Slazem se..Ima bas finih popusta samo treba da se isprati. Ja uzeh tastaturu mis treba danas da stigne,4-5 parfema vise nego dzabe me izasli i par sitnica.Pa ti ne bi jer ti mozda ne treba, ja sam eto hteo da kupim jer sam imao potrebu i sto bih za iste slusalice davao 5000 dinara ako sam ih ovde uzeo za 1700 dinara, isto mis koji sam porucio se u domacim radnjama krece od 9000-11000 dinara a ovde sam ga uzeo za 3500 dinara i jos ima mogucnost brze promene swiceva pa ako jednog dana odu mogu da izvadim iz pakovanja rezervne i za 2 min zamenim i nastavim da koristim mis bez da moram da se cimam da ga nosim u servis da mi zamene klikove ili da opet kupujrm neki skup mis, ovako sada samo moram da porucim nove klikove i miran sam takoreci dozivotno sa ovim misem.
Eto daj ti neki predlog sta da se kupi ili sta si kupio.
Ja sam isto gledao parfeme ali se nisam usudio da ih narucim, pa kada ti stignu napisi neke utiske posle par dana kakvi su i jesu dugotrajni... mislim jel ne izvetre za pola sata sa koze.Slazem se..Ima bas finih popusta samo treba da se isprati. Ja uzeh tastaturu mis treba danas da stigne,4-5 parfema vise nego dzabe me izasli i par sitnica.
Nema šta, pokloni su prava iznenađenja 😂I meni jutros stigao ukras, a na koverti piše Samsung usisivač koji sam i osvojio.
Stigli su odavno..Nema sta orginal su parfemi sebi uzeo Armaf Club De Nuit rasprodat i davidoff cool water pri kraju mi je oko 2800 je 125ml eto izadje dzabe..Preporuka i za GIANFRANCO FERRÉ L'Uomo Men a od zenskih burberry weekend.Ja sam isto gledao parfeme ali se nisam usudio da ih narucim, pa kada ti stignu napisi neke utiske posle par dana kakvi su i jesu dugotrajni... mislim jel ne izvetre za pola sata sa koze.
Ima na ananasu neka dobra zvucna kartica
Pitam da li ima dobra zvucna da bi kupio. Ne razumem se u zvucne zato pitao.Pitaš da li ima ili znaš da ima a nećeš da kažeš koja?
Malopre gledao, imali Pampers, sad više nema!Pelene za bebe.
Звали су нас 2 пута данас, наводно ће сутра стићи телефон. Не знам да ли је нека фора, или су покушали ако прође прође.I meni jutros stigao ukras, a na koverti piše Samsung usisivač koji sam i osvojio.
One kartice nakon plaćanja su bile samo proba, pravo izvlačenje je u magacinuNema šta, pokloni su prava iznenađenja 😂
Mi što smo osvojili ukrase, da se nadamo sad da su unutra telefoni 🤞
Mene nisu još zvali iako sam odmah jutros kontaktirao podršku telefonom.Звали су нас 2 пута данас, наводно ће сутра стићи телефон. Не знам да ли је нека фора, или су покушали ако прође прође.
TV je stigao sa ananas trakom ali skinut celofan sa ekrana (pa zalepljen lepljivom trakom) i videlo se da je gajtan ponovo slozen. Pokusao da vratim ali mi je receno da je kutija otvorena samo radi provere.Drugari, je l' delvel pro proveren što se tiče robe, ono da šalju fabrički zapakovane uređaje i to...
Ima solidnih jakni za prelazni period. Ja kupio jednu Tom Tailor prošivenu (quilted) za 735din... 50% početnog popusta, plus 1500 vaučer, plus 3000din poklon od Intese za korišćenje Mastercard...izgleda je tu isplativo kupovati samo sitnice,dekoracije i jeftine proizvode. Sad sam malo gledao ponudu... iskopao sam par stvarcica bez kojih mogu,al koje eto nek skupljaju prasinu u kuci
Zali boze sajta... Koliki je novac ulozen u operaciju, a sajt i UX i sve je blago receno bas amateriski odradjeno. Nije mi jasno kako su neke stvari uspele da prodju QA. Ja sam uspeo da napravim 3 naloga na poptunu istu emajl adresu, ne koristeci +. u googleovom mejlu.Neko iz ananas-a čita ovu temu. Uklonili moje naloge sa temp mail adresama, al i dalje ostavili mogućnost kreiranja novih
Ako vam treba pomoć oko implementacije, cimajte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari