Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da li je neko naručivao žičnog miša. Ova dva Asusa sam pronašao sa 50% sniženjem.
Ne znam da li su dobri za svakodnevnu upotrebu (ne gaming)?

https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-gladius-iii-crni/357079
https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-tuf-m4-air-crni/357078
Ja sam uzeo a4 w60 max , 1700 din sa voucherom sto mislim da je dobra kupovina. Prethodni a4 me je jako dobro sluzio, dosta bolje od nekih premium miseva koje sam ranije imao. Ovaj supljikavi fazon mislim da je jako los sto se tice ciscenja pa sam ga iz tog razloga obisao.

Gladius 3 je veoma dobar miš (i po recenzijama), posebno za taj novac. Ima odličan senzor, ok izradu, dovoljno funkcija i podešavanja (kroz Armoury Crate softver, koji je ''težak'' ali može da se obriše odmah po snimanju custom podešavanja u internu memoriju miša). Najveća prednost u odnosu na konkurenciju je laka rasklopivost i hot swap mogućnost zamene prekidača, zbog kvara ili ako neko želi drugačiji osećaj i zvuk pri kliku. U fabričkom pakovanju ROG modela (Chakram, Keris, Gladius, Pugio) dolaze i zamenski prekidači, najčešće Omron (Japan). Dakle, funkcinalnost i mogućnost zamene prekidača su im najveća prednost u odnosu na direktnu konkurenciju, a po sniženim cenama su stvarno najbolja kupovina trenutno. Ovaj drugi TUF model ne znam kakav je, deluje samo prosečno, ROG modeli su svakako bolji.

Ovaj bežični ROG model mi deluje kao trenutno najbolja kupovina: https://ananas.rs/proizvod/asus-gejmerski-mis-pugio-ii-crni/357088
https://www.techpowerup.com/review/asus-rog-pugio-ii/
Miš je malo većih dimenzija ali bi trebalo da je pogodan za 3 osnovna grip-a (fingertip, claw, palm), osim ako neko ima baš male šake. Dizajn nije baš nešto atraktivan ali to je manje bitno. Važi sve ovo što je napisano i za Gladius 3, glavna prednost su hot swap svičevi i brojna podešavanja a po ovoj ceni (i uz vaučer) je baš dobra kupovina. Moje mišljenje je da su mnogi miševi precenjeni, posebno ovi skuplji, i da su ovakve akcije retka prilika da se kupe po iole realnim cenama.

Poslednja izmena:
Sad kupio i nista nije iskocilo za poklon, sve ispunio uslove mastercard, newsletter. Jel se desilo jos nekom ?

^Nije zagarantovano da ces ista dobiti, to je lutrija.

Ove novogodisnje ukrase ce da salju posle NG izgleda.. Bolje da ne salju uopste onda xD

Ja ne mogu da nadjem kako da se prijavim na newsletter a da nije to prilikom registracije. Nikako ne nalazim u podesavanjima naloga i slicno na sajtu.

Hvala, izgleda moram ponovo kod ocnog koliko sam corav.
Secam se sinoc da sam gledao ali u polju ispod.

Ali to prilikom registracije...

^Nije zagarantovano da ces ista dobiti, to je lutrija.
Pise da svi dobijaju poklon.Meni izgleda neki bug, rekli mi da zovem u ponedeljak.

Svaki put kad na Ananasu obaviš kupovinu Mastercard karticom u iznosu od najmanje 3.000 dinara, dogodiće se čarolija koja ti donosi poklon - telefon, TV, pametni sat, slušalice, prazničnu dekoraciju i još mnooogo toga!

Mislim da treba dodati karticu pre placanja u profilu i za sada sam uvek dobio poklon tj ukrase...

Meni je iskocilo, "NG dekoracija" vrv neki jeftini kineski ukras... ali su mi sutradan otkazali porudzbinu..

Jedna posiljka od Ananasa treba mi stici preko DHL Express International, da li zna neko da li dostavljaju i subotom?

0800 000 111

Čovečuljak desni gornji ugao, zatim porudžbine i povrati, klikneš na povrati, Klik na ,,piši nam".
U roku od pet dana preuzimaju proizvod i vraćaju ti pare na tekući račun.

Sad kupio i nista nije iskocilo za poklon, sve ispunio uslove mastercard, newsletter. Jel se desilo jos nekom ?
I meni. Rešio tako što sam napravio nov nalog, dodao karticu, sačuvao, prijavio se na newsletter i eto dobio ukrase. Ali svakako ih izgleda neću ni dobiti jer mi je pola porudžbine otkazano. Tako da sveopšti utisak je isto ko i svi drugi. Poručiš, čekaš 5 dana status i otkažu. Ne znam da li i ko im radi erp sistem za magacin, ali treba to mnogo bolje.

Uz ove cene, odlični su. Nešto nam je stiglo odmah, nešto čekamo.

Da li je neko naručivao muške košulje Santos&Santorini?

Vrede li nešto?

Namazi od indijskog oraha sa raznim ukusima?

Ja sam glup za te brendove, ne zanimaju me, pa sam mislio da je to neka premijum italijanska marka za koju ja nisam čuo. Jer, košulja je 7000 sa tipa "90% popusta". Kad ono naša firma iz Niš, bar tako Gugl kaže 🤣

Nemam iskustva sa njima, samo sam hteo da podelim svoje neznanje. Gledao sam neke cipele pa sam hteo da vidim gde bi mogle da se vide uživo i probaju, pa sam guglao i iskočilo mi sve to...

Uz ove cene, odlični su. Nešto nam je stiglo odmah, nešto čekamo.

Da li je neko naručivao muške košulje Santos&Santorini?

Vrede li nešto?

Namazi od indijskog oraha sa raznim ukusima?
Uzimao sam njihovo odelo pre 2 godine. Pristojno, solidan odnos cene i kvaliteta.

Koliko sam ja pratio oni takve akcije na ananasu nisu imali, cene su im iste kao i na zvaničnom sajtu. Košulje su ispod 4.000 redovna cena, jedino ako nisi pogrešio brend.
Uzimao sam par puta košulje i pantalone kod njih, lokalni su mi, kao što kolega reče sasvim ok odnos cena kvalitet.

Počele da se pojavljuju Asus H3 na KP, cena solidarnih 5000 din. :D

MerryDecisiveJaguarundi-max-1mb.gif

Gume mogu za smešne pare da se kupe. Do duše trebaju 4 naloga 😂

Vrh Dno