Podrška Ananas <[email protected]>
Podrška Ananas <[email protected]>
Ja sam uzeo a4 w60 max , 1700 din sa voucherom sto mislim da je dobra kupovina. Prethodni a4 me je jako dobro sluzio, dosta bolje od nekih premium miseva koje sam ranije imao. Ovaj supljikavi fazon mislim da je jako los sto se tice ciscenja pa sam ga iz tog razloga obisao.Da li je neko naručivao žičnog miša. Ova dva Asusa sam pronašao sa 50% sniženjem.
Ne znam da li su dobri za svakodnevnu upotrebu (ne gaming)?
https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-gladius-iii-crni/357079
https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-tuf-m4-air-crni/357078
Meni izlazi samo na računaru, na mobilnom ne.Sad kupio i nista nije iskocilo za poklon, sve ispunio uslove mastercard, newsletter. Jel se desilo jos nekom ?
Stići će taman za kinesku novu godinu...Ove novogodisnje ukrase ce da salju posle NG izgleda.. Bolje da ne salju uopste onda xD
Pise da svi dobijaju poklon.Meni izgleda neki bug, rekli mi da zovem u ponedeljak.^Nije zagarantovano da ces ista dobiti, to je lutrija.
I meni. Rešio tako što sam napravio nov nalog, dodao karticu, sačuvao, prijavio se na newsletter i eto dobio ukrase. Ali svakako ih izgleda neću ni dobiti jer mi je pola porudžbine otkazano. Tako da sveopšti utisak je isto ko i svi drugi. Poručiš, čekaš 5 dana status i otkažu. Ne znam da li i ko im radi erp sistem za magacin, ali treba to mnogo bolje.Sad kupio i nista nije iskocilo za poklon, sve ispunio uslove mastercard, newsletter. Jel se desilo jos nekom ?
Uzimao sam njihovo odelo pre 2 godine. Pristojno, solidan odnos cene i kvaliteta.Uz ove cene, odlični su. Nešto nam je stiglo odmah, nešto čekamo.
Da li je neko naručivao muške košulje Santos&Santorini?
Vrede li nešto?
Namazi od indijskog oraha sa raznim ukusima?
Sto se cudis, bilo je za ocekivati da ce tako nesto da se dogodi.Počele da se pojavljuju Asus H3 na KP, cena solidarnih 5000 din.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari