Šta je novo?

Kupovina igara na drugim marketima - VPN

Na bilo kom sajtu gde prepozna da kupuješ karticom iz Srbije a tebi je nalog na neku drugu državu (Turska,Argentina,Indija) mora da se ukucavaju kodovi da bi kupovao jeftino.

Da li se to meni čini ili je i kupovina dopune za Steam Argentinu poskupela----500 ARS se uhvati 900 dinara na g2a, a 1000 ARS se uhvati 2350 dinara

E bas je to...

Prilozi

• IMG_20220827_193146.jpg
    IMG_20220827_193146.jpg
    81 KB · Pregleda: 50
Ranije se 500 ARS uhvatilo oko 600 dinara kad se uzima wallet kod. A sada se tih istih 500 ARS uhvati 900 dinara, a negde i 1100 dinara kad se uzima wallet kod. Tako da baš je sve poskupelo.

Evo primera za tursku liru (Steam Wallet Gift Card 100 TRY Steam Key TURKEY):

Google:

Screenshot 2022-08-27 at 21.05.48.png

Naplaćeno:

Screenshot 2022-08-27 at 21.05.01.png

Preko Paypala?
Placajte u originalnoj valuti (ARS ili TRY, sta god) preko kartica (da Visa/Mastercard odradi konverziju) i bice Guglov kurs.
To sto se j***ni Paypal i razni G2A/Enebe ugradjuju je druga stvar.

Hvala za info, prvi put sam kupovao pa nisam znao šta i kako.

Ma i ja ne koristim G2A/Eneba i slicno, nego kazem ovako generalno za placanja i kurs.
PS: Bacih pogled, opasnoooo se G2A i Eneba ugradjuju.

Poslednja izmena:
Još plaćaš u dinarima, pa imaš duplu konverziju (dinari u evre, pa u lire). Plaćanjem preko devizne kartice se zaobilazi dupla konverzija.

Izvinjavam se unapred ako je neko već o ovome pisao.
Da li je moguće kada se na turskom steam nalogu kupi neka igra da se prosledi kao gift na nalog iz Srbije ?

Da li je moguće kada se na turskom steam nalogu kupi neka igra da se prosledi kao gift na nalog iz Srbije ?
Ne moze. A EGS nema jos uvek slanje poklona, a i pitanje ce da bude kad se s tim bude krenulo, da li ce da bude dozvoljeno zbog velike razlike u ceni. Recimo, na Steam-u to ne moze.

A kako vidim, kupovina igara na EGS preko VPN-a sa turskim IP-om je blokirana za vecinu VPN-a... To sto je kupovano, kupovano je lol :D

A kako vidim, kupovina igara na EGS preko VPN-a sa turskim IP-om je blokirana za vecinu VPN-a... To sto je kupovano, kupovano je lol :D
Cini mi se da si upravu. Ali dobro, ne sumnjam da ce se naci neki nacin ;)

Bas steta, probao sam i ja sinoc kada sam procitao poruku iznad, i to je to, stvarno mi ne prolazi placanje.

Lepo je bilo dok je trajalo

Da, ali pazi sad. Ukrajinski Epic radi, tj moze da se kupi... Izgleda da im Turska bila kriticna. UKR Epic je skuplji od TUR ali je jeftiniji od regularnog...

Moracu da probam i argentinski, mislim da imam nalog od ranije

Bas steta, probao sam i ja sinoc kada sam procitao poruku iznad, i to je to, stvarno mi ne prolazi placanje.

Lepo je bilo dok je trajalo
Moracu da pocnem klincima da naplacujem vise za casove matematike da nadomestim razliku 😆

Mi se i dalje racunamo kao evropska zemlja,ja se bas ponadao.Mada to je odlicno za one sa "stranim" steam nalozima.

Pozdrav,

Malo da ozivim temu.
Juce sam uzeo preko Ukrajinskog Epic-a Battlefield 2042 za 10e, uplata je prosla (skinute pare sa racuna) ali igre nema u library. Da li je neko imao slican problem ?
Koristen je UrbanVPN.

Ljudi, da li je moguće dopuniti Turski Steam wallet sa našom karticom?
Otvorio sam nov nalog sa turskim IP, stoji da je država Turksa, ali sa uplatom nešto baš ne ide. Izbacuje grešku.
Da li su samo Steam gift kartice jedino rešenje? Ako da, gde uzimate Turske gift kartice?

Pozdrav,

Malo da ozivim temu.
Juce sam uzeo preko Ukrajinskog Epic-a Battlefield 2042 za 10e, uplata je prosla (skinute pare sa racuna) ali igre nema u library. Da li je neko imao slican problem ?
Koristen je UrbanVPN.

Nije UA nalog ali jeste turski, tek sutradan su se pojavile igre u biblioteci, mada verujem da si to vec primetio 😀

Ljudi, da li je moguće dopuniti Turski Steam wallet sa našom karticom?
Otvorio sam nov nalog sa turskim IP, stoji da je država Turksa, ali sa uplatom nešto baš ne ide. Izbacuje grešku.
Da li su samo Steam gift kartice jedino rešenje? Ako da, gde uzimate Turske gift kartice?
Nije moguce dopuniti wallet srpskom karticom.

VPN na Tursku, otovren nov steam nalog, kupio gift karticu na g2a i sve prošlo kako treba.

Nazad
Vrh Dno