Šta je novo?

Kupovina igara na drugim marketima - VPN

Off topic:

Može li neko da napiše kako se kreira nalog na Steam-u (Argentina)?

1. Koji se koristi VPN za kreiranje naloga?
2. Da li odmah nakon kreiranja naloga treba staviti određeni iznos na nalog?
3. Da li prolaze srpske kartice ili se kupuju i gde gift kartice?
4. Da li prilikom kupovine igara mora biti uključen VPN?
5. Da li kupujete igre na akciji ili su toliko jeftine da ne mora da se čeka popust?
6. Na šta još obratiti pažnju kako ne bi zabranili korišćenje naloga?
7. Šaljite neki sajt za praćenje akcija...

Kupio preko eBay-a nalog pa ću preko gift kartice staviti sredstva na Steam nalog.

@NAS Koliko se sećam pročitao sam negde da nakon što kreiraš nalog preko VPN-a sa Argentinskom IP adresom moraš da dodaješ gift card za Artentinski store inače ako sistem provali da kupuješ preko naše kartice promeni automatski region...
Cene su same po sebi dosta jeftinije ali ukoliko si strpljiv i sačekaš sniženje možeš baš jeftino da pazariš ;)

Očekivao sam niže cene na Steam-u kada je Argentina u pitanju.

Kada je Epic akcija tada je RDR, GTA, AC, CP 2077... sve po par evra.

Da li je tako i kada je Steam akcija?

Prilozi

• 12340.png
    12340.png
    53.8 KB · Pregleda: 56
  • 12341.png
    12341.png
    54.3 KB · Pregleda: 32
  • 12342.png
    12342.png
    78.4 KB · Pregleda: 29
  • 12343.png
    12343.png
    58.5 KB · Pregleda: 31
  • 12344.png
    12344.png
    153.9 KB · Pregleda: 34
  • 12345.png
    12345.png
    116.7 KB · Pregleda: 32
  • 12346.png
    12346.png
    196.9 KB · Pregleda: 56
Na kojim sajtovima kupujete Steam gift kartice (bilo da je u pitanju Tur ili Arg nalog)?

Kada se prvi put dodaju sredstva na Steam wallet da li može bilo koji iznos da se stavi ili postoji neki minimum?

@NAS Preko offgamers ili kinguina uglavnom. Nisam imao problema za sada a kupovao sam preko ovih prvih i Amazon gift cardove recimo.

Kada se prvi put dodaju sredstva na Steam wallet da li može bilo koji iznos da se stavi ili postoji neki minimum?
Mislim da je 5 EUR minimum koliko se sećam.

Poslednja izmena:
To što piše "Can't activate in: Serbia" da zanemarim (ne treba VPN kada se unosi kod)?

@NAS Pa da, piše jer može da se aktivira samo u toj zemlji (tipa Nemačka ako je Amazon de gift card ili Argentina ako je ARS steam wallet u pitanju).

Pozdrav ljudi treba mi pomoc oko kupovine igara za Tursku . Ovo mi izbacuje za Tursku (Otvorio novi nalog ) . Kada hocu da kupim igru sa Epica :

Дошло је до проблема при обради вашег захтева. Молимо контактирајте корисничку подршку. Karticu sam koristio na drugom nalogu, da li je to problem(kupio neki dlc )?

Probao sam Cyberghost (Turska adresa ). Ne vredi izgleda da nesto pogresno radim , probao iz chroma i njihovovog lanchera i nece . Ako neko zna kako moze nek pomogne ?
Jos jednom da naglasim da sam pravio novi nalog za Tursku, ali sam karticu koristio jednom za moj prvi nalog. U pitanju je debitna visa postanske .
Hvala.

Da li ti je upaljen VPN kada pokusavas da kupis? Nije dovoljno da jednom prebacis, moras i prilikom kupovine da koristis VPN
BTW, koji si vpn koristio, meni stalno provali da koristim

Izgleda da su pooštrili i sada je situacija kao na Steamu, pa sam sistem vidi da ti Visa/Master nije iz Turske ili Argentine već iz Srbije (nijedan VPN ne može da pomogne). Jedino rešenje su gift kodovi koji se kupuju na drugim sajtovima iz zemlje koja ti treba, ali ne znam da li ima gift codova na Tursku/Argentinu za Epic, za Steam ima.

Da li ti je upaljen VPN kada pokusavas da kupis? Nije dovoljno da jednom prebacis, moras i prilikom kupovine da koristis VPN
BTW, koji si vpn koristio, meni stalno provali da koristim
Cyberghost. Nema leba :D moracu da uzimam giftove te.
Dajte neki sajt za gift kodove za steam na Tursku. I tu mora vpn da radi ?

Eneba, gamivo, g2a, sajtovi za gift kodove, ali da bi ti primilo na Steamu, wallet currency mora biti u TL/ARS i da ti je odgovarajuća country, ne možeš sa srpskim Steam nalogom i EUR walet currency da kupiš gift kodove na TR/ARS, neće da ti radi

Eneba, gamivo, g2a, sajtovi za gift kodove, ali da bi ti primilo na Steamu, wallet currency mora biti u TL/ARS i da ti je odgovarajuća country, ne možeš sa srpskim Steam nalogom i EUR walet currency da kupiš gift kodove na TR/ARS, neće da ti radi
Znaci mora novi steam nalog na Tursku bez vpn ili sam pogresno razumeo ?

Ne, nikad nećeš moći na srpskom steam nalogu da aktiviraš turski gift code. Zemlja na Steamu MORA da ti bude Turkey i wallet currency TL da bi mogao da aktiviraš (dopuniš nalog) turskim lirama.

Ovo izbacuje sa cyberghostom kad hocu da kreiram accoun na Steamu sa Turskom: Please disconnect from VPNs or proxies and try again. Zna li neko proveren vpn da je besplatan ili trial da radi.
Izvinite ljudi, ail ovo me stvarno nervira zelim da namestim ako je moguce hvala Vam jos jednom.

Probaj sa Urban VPN-om!Ja sam sada pazario 6 igara za hiljadarku na Turskom Epicu!Mada moj nalog ima sigurno godinu dana!Ako ne moze onda ce biti ista situacija kao i na Steamu.

Probaj sa Urban VPN-om!Ja sam sada pazario 6 igara za hiljadarku na Turskom Epicu!Mada moj nalog ima sigurno godinu dana!Ako ne moze onda ce biti ista situacija kao i na Steamu.
Izgleda da sam nesto uspeo ulogovo sam se i sa novim accountom i cene su u lirama. Da li je bolje dopuniti wallet iz stema ili preko onih sajtova za giftove ? Za epic ne radi

Hvala ti brate uspeo sam. Znaci sad mogu vpn da iskljucim on mi je trebao samo kad sam kreirao turski nalog ?

Ko dopunjuje turski steam, cini mi se da je isplativije preko marketa sa preprodajom onih itema. Mislim da me je izaslo oko 9 dolara za 150 lira. Ali mislim da market ne radi za nove naloge nego mora da prodje neko vreme i mora da se ima aktivan guard.

Ko dopunjuje turski steam, cini mi se da je isplativije preko marketa sa preprodajom onih itema. Mislim da me je izaslo oko 9 dolara za 150 lira. Ali mislim da market ne radi za nove naloge nego mora da prodje neko vreme i mora da se ima aktivan guard.
Na koji market mislis ?

Na koji market mislis ?
Mislio sam da se ovde pisalo o tome ali sada shvatam da nije. Ovo je sa discord kanala servisa koji se bavi bas ovim menjanjem zemlje na kojoj se steam nalazi. Zovu se 707accounts. Mislim da prodaju za par evra prazne naloge a ima i opcija da tvoj trenutni nalog prebace na neku od ovih zemalja gde su jeftinije igrice. Ja sam pre par meseci prebacio moj nalog na tursku preko njih i pokupovao nesto sto mi je bilo interesantno. Po komentarima nisam nasao da je neko imao probleme pa sam rizikovao.

Prilozi

• Screenshot_20220525-145254_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220525-145254_Samsung Internet.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 36
Mislio sam da se ovde pisalo o tome ali sada shvatam da nije. Ovo je sa discord kanala servisa koji se bavi bas ovim menjanjem zemlje na kojoj se steam nalazi. Zovu se 707accounts. Mislim da prodaju za par evra prazne naloge a ima i opcija da tvoj trenutni nalog prebace na neku od ovih zemalja gde su jeftinije igrice. Ja sam pre par meseci prebacio moj nalog na tursku preko njih i pokupovao nesto sto mi je bilo interesantno. Po komentarima nisam nasao da je neko imao probleme pa sam rizikovao.
Ja sam uzeo sa enebe dva puta kodove i sve radi kako treba. Izadje vise u evrima kad platis steam gift od turske lire , ali se isplati . Naprimer orginal sin 2 snizenje 60 posto platio 30 lira (oko 2,5 evra ) a na steamu je 17 evra isto snizenje....

Da li je neko uspeo da resi ovaj problem na Epic : It looks like the country you are trying to make a purchase from is not the country currently associated with your epic account. Please click here to find out if you are eligible for a country change. Napominjem da je kreiran novi nalog na Tursku, i sve mi pokazuje u lirama ali izbacuje to kad hocu da kupim.
Mozda neki vpn treba drugi , ili neko drugo resenje. Steam sam namestio i radi hvala Vam jos jednom !!

Pa šta će ti Epic kad na Steamu imaš sve za jeftine pare. Neće moći bez gift kodova na Tursku za Epic (kao i za Steam)

Nazad
Vrh Dno