ni proba😵tvaram samo youtube. Ne znam ni zasto bih ga probao,pitao sam ovde da mi neko kaze cemu sluzi WebOs,sta mogu da uradim sa njim,koje aplikacije da mi preporuce svi cute kao zaliveni,i sta onda da probam?
Uzeo sam 55nano769, instalirao Youtube i Iris, al Iris je neupotrebljiv.

Pa što onda uopšte komentarišeš WebOS kada imas Android koji ti je korisniji? Meni Android više odgovara, ali kapiram da ljudima odgovara WebOS.
pa mnogi hvale i WebOs i onda trazim preporuku za neku aplikaciju,igru... jednostavno da isprobam,da vam javim kako radi... kakvi su utisci...
Uzeo sam 55nano769, instalirao Youtube i Iris, al Iris je neupotrebljiv.
***,koristim BOX paket tako da nemam potrebu da IRIS koristim kao aplikaciju,mada IrisTVGo aplikacija je sama od sebe katastrofalna,pa moguce i da je doo aplikacije za WebOs,a ne do sistema.... Youtube mi za sad radi korektno,kazem za sad jer sam svedok da LG ume vremenom mnogo stvari da iskljuci pod opravdanjem "istekao ugovor o licenci" to mi se desavalo na starijem modelu
Mene sad zanima sta to imas toliko na Androidu pa da ti WebOs deluje los?
Ako su standardni argumenti DTS podrska i VPN onda ono..
pa imas maltene sve sto mozes da imas i na telefonu,tabletu... razlicite video plejere (ma dovoljno je samo Kodi sto imas da nista vise ne koristis dovoljan je argument),explorere,igrice,multiplejer igrice,youtube bez reklama.... jednostavno koliko si sam od sebe kreativan toliko i napravis... dok eto citajuci ovde to na WebOsu nije slucaj.

Jedino sta nisam uspeo na Philipsu da pokrenem je EON aplikacija koja bi Philips simulirala kao mobilni,a ne kao TV.

I da se razumemo,nije ovog nikakva svadja,pljuvacina,hejt... nego jednostavan razgovor i iznosenje cinjenica.

Poslednja izmena:
Hvale ga da je fluidan i ok. Ima i Hisense smart, pa bolje da ga nema nego što ima onakav. Kao i drugi neki proizvodjači.

Moze neko da mi kaze zasto ne mogu da se prijavim na HBO MAX i Dezzer,imam premijum apk u Yettelu.Na telefonu ili racunaru normalno se prijavio preko tog yettel profila,na LG TV nece,nemam mogucnost da se tako prijavim..Da li se neko od vas prijavio na HBO da iskoristi Yettel?

ja taj WebOs nisam ni proba😵tvaram samo youtube. Ne znam ni zasto bih ga probao,pitao sam ovde da mi neko kaze cemu sluzi WebOs,sta mogu da uradim sa njim,koje aplikacije da mi preporuce svi cute kao zaliveni,i sta onda da probam? 😀
Moj radi sve kućne poslove, ide u prodavnicu...

ima li neka aplikacija,igrica bilo sta cime WebOS moze da se podici.
BBC Player, Apple TV, FuboTV, DuplexPlay...
Ne znam šta te od striming-a interesuje šta pratiš pa da ti kažem
A na kraju krajeva igraj se i sam pa traži
WebOS, Tizen i Android TV su najbolji operativni sistemi za smart televizore tako da njihove mogućnosti i podrška servisima je najveća
Moze neko da mi kaze zasto ne mogu da se prijavim na HBO MAX i Dezzer,imam premijum apk u Yettelu.Na telefonu ili racunaru normalno se prijavio preko tog yettel profila,na LG TV nece,nemam mogucnost da se tako prijavim..Da li se neko od vas prijavio na HBO da iskoristi Yettel?
Dodavanje LG tv-a (odnosno dodavanje novog uređaja) ide preko koda i linka koji ti ispiše na početku aplikacije kada je prvi put aktiviraš i registruješ

Kada startuješ deezer na tv, izbaci ti kod od četiri broja, slova, taj kod uneseš ovde https://www.deezer.com/sr/link
Kada pokreneš hbo izbaci ti kod koji uneseš ovde https://activate.hbomax.com/?countryRedirect=1

Gledajte kako probija bela na c1 kao na najgorem led panelu

Prilozi

• Screenshot_2022-12-30-14-47-04-374_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-12-30-14-47-04-374_com.miui.gallery.jpg
    102.9 KB · Pregleda: 125
Pozdrav!Zna li neko koji je tip panela na modelima

Lg 65UQ81003LB i​

LG 60UQ81003LB ?​

Načuo sam da je moguče da nisu IPS već VA,pa da proverim.

Ja jesam, sve normalno. Prvo au se skinule app. Doveo me do linka, dal je bio QR code za login, sada bas ne mogu 100% da se setim. Ali na telefonu sa kliknuo za kako bi se na TVu verifikovao nalog. HBO i Deezer super rade na web os, samo bas nisam toliko zaodovljan sa Deezer app kako su odradili, posto je slika staticna i nema mogucnosti da se auto ukljuci onaj screen saver sa vatrometom.
Evo ja mogu da ti preporucim Plex app. Mnogo bolje radi na LG Web OS , u odnosu na kombinaciju chromecast +android telefon.

Evo ja mogu da ti preporucim Plex app. Mnogo bolje radi na LG Web OS , u odnosu na kombinaciju chromecast +android telefon.
Hvala... Plex sam koristio jos na LG Smartu iz 2013.godine i radio je savrseno,tako da pretpostavljam da i na C2 nece biti problema

Ne kazem da ne moze,nego me interesuje kako da preko magicnog daljinskog upravljam sa Q11?
Recimo ja sam upario daljinac od Q11 sa tv - om i preko njega mogu da ukljucim/iskljucim tv i pojacavam/smanjujem ton na tv - u ali bih voleo da izbacim daljinac od Q11 i da sve radim samo sa magicnim daljinskim.

Ne kazem da ne moze,nego me interesuje kako da preko magicnog daljinskog upravljam sa Q11?
Recimo ja sam upario daljinac od Q11 sa tv - om i preko njega mogu da ukljucim/iskljucim tv i pojacavam/smanjujem ton na tv - u ali bih voleo da izbacim daljinac od Q11 i da sve radim samo sa magicnim daljinskim.
Kada odes na home dugme, i spustis se do kontrolne table za dom, u tom redu imas da biras ulaz u tv (izvor signala), i kada stanes na (kod mene je) hdmi 1, iznad ti se pojavi podesavanje univerzalnog upravljaca. Tu ides, izaberes provajdera Telekom Srbija, pratis dalje korake i daljinski se upari. Da napomenem samo da je daljinski lose radio dok je Q11 bio iza televizora, morao sam da ga stavim ispod da ima direktan ir signal.

Ja nisam dobio, ali pretpostavljam da tvoj tv ima negde pozadi izlaz u koji ukljucic kabal i on odatle ponavlja signal. Ako je tako, onda mozes box da stavis iza tv-a
da,dobio sam kabel koji se ukljuci iza u IR izlaz i sam kabel se posle deli na dva senzora,pretpostavljam da su ga zamislili za dva uredjaja,ali iskreno mrzelo me da isprobam 🙂

Kada odes na home dugme, i spustis se do kontrolne table za dom, u tom redu imas da biras ulaz u tv (izvor signala), i kada stanes na (kod mene je) hdmi 1, iznad ti se pojavi podesavanje univerzalnog upravljaca. Tu ides, izaberes provajdera Telekom Srbija, pratis dalje korake i daljinski se upari. Da napomenem samo da je daljinski lose radio dok je Q11 bio iza televizora, morao sam da ga stavim ispod da ima direktan ir signal.
Veliko hvala.Nisam ni znao za to.

Nazad
Vrh Dno